Vendime 2020 KKTKM

Vendime 2020

Vendim Nr. 1 date 07.01.2020 Miratim i Rregullores se KKTKM Sekretarise Teknike dhe Sportelit unik.pdf
Vendim Nr. 2 date 07.01.2020 Kompleksi turistik VIP Hotel Jale. Soleil And Sea sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 3 date 07.01.2020 Kompleks Panele Fotovoltaike Tren Devoll. RTS sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 4 date 07.01.2020 Miratim Vezhgimi Arkeologjik Nenujor per Rigjenerimi urban i shetitores Naim Frasheri. Sarande.pdf
Vendim Nr. 5 date 07.01.2020 Projekte resaturimi DRTK Vlore ne Manasitrin e Shen Merise Piqeras dhe Banesa e Resmi Qerim Kasaj ne Armen.pdf
Vendim Nr. 6 date 07.01.2020 Patrim Vegjetacioni Faza I. Vendbanimi Kalivose Butrint.pdf
Vendim Nr. 7 date 07.01.2020 Propozim per ndryshim projektit te kembanares ne Kishen e Shen Kollit Mesopotam.pdf
Vendim Nr. 8 date 07.01.2020 Restaurim konservim Catia e Kulles se Gjon Markagjonit.pdf
Vendim Nr. 9 date 07.01.2020 Rikonceptim i Salles se Keshillit Bashkia Vlore.pdf
Vendim Nr. 10 date 07.01.2020 Mirembajtje Fasade Godina Ish Hosteni Rr. Puntoret e Rilindjes. Tirane.pdf
Vendim Nr. 11 date 07.01.2020 Nderhyrje Fasade ne Ambasaden Franceze ne Tirane.pdf
Vendim Nr. 12 date 07.01.2020 Nderhyrje Kulla e Sahatit ne Kalane e Krujes Faza I.pdf
Vendim Nr. 13 date 07.01.2020 Nderhyrje Kulla e Sahatit dhe Rotonda Nr.2 Kalaja Preze.pdf
Vendim Nr. 14 date 07.01.2020 Nderhyrje Teqeja e Dollmes Kruje.pdf
Vendim Nr. 15 date 07.01.2020 Miratim i masave paraprake Nderhyrje ne Kullen C Durres CHwB.pdf
Vendim Nr. 16 date 07.01.2020 Masa mbrojtese pas termetit ne Muzeun Historik Kombetar.pdf
Vendim Nr. 17 date 07.01.2020 Punime ne Galerine Kombetare te Arteve.pdf
Vendim Nr. 18 date 07.01.2020 Restaurimi Faza I i Baneses se Avni Rustemit Libohove.pdf
Vendim Nr. 19 date 07.01.2020 Procedure Legalizimi Objekt i Z.Vangjel Floqi. Korce.pdf
Vendim Nr. 20 date 15.01.2020 Nderhyrje emergjente restauruese ne Muzeun Kombetar te Pergjimeve Shtepia me Gjethe.pdf
Vendim Nr. 21 date 20.01.2020 Vazhdimi i Shetitores se Vlores nga fushat e sportit deri tek tuneli.pdf
Vendim Nr. 22 date 22.01.2020 Rehabilitimi i Parkut Rinia Tirane Son Engineering.pdf
Vendim Nr. 23 date 22.01.2020 Rehabilitimi i Fasadave Pallati ne Rrugen e Dibres. Sphera Studio.pdf
Vendim Nr. 24 date 22.01.2020 Rindertim Vila Strugu Z.Lulftim Sheno. Voskopoje.pdf
Vendim Nr. 25 date 22.01.2020 Nderhyrje ne Xhamine e Beqareve Berat TIKA.pdf
Vendim Nr. 26 date 22.01.2020 Koncepti i Ndricimit i Xhamise se Beqareve Xhamise Mbret dhe Teqese se Helvetive.pdf
Vendim Nr. 27 date 22.01.2020 Rregullim Qendra Mesjetare Berat Rena Insaat Limited Tirane Arnavlutluk Subesi.pdf
Vendim Nr. 28 date 22.01.2020 Restaurim i plote Muzeu Popullor Shkoder.pdf
Vendim Nr. 29 date 22.01.2020 Rikonstruksion Materniteti Mbreteresha Geraldine Tirane.pdf
Vendim Nr. 30 date 22.01.2020 Restaurim i Korpusit Qendror te Ansamblit. Ish Kinostudio.pdf
Vendim Nr. 31 date 22.01.2020 Nderhyrje ne objektin Ish Lidhja e Shkrimtareve. Tirane.pdf
Vendim Nr. 32 date 22.01.2020 Miratim preventivi te rishikuar te projektit Ndricimi i Kishes se Shen Kollit Voskopoje.pdf
Vendim Nr. 33 date 22.01.2020 HEC Skorovati perroi i Qinamit Kolonje Nervit sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 34 date 22.01.2020 Ndertimi i kolektorit kabllor 20 kV Fideri T1 dhe T2 OSHEE Kombinat.pdf
Vendim Nr. 35 date 22.01.2020 Rehabilitimi i rrjetit te ujesjellesit Berat Kucove.pdf
Vendim Nr. 36 date 22.01.2020 HEC Kukur 3 dhe 4 Qarku Elbasan.pdf
Vendim Nr. 37 date 22.01.2020 Kompleks Rezidencial Mjull Bathore Tirane G.M sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 38 date 22.01.2020 Kompleks banesa individuale Mjull Bathore Tirane. Vilat Lule sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 39 date 22.01.2020 Depozitim i projekt propozimit per UNESCO Miniera ALARUP. Pogradec.pdf
Vendim Nr. 40 date 19.02.2020 Stacioni Fresku 2 0176 Dajt Tirane Intracom Telecom Albania sh.a.pdf
Vendim Nr. 41 date 19.02.2020 Stacioni 1291 Akademia Reloc Universiteti Politeknik Intracom Telecom Albania sh.a.pdf
Vendim Nr. 42 date 19.02.2020 Stacioni Durres Center 1632 Intracom Telecom Albania sh.a. Durres.pdf
Vendim Nr. 43 date 19.02.2020 Stacioni Fllaka Intracom Telecom Albania sh.a.pdf
Vendim Nr. 44 date 19.02.2020 Stacioni 1304 Delvina CNR Reloc Intracom Telecom Albania sh.a. Delvine.pdf
Vendim Nr. 45 date 19.02.2020 Stacioni 1305 Bradashesh Intracom Telecom Albania sh.a. Elbasan.pdf
Vendim Nr. 46 date 19.02.2020 Rehabilitimi i rruges se Deshmoreve Zona Arkeologjike B. Durres.pdf
Vendim Nr. 47 date 19.02.2020 Rehabilitimi i Rruges Egnatia Loti II Durres.pdf
Vendim Nr. 48 date 19.02.2020 Green Valley Kompleks banimi prane Liqenit te Thate Faza I Orion sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 49 date 19.02.2020 Green Valley Kompleks banimi prane Liqenit te Thate Faza II Orion sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 50 date 19.02.2020 Strukture sherbimi druri ne Murth Dajt. Z. Idriz Hysa.pdf
Vendim Nr. 51 date 19.02.2020 Rikonstruksioni i rrugeve te brendeshme te Kalase se Ali Pashe Tepelenes.pdf
Vendim Nr. 52 date 19.02.2020 Rikualifikimi urban i rrugeve Ura e RE- Shish. Antipatrea.Shetitorja Osumi. Santa Lucia. Berat.pdf
Vendim Nr. 53 date 19.02.2020 Bllok Rezidencial Mullet Tirane. FKVB sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 54 date 19.02.2020 Strukture banimi Mjull Bathore. Z. Ruben Lica.pdf
Vendim Nr. 55 date 19.02.2020 Miratim relacion verifikimi ne terren DSHA per Ujesjelles Kanalizime Durres Zona A.pdf
Vendim Nr. 56 date 19.02.2020 Miratim projekti Linja 35 Kv TEC Fier Hoxhare dhe raporti germimit shtylla nr.48 Pojan.pdf
Vendim Nr. 57 date 19.02.2020 Relacion Varri Antik nr.16 Amantia DRTK Vlore dhe DSHA.pdf
Vendim Nr. 58 date 19.02.2020 Nderhyrje Konservuese ne Nekropolin e Parkut Arkeologjik te Amantias.pdf
Vendim Nr. 59 date 19.02.2020 Miratim i ndryshimeve ne projektin Rikualifikimi i zones se mbrojtur urbane Vlore.pdf
Vendim Nr. 60 date 19.02.2020 Rikonstruksion tarraca e Rektoratit te Universitetit te Tiranes.pdf
Vendim Nr. 61 date 19.02.2020 Tabele perkujtimore ne hyrje te Muzeut te Armeve Kalaja Gjirokastres.pdf
Vendim Nr. 62 date 19.02.2020 Resataurimi i Kishes se Shen Nikolles Porto Palermo Z. Gentian Stradoberdha dhe miratim i relacionit te verifikimit DSHA.pdf
Vendim Nr. 63 date 19.02.2020 Ndryshim ne fasade per projektin Restaurimi i Godines se Prefektures Tirane.pdf
Vendim Nr. 64 date 19.02.2020 Miratim projekti Restaurim Banesa Kole Idromeno.pdf
Vendim Nr. 65 date 19.02.2020 Mos miratim i projektit Punime mirembajtje e baneses Znj. Ollga Xhamballo Korce.pdf
Vendim Nr. 66 date 19.02.2020 Mos miratim i projektit Bar Pjaca Park Shkoder.pdf
Vendim Nr. 67 date 19.02.2020 Ndricimi i Xhamise se Ethem Beut Tirane.pdf
Vendim Nr. 68 date 19.02.2020 Restaurimi i Kishes se Shen Nikolles Vuno.pdf
Vendim Nr. 69 date 19.02.2020 Restaurimi i Kishes se Shperfytyrimit dhe piktures murale ne Herbel Diber.pdf
Vendim Nr. 70 date 19.02.2020 Restaurimi i Kishes se Shen Sotirit dhe piktures murale ne Kercisht, Diber.pdf
Vendim Nr. 71 date 19.02.2020 Mos Miratim i procedures se legalizimit Objekti i Z. Sali Xhemal Neziri. Tirane.pdf
Vendim Nr. 72 date 19.02.2020 Mos miratim i procedures se legalizimit objekti i Z.Fadil Cane Hitaj. Sarande.pdf
Vendim Nr. 73 date 19.02.2020 Shtyhet miratimi i procedures se legalizimit objekti i Z.Serjan Agolli. Durres.pdf
Vendim Nr. 74 date 19.02.2020 Pezullim i dhenies se licencave individuale.pdf
Vendim Nr. 75 date 19.02.2020 Miratim i llojeve te nderhyrjeve per mirembajtjen e Pasurive Kulturore.pdf
Vendim Nr. 76 date 19.02.2020 Ndryshim emertimi Kulla e Inglizit, Shkoder.pdf
Vendim Nr. 77 date 19.02.2020 Miratim ne parim per shpallje Parku Arkeologjik i Durresit.pdf
Vendim Nr. 78 date 19.02.2020 Miratim projekti Eco Park Durres Agjencia Kombetare e Ujesjelles Kanalizime dhe e Infrastruktures se Mbetjeve.pdf
Vendim Nr. 79 date 27.02.2020 Shtyrje vendimmarrje Restaurim Hani i Hidajve Znj. Kozeta Muxhaj, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr. 80 date 27.02.2020 Miratim projekti Restaurim i baneses me pronar Z. Albert Miho Kristo, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr. 81 date 27.02.2020 Miratim projekti Restaurim Xhamia e Gjin Aleksit, Delvine.pdf
Vendim Nr. 82 date 27.02.2020 Miratim projekti Rindertim vila Strugu, Qendra Historike Voskopoje.pdf
Vendim Nr. 83 date 27.02.2020 Miratim i projektit II paese Z. Dashamir Peza, Peze.pdf
Vendim Nr. 84 date 27.02.2020 Mos miratim projekti Rifreskim i lyerjes dhe vendosje ashensori te jashtem Znj. Christina Karavija dhe Z. Fatmir Merkaj, Sarande.pdf
Vendim Nr. 85 date 27.02.2020 Shtyrje vendimmarrje Restaurim i godines ekzistuese 2 kat Z. Niko Filo dhe Znj. Mirela Filo, Korce.pdf
Vendim Nr. 86 date 27.02.2020 Shtyrje vendimmarrje Godine banimi 3 kat Z. Devis Cufo, Korce.pdf
Vendim Nr. 87 date 05.03.2020 Mos miratim projekti Kompleks turistik 6 kate FAB Construction sh.p.k. Borsh.pdf
Vendim Nr. 88 date 05.03.2020 Miratim projekti Rezidence Hoteliere Primavera Z. Endrit Brecani dhe Znj. Irsa Brecani Gjiri i Lalzit, Durres.pdf
Vendim Nr. 89 date 05.03.2020 Projekti Godine Industriale CAPITAL RESURCES, Vore.pdf
Vendim Nr. 90 date 05.03.2020 Miratim i detajeve shtese Restaurim catie ne lagjen Manalat Z. Lavdim Kaci dhe Znj. Rezarta Kaci. Gjirokaster.pdf
Vendim Nr. 91 date 05.03.2020 Miratim i vazhdimit te procedurave te legalizimit Z. Izet Bajram Lami. Lezhe.pdf
Vendim Nr. 92 date 05.03.2020 Miratim i Konceptit te germimit arkeologjik te shpetimit Pojan ZAKPA Apoloni Bylis. Fier.pdf
Vendim Nr. 93 date 05.03.2020 Miratim i projektit Rindertim i shtepise se rrenuar 2 kate Z. Andi Bejleri. Kalaja Elbasan.pdf
Vendim Nr. 94 date 26.03.2020 Vendim Qarkullues Nderhyrje ne rrugen Xhamia Spitalle. Durres.pdf
Vendim Nr. 95 date 07.04.2020 Miratim i PMI Butrint 2020-2030, Ministria e Kultures.pdf
Vendim Nr. 96 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Hidrocentrali RECAM Kaskada Gomsiqe. Puke.pdf
Vendim Nr. 97 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje HEC Humelica Engineering Systems. Gjirokaster.pdf
Vendim Nr. 98 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje HEC KASTRIOTI I. Gjirokaster.pdf
Vendim Nr. 99 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje HEC Peqin HYDRO POWER PEQIN sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 100 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje HEC TRAJA I A.R.M Albania, Mat.pdf

Vendim Nr. 101 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Hec MADHESH A.R.M Albania, Mat.pdf
Vendim Nr. 102 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Hec VELCAN MP HEC.pdf
Vendim Nr. 103 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarje Hidrocentrali Plesat Magna Energy sh.p.k. Gjirokaster.pdf
Vendim Nr. 104 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Hidrocentrali Rukaj SIMA COM dhe ROLAND sh.p.k. Puke.pdf
Vendim Nr. 105 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Hidrocentrali Korthpula SIMA COM dhe ROLAND sh.p.k. Puke.pdf
Vendim Nr. 106 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Hidrocentrali Gomsiqe e Bjeshkes SIMA COM dhe ROLAND sh.p.k. Puke.pdf
Vendim Nr. 107 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Hidrocentrali Gomsiqe e Eperme SIMA COM dhe ROLAND sh.p.k. Puke.pdf
Vendim Nr. 108 date 14.04.2020 Miratim i projektit Rikonstruksion i rruges Gusmar Kuc FSHZH.pdf
Vendim Nr. 109 date 14.04.2020 Miratim i vezhgimit arkeologjik Shtese e impiantit te ujit te pijshem UKT, Boville.pdf
Vendim Nr. 110 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje 6 objekte banimi KLENSI sh.p.k. Tirane.pdf
Vendim Nr. 111 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Kompleks banimi Lunder Z. Alban Shelqizi. Tirane.pdf
Vendim Nr. 112 date 14.04.2020 Miratim i projektit Sistemim dhe asfaltim i rruges Ismail Qemali, Bashkia Kavaje.pdf
Vendim Nr. 113 date 14.04.2020 Miratim i konceptit te sondazheve arkeologjike Rehabilitim i rruges se Deshmoreve. Durres.pdf
Vendim Nr. 114 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje per projektet ne Ksamil.pdf
Vendim Nr. 115 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Rishikim i skedave ne Dhermi SON Engineering and Construction sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 116 date 14.04.2020 Miratim projekti Restaurim i pjesshem ne kalane mesjetare te Lezhes.pdf
Vendim Nr. 117 date 14.04.2020 Miratim projekti Punime konservuese ne kalane e Porto Palermos, Himare.pdf
Vendim Nr. 118 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Konstruksion i godines ne rrugen Deshmoret e Stanit Instituti i Ndertimit, Durres.pdf
Vendim Nr. 119 date 14.04.2020 Miratim projekti Restaurim i murit perendimor ne kalane e Tiranes.pdf
Vendim Nr. 120 date 14.04.2020 Miratim projekti Restaurim dhe konsolidim i nje segmenti muri ne Kalane e Tiranes.pdf
Vendim Nr. 121 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Restaurim banesa e Muharrem Hoxhes, Kruje.pdf
Vendim Nr. 122 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Godine banimi 2 dhe 3 kate DESLA sh.p.k Zona Arkeologjike B Durres.pdf
Vendim Nr. 123 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Godine banimi 2 kat Z. Beqir Asllan Rustani, Lezhe.pdf
Vendim Nr. 124 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Godine banimi 1 kat Pashko Cerma dhe Kaliroi Cerma, Durres.pdf
Vendim Nr. 125 date 14.04.2020 Shtyrje vendimmarrje Objekt shtese ne lartesi Zone e mbrojtur Korce, Z. Kristaq Koco Mosko.pdf
Vendim Nr. 126 date 14.04.2020 Miratimi i Kritereve te rijetezimit Asamblit Historik Urban, Vlore.pdf
Vendim Nr. 127 date 21.04.2020 Miratim projekti Studim fizibiliteti Salla e koncerteve UART.pdf
Vendim Nr. 128 date 21.04.2020 Miratim projekti 6 objekte banimi KLENSI sh.p.k. Tirane.pdf
Vendim Nr. 129 date 21.04.2020 Miratim projekti Kompleks banimi Lunder Z. Alban Shelqizi, Tirane.pdf
Vendim Nr. 130 date 08.05.2020 Vendim Qarkullues Banesa ku ka jetuar Maks Velo.pdf
Vendim Nr. 131 date 29.05.2020 Kompleks Banimi S&D Invest dhe Agikons.pdf
Vendim Nr. 132 date 29.05.2020 Resort Dreamades Luxury Suits AG.TCC sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 133 date 29.05.2020 Sondazhe Arkeologjike dhe Gjeologjike Kulla C Durres dhe miratim i Konceptit Sondazheve AD STAR sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 134 date 29.05.2020 Miratim projekti Ura e Dragotit ARRSH, Tepelene.pdf
Vendim Nr. 135 date 29.05.2020 Miratim projekti Ura e Leklit ARRSH, Tepelene.pdf
Vendim Nr. 136 date 29.05.2020 Kompleks Sportiv Klubi i Partizanit.pdf
Vendim Nr. 137 date 29.05.2020 Godine Raiffeisen Bank HQ Albania Tirane Lani sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 138 date 29.05.2020 Miratim projekti Fabrika e ujit te pijshem selita Blu Imperial.pdf
Vendim Nr. 139 date 29.05.2020 Miratim projekti Interier dhe Eksterier banesa e Z. Qirjako Dhima, TID Gjirokaster.pdf
Vendim Nr. 140 date 29.05.2020 Miratim projekti Nderhyrje restaurimi Ish Revista Hosteni varianti i dyte, Tirane.pdf
Vendim Nr. 141 date 29.05.2020 Restaurim i Kishes se Shen Mitrit K045 Berat, DRTK Berat.pdf
Vendim Nr. 142 date 29.05.2020 Problematikat e Vegjetacionit Xhamia Mbret Berat, DRTK Berat.pdf
Vendim Nr. 143 date 29.05.2020 Miratim projekti Restaurimi i godines se Ish prefektures seksion verior, Vlore.pdf
Vendim Nr. 144 date 29.05.2020 Miratim projekti Rijetezimi i Piramides se Tiranes, Bashkia Tirane.pdf
Vendim Nr. 145 date 29.05.2020 Miratim projekti Restaurim i dyerve Kisha e Manastirit te Shen Kollit Mesopotam.pdf
Vendim Nr. 146 date 29.05.2020 Germimi i Shpetimit te 2 varreve ne sektorin jugor prane portes jugore, Apoloni, Fier.pdf
Vendim Nr. 147 date 29.05.2020 Restaurim Kolonat e Cesmes Monumentale Nimfeu, Apoloni, Fier
Vendim Nr. 148 date 29.05.2020 Miratim Shtese Projekti per Nderhyrjet Restauruese ne Muzeun Kombetar te Pergjimeve
Vendim Nr. 149 date 29.05.2020 Nderhyrjet ne ambientet e Ish Kinostudos, Ministria e Kultures
Vendim Nr. 150 date 29.05.2020 Miratim i Torsave per Hartimin e sinjalistikes informuese Itinerari Gjurmet Fishtiane dhe ndertimi memorialit te At Gjergj Fishtes
Vendim Nr. 151 date 29.05.2020 Miratimi i rregullores per veprimtarine e KKTKM KT Sekretarise Teknike dhe Sportelit Unik te saj
Vendim Nr. 152 date 04.06.2020 Mos miratim projekti Kater godina banimi Zona Arkeologjike B Durres Jedas sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 153 date 04.06.2020 Miratim projekti Kompleks turistik Z. S.LLanaj, Tragjas Vlore.pdf
Vendim Nr. 154 date 04.06.2020 Nderhyrje restauruese Kembet e Ures Antike ne Kalane e Cerjes, Vlore.pdf
Vendim Nr. 155 date 04.06.2020 Miratim projekti Godine banimi dhe sherbimi Znj. Donika Stasa, Korce.pdf
Vendim Nr. 156 date 04.06.2020 Miratim projekti Gjetjet arkeologjike Shetitorja Osumit, DRTK Berat.pdf
Vendim Nr. 157 date 04.06.2020 Mos miratim projekti Objekt banimi Deshmoret e Stanit Instituti Ndertimit, Durres.pdf
Vendim Nr. 158 date 04.06.2020 Shtyhet vendimmarrja Z. Devis Cufo.pdf
Vendim Nr. 159 date 04.06.2020 Miratim projekti Z. Albert dhe Znj. Xhilda Pesha.pdf
Vendim Nr. 160 date 04.06.2020 Shtyhet vendimmarrja Z. Kol Hysenaj.pdf
Vendim Nr. 161 date 04.06.2020 Restaurimi i Objektit Monument Kulture Rr. Rinia Elbasan, Znj. Brikena Cerranga.pdf
Vendim Nr. 162 date 09.06.2020 Miratim i projekt idese TASK 4 Permet Atelier 4 sh.p.k.pdf
Vendim Nr. 163 date 09.06.2020 Shtyhet vendimmarrja Z. Thodhori Gjikopulli, Dhermi.pdf
Vendim Nr. 164 date 09.06.2020 Shtyhet vendimmarrja Z. Niko Filo dhe Znj. Mirela Filo, Korce.pdf
Vendim Nr. 165 date 09.06.2020 Shtyhet vendimmarrja Znj. Eleni Manci dhe Z. Pandeli Manci, Korce.pdf
Vendim Nr. 166 date 09.06.2020 Bujtina Ambasador Z.Kujtim Fidani, Voskopoje.pdf
Vendim Nr. 167 date 09.06.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor ne vazhdim Kisha e Shen Merise Mamurras ASA IA.pdf
Vendim Nr. 168 date 09.06.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor ne vazhdim Dyrrachiumi ne Antikitetin e Vone ASA IA.pdf
Vendim Nr. 169 date 09.06.2020 Projekt Kerkimor Shkencor IA Maligrad Adem Bunguri Stavros Oikonomidis ASA IA.pdf
Vendim Nr. 170 date 09.06.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor Antigone 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 171 date 09.06.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor Bazilika mesjeta e Shen Janit Finiq ASA IA.pdf
Vendim Nr. 172 date 09.06.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor Castrum Scampis Elbasan ASA IA.pdf
Vendim Nr. 173 date 09.06.2020 Miratim i projektit kerkimor shkencor ne vazhdim Amantia 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 174 date 09.06.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor ne vazhdim Durresi mesjetar-Amfiteatri ASA IA.pdf
Vendim Nr. 175 date 09.06.2020 Shtyrje vendimmarrje per projektin kerkimor shkencor Koman -Sarde 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 176 date 09.06.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor ne vazhdim Zgerdheshi ASA IA.pdf
Vendim Nr. 177 date 09.06.2020 Shtyrje vendimmarrje per projektin kerkimor shkencor ne vazhdim Forumi Romak- Butrint ASA IA.pdf
Vendim Nr. 178 date 09.06.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor ne vazhdim Fortifikimi i Dukajve ne Luginen e Vjoses ASA IA.pdf
Vendim Nr. 179 date 09.06.2020 Projekt Kerkimor Shkencor Kisha Paleokristiane ne Hot, Malesi e Madhe ASA IA.pdf
Vendim Nr. 180 date 09.06.2020 Shtyrje vendimmarrje per projektin kerkimor shkencor ne vazhdim Foinike-Butrint ASA IA.pdf
Vendim Nr. 181 date 09.06.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor ne vazhdim Vezhgime pernjohese Lezhe -Shkoder ASA IA.pdf
Vendim Nr. 182 date 09.06.2020 Shtyhet vendimmarrja per Projektin Kerkimor Shkencor Paleokastra 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 183 date 09.06.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor Tempulli i Shtyllasit ASA IA.pdf
Vendim Nr. 184 date 09.06.2020 Shtyhet vendimmarrja per Projektin Kerkimor Shkencor Apollonia e Ilirise 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 185 date 09.06.2020 Projekt Kerkimor Shkencor Nivica 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 186 date 09.06.2020 Projekt Kerkimor Shkencor Bylis 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 187 date 09.06.2020 Projekt Kerkimor Shkencor Drishti, Kisha e Shen Merise ne kodren e Muzhiles 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 188 date 09.06.2020 Projekt Kerkimor Shkencor Dioqeza e Sappes, Ekspedite informative 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 189 date 09.06.2020 Projekt Kerkimor Shkencor Lugina e Shushices Qyteze Tempuj Kisha 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 190 date 09.06.2020 Projekt Kerkimor Shkencor Topografia e Epidamne Dyrrahchion Durres ASA IA.pdf
Vendim Nr. 191 date 09.06.2020 Projekt Kerkimor Shkencor Bushat Shkoder 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 192 date 09.06.2020 Projekt Kerkimor Shkencor Orikos 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 193 date 09.06.2020 Projekt Kerkimor Shkencor Kontrrolli ne vendbanimin prehistorik te Vlushes 2020 ASA IA.pdf
Vendim Nr. 194 date 09.06.2020 Mos miratim procedure legalizimi Z. Avdyl Tahir Lacku.pdf
Vendim Nr. 195 date 09.06.2020 Shtyhet vendimmarrja per projektin kerkimor shkencor Harta arkeologjike nenujore ASA IA.pdf
Vendim Nr. 196 date 09.06.2020 Shtyhet vendimmarrja per Restaurim Objekt 2 kate QH Qeparo Z. Federik Pali.pdf
Vendim Nr. 197 date 02.07.2020 Miratim i shtyrjes se afatit se punimeve ne objektin Ish Hotel Dajti, Tirane.pdf
Vendim Nr. 198 date 02.07.2020 Shtyhet vendimmarrja per projektin Rikonstruksion i ambjenteve te Ministrise se Bujqesise dhe Zhvillimit Rural.pdf
Vendim Nr. 199 date 02.07.2020 Plotesim i projekt-idese P12 Rehabilitimi Urban i Sheshit Iliaz Vrioni TASK4. FSHZH Berat.pdf
Vendim Nr. 200 date 02.07.2020 Shtyhet Vendimmarrja per Rivitalizimi i Sheshit Cerciz Topulli AADF-Dea Studio, Gjirokaster.pdf

Vendim Nr. 201 date 02.07.2020 Shtyhet vendimmarrja per Konceptin e germimit arkeologjik ne Kalane e Tepelenes
Vendim Nr. 202 date 02.07.2020 Pajantimi i perkohshem i struktures Kulla C, Faza I
Vendim Nr. 203 date 02.07.2020 Miratim i Relacionit te germimit arkeologjik dhe mbulimi i varrit Ploce Amanonice
Vendim Nr. 204 date 02.07.2020 Miratim i relacionit dhe konceptit te germimit per gjetjet rastesore, Terma Romake Belsh
Vendim Nr. 205 date 02.07.2020 Miratim i relacionit dhe Konceptit te germimit per gjetjet rastesore ne fshatin Zgjane, Lushnje
Vendim Nr. 206 date 02.07.2020 Miratim i propozimit per shpallje pasuri kulturore te objektit Tyrbe prane Teqese se Shtufit, Gjirokaster
Vendim Nr. 207 date 02.07.2020 Miratim i ToR per Rivitalizimin dhe Rikualifilimin e Parkut te Artit, Ish Kinostudio
Vendim Nr. 208 date 02.07.2020 Miratim i ToR per Restaurimin dhe Rikualifikimin urban e Parkut Arkeologjik Durres
Vendim Nr. 209 date 21.07.2020 Miratim projekti Restaurim tavani Kulla Inglizit
Vendim Nr. 210 date 21.07.2020 Miratim projekti Restaurim Kisha e profetit Shen Ilias Stegopull, Gjirokaster
Vendim Nr. 211 date 21.07.2020 Miratim projekti Sondazhe per dokumentim-CHwB Kalaja e Gjirokaster
Vendim Nr. 212 date 21.07.2020 Shtyhet vendimmarrja per Kishen e Manastirit te Shen Merise, Zvernec
Vendim Nr. 213 date 21.07.2020 Miratim projekti Shkalle emergjenve ne objektin ne Rr. Skenderbej, GIZ Tirane
Vendim Nr. 214 date 21.07.2020 Miratim projekti Rishikim i fasades se objektit B3 pjese e BLV. Zogu i I
Vendim Nr. 215 date 21.07.2020 Miratim projekti Rishikim i fasades se objektit B12 pjese e BLV. Zogu i I
Vendim Nr. 216 date 21.07.2020 Shtyhet vendimmarrja per restaurimin e 2 kembeve te ures se Kalase Tepelene
Vendim Nr. 217 date 21.07.2020 Miratim Projekt Ide Aneksi i Bibiliotekes Kombetare
Vendim Nr. 218 date 21.07.2020 Miratim Propozimi paraprak per Muzeun Hebraik Shqiptar ne Vlore
Vendim Nr. 219 date 21.07.2020 Shtyrje vendimmarrje per projektin e zbatimit Bashkia e Permetit
Vendim Nr. 220 date 21.07.2020 Miratim projekti Pajantimit ne Kullen C, Durres
Vendim Nr. 221 date 21.07.2020 Shtyrje vendimmarrje per Tabelat informuese P.A.Bylis
Vendim Nr. 222 date 21.07.2020 Shtyrje e vendimmarrjes per disenjimin e zones TID Kruje
Vendim Nr. 223 date 21.07.2020 Miratim i Konceptit te germimit ne Kalane e Tepelenes
Vendim Nr. 224 date 21.07.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor Forumi Romak – Butrint 2020 ASA IA
Vendim Nr. 225 date 21.07.2020 Miratim projekti kerkimor-shkenocor ne vazhdim Foinike – Butrint 2020 ASA IA
Vendim Nr. 226 date 21.07.2020 Miratim i projektit kerkimor shkencor ne vazhdim Apollonia e Ilirise 2020
Vendim Nr. 227 date 21.07.2020 Miratim projekti kerkimor shkencore Koman -Sarde 2020 ASA IA
Vendim Nr. 228 date 21.07.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor Paleokastra 2020 ASA IA
Vendim Nr. 229 date 21.07.2020 Miratim projekti kerkimor shkencor Harta arkeologjike Nenujore e Bregdetit Shqiptar 2020
Vendim Nr. 230 date 24.07.2020 Miratim projekti Shtese kapaciteti te depozitave te naftes Kastrati, Porto Romano
Vendim Nr. 231 date 24.07.2020 Miratim projekti Marina Bay Sarande Kastrati dhe Concord Investment
Vendim Nr. 232 date 24.07.2020 Miratim projekti Impianti i trajtimit te ujrave te perdorura zona turistike Dhermi
Vendim Nr. 233 date 24.07.2020 Shtyrje vendimmarrje Vendosja e Tabelave Turistike ne Kalane e Libohoves, Kishen ne Labove te Kryqit dhe PA Antigone
Vendim Nr. 234 date 24.07.2020 Mos miratim projekti Ndricimi i Kalase se Lezhes
Vendim Nr. 235 date 24.07.2020 Miratim projekti Sistemi i Muzeve Gjirokaster
Vendim Nr. 236 date 24.07.2020 Shtyrje vendimmarrje per PMI Durres Zonat Arkeologjike A dhe B
Vendim Nr. 237 date 29.07.2020 Antena 1307 Shkoder North 2 Vodafone Albania
Vendim Nr. 238 date 29.07.2020 Antena 1552 Rreshen City Telekom Albania
Vendim Nr. 239 date 29.07.2020 Antena Fari Compleks 0240 Telekom Albania
Vendim Nr. 240 date 29.07.2020 Stacioni 1328 Tuneli i Krabes Vodafone Albania
Vendim Nr. 241 date 29.07.2020 Antena 1663, Vlora Camp Telekom Albania
Vendim Nr. 242 date 29.07.2020 Godine banimi dhe sherbimi ORION sh.p.k. Rruga Faik Ballanca, Tirane
Vendim Nr. 243 date 29.07.2020 Objekt per magazinim Z. Zija Kamberi dhe Z. Njazi Kamberi, Kashar, Tirane
Vendim Nr. 244 date 29.07.2020 Rikonstruksion dhe shtese Life Gallery, Korce
Vendim Nr. 245 date 29.07.2020 Godine ekonomike Z. Devis Cufo
Vendim Nr. 246 date 29.07.2020 Shtyrje vendimmarrje Rikonstruksion banese Familja Myshketa., Durres
Vendim Nr. 247 date 29.07.2020 Rikonstruksion me rindertim Z. Bernard Reso dhe Znj. Luljeta Reso, Durres
Vendim Nr. 248 date 29.07.2020 Rikonstruksion me rindertim Z. Gazmend Resuli, Durres
Vendim Nr. 249 date 29.07.2020 Shtyrje vendimmarrje rindertim objekti Z. Perikli Jorgji, Durres
Vendim Nr. 250 date 29.07.2020 Miratim projekti dhe Konecpt sondazhesh Z. Besim Roshi, Durres
Vendim Nr. 251 date 29.07.2020 Sondazh Arkeologjik DESLA sh.p.k , Zona Arkeologjike B Durres
Vendim Nr. 252 date 29.07.2020 Plani Menaxhimit te Integruar, Zona Arkeologjike A dhe B Durres
Vendim Nr. 253 date 30.07.2020 Miratim Projekti elektrik i Biblotekes Kombetare, Ministria e Kultures
Vendim Nr. 254 date 30.07.2020 Miratim projekt Restaurimi Ninfeu prane Bazilikes se Madhe, Butrint
Vendim Nr. 255 date 30.07.2020 Miratim projekti Rindertimi i shkolles 9 vjecare Shaqe Mazreku FSHZH, Durres
Vendim Nr. 256 date 27.07.2020 Projekt Restaurimi Kisha e Shen Joan Gojearti, Kala Berat
Vendim Nr. 257 date 27.07.2020 Konservimi dhe restaurimi i kullave 13-14 Kalaja e Beratit, DRTK Berat
Vendim Nr. 258 date 27.07.2020 Shtyerje vendimmarrje Muzeut Etnografik Elbasan, DRTK Korce
Vendim Nr. 259 date 27.07.2020 Restaurim i pjesshem ne Kalane Mesjetare te Hotit, Malesi e Madhe
Vendim Nr. 260 date 27.07.2020 Mos miratim per projektin Mirembajtje dhe Restaurim Manastiri i Rubikur, Mirdite
Vendim Nr. 261 date 27.07.2020 Shtyerje vendimmarrje Ish banesa Esat Mlikes, Muzeu Etnografik Lezhe
Vendim Nr. 262 date 27.07.2020 Mos miratim i Projektit te restaurimit Banesa e Gjergj Kastriotit, Vlore
Vendim Nr. 263 date 17.08.2020 Miratim projekti Kompleks banimi Orion sh.p.k Liqeni Thate, Tirane
Vendim Nr. 264 date 17.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Kapanon grumbullimi Agrokulture Xarre sh.p.k. Konispol
Vendim Nr. 265 date 17.08.2020 Miratim projekti Godina banimi 1 dhe 2 kat Speed Engineering sh.p.k. Himare
Vendim Nr. 266 date 17.08.2020 Miratim projekti 4 godina banimi Jedas sh.p.k, Zona Arkeologjike B Durres
Vendim Nr. 267 date 17.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Godine sherbimi 1 kat Z. Fiqiri Fejzullai, Ksamil
Vendim Nr. 268 date 17.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Shtese 2 kate dhe shtese anesore Z. Edmond Llaci, Ksamil
Vendim Nr. 269 date 17.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Shtese 2 kate Znj. Donika Muca, Ksamil
Vendim Nr. 270 date 17.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Ndertim muri rrethues Z. Halit Dyli, Ksamil
Vendim Nr. 271 date 17.08.2020 Mos miratim i projektit Restaurim i Godines II 194 MKKII, Tirane
Vendim Nr. 272 date 17.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Ndertim catie ne banesen e Z. Vektor dhe Znj. Luljeta Memushi, Gjirokaster
Vendim Nr. 273 date 17.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Restaurim fasade Federata e Familjes per Paqe Boterore dhe Bashkim, Korce
Vendim Nr. 274 date 17.08.2020 PZHIUT Bashkia Permet FSHZH Atelier4 sh.p.k dhe Keios
Vendim Nr. 275 date 17.08.2020 Miratim ne parim i projektit Vendosje e tabelave turistike Kalaja e Libohoves, Kisha e Laboves se Kryqit dhe PA Antigone
Vendim Nr. 276 date 17.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Tabelat informuese ne Parkun Arkeologjik Bylis
Vendim Nr. 277 date 17.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Rehabilitim i rrjetit te ndricimit ne lulishten qendrore te Beratit
Vendim Nr. 278 date 17.08.2020 Miratim projekti Godine me funksion banimi dhe sherbimi Bregu sh.a. Korce
Vendim Nr. 279 date 17.08.2020 Miratim relacioni Gjetje rastesore ne zonen e Spitalles, Durres
Vendim Nr. 280 date 17.08.2020 Miratim raporti Germim Shpetimi varri buze rruges Ploce Amonice
Vendim Nr. 281 date 17.08.2020 Miratim propozimi per shpalljen Qendra Historike e qytetit te Shkodres
Vendim Nr. 282 date 17.08.2020 Miratim i propozimit per shpalljen Qender Historike te fshatit Kanine
Vendim Nr. 283 date 17.08.2020 Miratim Plani i Pergjithshem Vendor Bashkia Gramsh
Vendim Nr. 284 date 17.08.2020 Miratim Plani i Pergjithshem Vendos Bashkia Permet
Vendim Nr. 285 date 17.08.2020 Miratim Plani i Pergjithshem Vendor Bashkia Kelcyre
Vendim Nr. 286 date 17.08.2020 Miratim Plani i Pergjithshem Vendor Bahkia Roskovec
Vendim Nr. 287 date 17.08.2020 Miratim Plani i Pergjithshem Vendor Bashkia Patos
Vendim Nr. 288 date 17.08.2020 Miratim Plani i Pergjithshem Vendor Bashkia Mallakaster
Vendim Nr. 289 date 17.08.2020 Miratim Plani i Pergjithshem Vendor Bashkia Pustec
Vendim Nr. 290 date 17.08.2020 Miratim Plani i Pergjithshem Vendor Bashkia Devoll
Vendim Nr. 291 date 17.08.2020 Miratim Plani i Pergjithshem Vendor Bashkia Maliq
Vendim Nr. 292 date 21.08.2020 Miratim antena Garda HQ 1306, Vodafon Albania
Vendim Nr. 293 date 21.08.2020 Miratim projekti Hotel me 3 kate Sander Lleshi, Malesi e Madhe
Vendim Nr. 294 date 21.08.2020 Miratim projekti Kompleks Rezidencial Z. Skender Plaku
Vendim Nr. 295 date 21.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Braka Residences Diamond Hill Braka Construction. Zona Arkeologjike B Durres
Vendim Nr. 296 date 21.08.2020 Shtyrje vendimmarrje House of Pine GJ Group sh.p.k. Korce
Vendim Nr. 297 date 21.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Restaurim banese individuale Familja Gjevori, Kala Elbasan
Vendim Nr. 298 date 21.08.2020 Miratim projekti te rishikikuar Znj. Ejona Cobaj dhe Z. Ermal Cobaj, Korce
Vendim Nr. 299 date 21.08.2020 Miratim projekti i rishikuar Ndryshim Fasade Z. Roland dhe Znj. Kozeta Joti, Korce
Vendim Nr. 300 date 21.08.2020 Miratim projekti Rishikim i Skedave Dhermi SON Engineering & Construction. sh.p.k
Vendim Nr. 301 date 21.08.2020 Miratim projekti Restaurim Banesa e Muharren Hoxhes, Kruje
Vendim Nr. 302 date 21.08.2020 Miratim projekti Dizenjimi per rivitalizimin e sheshit Cerciz Topulli, Gjirokaster
Vendim Nr. 303 date 21.08.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Beqir Asllan Rustani, Lezhe
Vendim Nr. 304 date 21.08.2020 Miratim procedure legalizimi Pashko dhe Kaliroi Cerma, Zona Arkeologjike B Durres
Vendim Nr. 305 date 21.08.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Kristaq Koco Mosko, Korce
Vendim Nr. 306 date 28.08.2020 Miratim projekti Kompleks turistik Primera Znj. Karolina Janina, Sarande
Vendim Nr. 307 date 28.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Kompleks turistik Gone Perivol Concord Investment, Himare
Vendim Nr. 308 date 28.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Z. Fredi Mala, Ksamil
Vendim Nr. 309 date 28.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Z. Vasillaq Xani, Ksamil
Vendim Nr. 310 date 28.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Z. pellumb Ballaxhia, Ksamil
Vendim Nr. 311 date 28.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Znj. Erina Misha, Ksamil
Vendim Nr. 312 date 28.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Shtese 1 kat Z. Shyqyri Vela, Ksamil
Vendim Nr. 313 date 28.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Mango Beach Resort Ksamil, Sarande
Vendim Nr. 314 date 28.08.2020 Shtyrje vendimmarrje Adriatik Tandini, Ksamil
Vendim Nr. 315 date 28.08.2020 Miratim projekti restaurimi Ura e drurit ne kalane e Lezhes
Vendim Nr. 316 date 28.08.2020 Miratim projekti Rikonstruksion banese Z. Thodhori Gjikopulli, Himare
Vendim Nr. 317 date 28.08.2020 Miratim projekti Rikonstruksion dhe shtese anesore Znj. Eleni dhe Z. Pandeli Manci, Korce
Vendim Nr. 318 date 28.08.2020 Miratim projekti Restaurim godine Z. N.Filo dhe Znj. M.Filo, Korce
Vendim Nr. 319 date 28.08.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Ilir Memolla, Durres
Vendim Nr. 320 date 28.08.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Viktor Gjordeni, Durres
Vendim Nr. 321 date 28.08.2020 Miratim procedure legalizimi Z.Gazmir Gramshi, Durres
Vendim Nr. 322 date 28.08.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Arjan Sefer Domi, Durres
Vendim Nr. 323 date 28.08.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Serjan Agolli, Z. Kosta Mirkoni, Znj. Ikbale dhe Z. Eduart Zenullari, Durres
Vendim Nr. 324 date 28.08.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Fadil Cane Hitaj, Sarande
Vendim Nr. 325 date 28.08.2020 Mos miratim procedure legalizimi Z. Ibrahim Yzeiri, Tirane
Vendim Nr. 326 date 14.09.2020 Miratim projekti Stukture 2 kate Alehandro Distribuzione, Picalle, Tirane
Vendim Nr. 327 date 14.09.2020 Miratim i i projekt idese BOTE FARMS, Bashkia Finiq
Vendim Nr. 328 date 14.09.2020 Mos miratim Rikonstruksion i objektit ekzistues Z. Tom Helmesi, Korce
Vendim Nr. 329 date 14.09.2020 Shtyrje vendimmarrje Rikonstruksion godine Znj. Zoi Tarusha, Korce
Vendim Nr. 330 date 14.09.2020 Mos miratim projekti Ndertim ballkoni ne Monument Kulture II Familja Muho, Gjirokaster

Vendim Nr. 331 date 14.09.2020 Miratim i projekt idese Rehabilitimi i Qendres Mesjetare Berat
Vendim Nr. 332 date 14.09.2020 Miratim projekti Restaurim banese Monument Kulture II Z. Klodian Micka, Gjirokaster
Vendim Nr. 333 date 14.09.2020 Miratimi i projektit P01 dhe P03 Gorice, Berat
Vendim Nr. 334 date 14.09.2020 Miratim projekti Rindertim objekti Z. Perikli Jorgji, Durres
Vendim Nr. 335 date 14.09.2020 Miratim projekti Rikonstruksion i ambienteve te brendshme te MBZHR
Vendim Nr. 336 date 14.09.2020 Miratim projekti Restaurim banese Monument Kulture II, Znj. Adela Gjergjani, Gjirokaster
Vendim Nr. 337 date 14.09.2020 Miratim projekti Restaurim banese Znj. Mimoza Cuci, Berat
Vendim Nr. 338 date 14.09.2020 Miratimi i projektit Muzeu i arsimit Korce
Vendim Nr. 339 date 24.09.2020 Miratim i projektit te rishikuar Rrenojat e Ures Antike lumi Vjose, Tepelene
Vendim Nr. 340 date 24.09.2020 Miratim projekti Shtese anesore dhe ne lartesi banesa Z. Fredi Mala, Ksamil
Vendim Nr. 341 date 24.09.2020 Miratim projekti Ndertim pishine Z. Vasillaq Xani, Ksamil
Vendim Nr. 342 date 24.09.2020 Shtyerje e vendimmarrjes Strukture hotelerie Znj. Erina Mishi, Ksamil
Vendim Nr. 343 date 24.09.2020 Shtyerje vendimmarrje Shtese kati Z. Shyqyri Vela, Ksamil
Vendim Nr. 344 date 24.09.2020 Miratim projekti Godine banimi 2 kate Z. Adriatik Tandini, Ksamil
Vendim Nr. 345 date 24.09.2020 Shtyerje vendimmarrje Restaurimi i Kishes se Shen Thanasit, Korce
Vendim Nr. 346 date 24.09.2020 Miratim i projektit Pastrimi dhe konsolidimi i mureve fortifikuese te Kalase se Tepelenes
Vendim Nr. 347 date 24.09.2020 Shtyerje vendimmarrje Restaurim i objektit 2 kate Z. Federik Pali, Qeparo
Vendim Nr. 348 date 24.09.2020 Miratim projekti Bar Lounge Torreli Z. A.Balliu, Elbasan
Vendim Nr. 349 date 24.09.2020 Mos miratim procedure per legalizim Z. Ilir Aga, Tirane
Vendim Nr. 350 date 24.09.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Genc Gambeta, Dhermi
Vendim Nr. 351 date 24.09.2020 Heqje licence ABKONS sh.p.k
Vendim Nr. 352 date 12.10.2020 Miratim i projektit Kompleks turistik Gone-Perivol Concord Investment., Himare
Vendim Nr. 353 date 12.10.2020 Miratim i projekrit Objekt banimi 4 kat+pishine Bega 07 sh.p.k. Himare
Vendim Nr. 354 date 12.10.2020 Mos miratim i kerkeses per saktesim emertimi Zoi Vesho, Berat
Vendim Nr. 355 date 12.10.2020 Miratim projekti Nderhyrje restauruese ne Pazarin e Krujes familja Guni, Kruje
Vendim Nr. 356 date 15.10.2020 Miratim projekt idese per Restaurim dhe Rinovim te Salles se Koncerteve UART, Tirane
Vendim Nr. 357 date 15.10.2020 Miratim i konceptit te sondazhit Agroturizem Bote Farms, Finiq
Vendim Nr. 358 date 29.10.2020 Projekt teknik dhe marrje leje per godine banimi nr.1062, lgj.7 rr. 26 Nentori
Vendim Nr. 359 date 29.10.2020 Projekt teknik dhe marrje leje per Objekt banimi pallati nr.14 Bulevardi Dyrrah, Durres
Vendim Nr. 360 date 06.11.2020 Miratim projekti Kompleks turistik DAED sh.p.k. Sarande
Vendim Nr. 361 date 06.11.2020 Miratim projekti Ndertimi linjes 220kv Komsi Shumat OST sh.a
Vendim Nr. 362 date 06.11.2020 Miratim projekti Ndertimi nen stacionit 220 110kv Shumat OST
Vendim Nr. 363 date 06.11.2020 Agroturizem Bote Farms Finiq
Vendim Nr. 364 date 06.11.2020 Reabilitimi i rrjetit te ujesjellesit Gjirokaster Strabag sh.p.k
Vendim Nr. 365 date 06.11.2020 Ndertimi i sistemit K.U.B. Sarande
Vendim Nr. 366 date 06.11.2020 Kompleks Banimi 2T sh.p.k. Sauk Tirane
Vendim Nr. 367 date 06.11.2020 Park Fotovoltaik NTSP sh.p.k. Tren Bilisht
Vendim Nr. 368 date 06.11.2020 Rikonstruksion Banese demtuar nga Termeti Fehmi Brasha, Durres
Vendim Nr. 369 date 06.11.2020 Rikonstruksion Kulle Arlinda Rupa dhe Mark Rupa, Theth, Shkoder
Vendim Nr. 370 date 06.11.2020 Bujtine X Plan Studio, Voskopoje
Vendim Nr. 371 date 06.11.2020 Godine banimi dhe sherbimi Donika Stasa Bregu sh.p.k. Korce
Vendim Nr. 372 date 06.11.2020 Rikonstruksion Banese Piro Karanxha Gjergji Gjata, Korce
Vendim Nr. 373 date 06.11.2020 Objekt Banimi Z. Edmir Adbija ASG Selimi sh.p.k. Shkoder
Vendim Nr. 374 date 06.11.2020 Restaurim Banesa G 114, Lagjia Gorice, Berat
Vendim Nr. 375 date 06.11.2020 Rindertimi i Kopshtit Met Hasa, Rais Petrela, Durres
Vendim Nr. 376 date 06.11.2020 Ndricimi i jashtem i Kalase Kruje, Shkoder, Berat dhe Gjirokaster
Vendim Nr. 377 date 06.11.2020 Ndryshim Fasade Z. Kole Hysenaj, Korce
Vendim Nr. 378 date 06.11.2020 Resaturimi i Xhamise ne Cfake Znj. A. Baballeku OTI sh.p.k. Gjirokaster
Vendim Nr. 379 date 06.11.2020 Banesa Z. Gjoke Uldedaj, Voskopoje
Vendim Nr. 380 date 06.11.2020 Verifikim ne terren IKTK, DSHA, DRTK Gjirokaster gjetje rastesore ne Turan Tepelene

Vendim Nr. 381 date 06.11.2020 Verifikim ne terren DSHA, DRTK Vlore, Varri Antik prane kulles me hark, Amantia
Vendim Nr. 382 date 06.11.2020 Projekt Kerkimor Shkencor LIN 3. ASA dhe Instituti i Shkencave Arkeologjike te Universitetit te Bernes
Vendim Nr. 383 date 06.11.2020 Raport Vezhgimi per 13 zonat e prekura nga Termeti
Vendim Nr. 384 date 06.11.2020 Procedure Legalizimi Objekt shtese kati Z. Enver Rustemi, Korce
Vendim Nr. 385 date 06.11.2020 Procedure Legalizimi Objekt i Z. Leke Engjell Dodmasej, Shkoder
Vendim Nr. 386 date 06.11.2020 Procedure Legalizimi Objekt Godine banimi, Z. Faik Hamedani, Durres
Vendim Nr. 387 date 06.11.2020 Procedure Legalizimi Objekt Godine banimi Z. Fatmir Gjergji, Durres
Vendim Nr. 388 date 06.11.2020 Procedure Legalizimi Objekt Godine banimi Z. Rifat Peroj, Durres
Vendim Nr. 389 date 06.11.2020 Procedure Legalizimi Objekt Godine banimi Z. Ruzhdi Tafa, Durres
Vendim Nr. 390 date 06.11.2020 Procedure Legalizimi Objekt Godine banimi Z. Xhemal Tafa, Durres
Vendim Nr. 391 date 06.11.2020 Procedure Legalizimi Objekt Godine banimi Z. Shefki Mustafa Kodra, Durres
Vendim Nr. 392 date 06.11.2020 Procedure Legalizimi Objekt Godine banimi Z. Ferdinant Mero, Sarande
Vendim Nr. 393 date 06.11.2020 Miratim i Tor PDyV per zonen e re te zhvillimit, ZONA 5 Durres
Vendim Nr. 394 date 06.11.2020 Miratim Formati i Licencave per vemprimtari ne fushen e Trashegimise Kulturore
Vendim Nr. 395 date 18.11.2020 Miratim projekti Objekt industrial Arjon sh.p.k. Kashar, Tirane
Vendim Nr. 396 date 18.11.2020 Miratim projekti Rikonstruksion objekti ekzistues Znj. Fiona dhe Z. Florian Rizja, Zona Arkeologjike A Durres
Vendim Nr. 397 date 18.11.2020 Miratim projekti Rikonstruksion i godines ekzistuese Z. Zoi Tarusha, Qendra Historike Korce
Vendim Nr. 398 date 18.11.2020 Miratim projekti Restaurim i baneses Sula, Zona Arkeologjike A Durres
Vendim Nr. 399 date 18.11.2020 Miratim projekti Aneksi Biblotekes Kombetare, Tirane
Vendim Nr. 400 date 18.11.2020 Miratim projekti Konservim i teqese se Dollmes, Kruje
Vendim Nr. 401 date 18.11.2020 Miratim projekti Restaurimi i xhamise ne lagjen Cfake, Gjirokaster
Vendim Nr. 402 date 18.11.2020 Miratim i raporteve te vezhgimeve arkeologjike B.O Met Engineering sh.p.k
Vendim Nr. 403 date 18.11.2020 Miratim i koncepteve te sondazheve arkeologjike B.O Met Engineering sh.p.k
Vendim Nr. 404 date 18.11.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Astrit Rexhep Troshani, Lezhe
Vendim Nr. 405 date 18.11.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Brahim Hamdi Osmani, Lezhe
Vendim Nr. 406 date 18.11.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Gramoz Guri Imeraj, Vlore
Vendim Nr. 407 date 18.11.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Artan Kabinova, Durres
Vendim Nr. 408 date 18.11.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Njazi Vrenozi, Sarande
Vendim Nr. 409 date 18.11.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Stefanaq Simon Ndoni, Qendra Historike Korce
Vendim Nr. 410 date 18.11.2020 Miratim procedure legalizimi Z. Irakli Kocollar Petrele, Tirane
Vendim Nr. 411 date 18.11.2020 Shtyrje procedure legalizimi Znj. Aferdita Kasapi, Tirane
Vendim Nr. 412 date 18.11.2020 Miratim i procedures se legalizimit te objektit Z. Nexhmi Ramazan Doda
Vendim Nr. 413 date 18.11.2020 Miratim i procedures se legalizimit te objektit Z. Gjoke Cara
Vendim Nr. 414 date 18.11.2020 Miratim i procedures se legalizimit te objektit Z. Shyqyri Cuhllaj
Vendim Nr. 415 date 18.11.2020 Miratim i procedures se legalizimit te objektit Z. Llambi Themeli
Vendim Nr. 416 date 19.11.2020 Miratim ne parim i Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Dropull
Vendim Nr. 417 date 19.11.2020 Miratim ne parim i Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Pogradec
Vendim Nr. 418 date 19.11.2020 Miratim ne parim i Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Peqin
Vendim Nr. 419 date 19.11.2020 Miratim ne parim i Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Bulqize
Vendim Nr. 420 date 19.11.2020 Miratim ne parim i Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Fushe-Arrez
Vendim Nr. 421 date 19.11.2020 Miratim ne parim i Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Has
Vendim Nr. 422 date 19.11.2020 Miratim ne parim i Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Tepelene
Vendim Nr. 423 date 19.11.2020 Miratim ne parim i Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Memaliaj
Vendim Nr. 424 date 19.11.2020 Miratim ne parim i Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Selenice
Vendim Nr. 425 date 19.11.2020 Miratim ne parim i Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Finiq
Vendim Nr. 426 date 19.11.2020 Miratim ne parim i Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Delvine
Vendim Nr. 427 date 19.11.2020 Miratim ne parim i Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Libohove
Vendim Nr. 428 date 25.11.2020 Miratim projekti Godine banimi 2 kate ne rrugen Isuf Molla ne Durres, Z. Besim Roci
Vendim Nr. 429 date 25.11.2020 Shtyhet vendimmarrja per Rikonstruksionin e Baneses individuale ne rr. Avni Rustemi Elbasan. Liri Shehaj dhe familja Gjevori
Vendim Nr. 430 date 25.11.2020 Miratim projekti Restaurimi i Salles se Koncerteve te Universitetit te Arteve, Tirane

Vendim Nr. 431 date 25.11.2020 Miratim projekt zbatimi Arkiva Teknike e IKTK
Vendim Nr. 432 date 25.11.2020 Nderhyrje restaurimi te murit ne banesen me Kod arkivi K-053. Lagjia Kala Z. Isa Avduli, Berat
Vendim Nr. 433 date 25.11.2020 Miratim projekt ide-se Ish Arqipeshvia e Durresit ne Delbnisht FOCUS Architecture
Vendim Nr. 434 date 25.11.2020 Shtyhet vendimmarrja e projekt idese per Rrenojat e Kishes se Shen Merise Mamuras Kurbin
Vendim Nr. 435 date 25.11.2020 Miratim projekt idese Kisha e Manastirit te Rubikut, Mirdite
Vendim Nr. 436 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Godina e Vettingut- Ish Lidhja e Shkrimtareve
Vendim Nr. 437 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Akademia Kombetare e Shkencave (Kodi II-044)
Vendim Nr. 438 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Qendra Kulturore per Zhvillimin e Femijeve (Ish Rekuizita)
Vendim Nr. 439 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Teatri i Kukullave Tirane (Kodi I-16)
Vendim Nr. 440 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Godina e Ish te perndjekurve politike Tirane (Kodi II-049)
Vendim Nr. 441 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Ministria e Kultures Tirane (Kodi II-016)
Vendim Nr. 442 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Arkiva Qendrore Shteterore e Filmit
Vendim Nr. 443 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Kalaja e Prezes
Vendim Nr. 444 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Ura e Kurcajt ne perroin e Zerzes, Kruje
Vendim Nr. 445 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Kalaja e Bashtoves, Rrogozhine
Vendim Nr. 446 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Banesa e Preng Lleshit Mashterkore Mirdite
Vendim Nr. 447 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Banesa e Ahmet Cunit Murrize Tirane
Vendim Nr. 448 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Muzeu Entografik Kavaje
Vendim Nr. 449 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Muzeu Etnografik Kruje
Vendim Nr. 450 date 01.12.2020 Miratim i projekt idese Hamami ne oborrin e Shkolles 16 Shtatori ne Durres
Vendim Nr. 451 date 01.12.2020 Ndryshim ne projektin e miratuar per Projektin i Muzealizimit Muzeu i Arsimit Korce
Vendim Nr. 452 date 03.12.2020 Ndertimi i segmentit me gjatesi L=4.15km Rruga Korce- Erseke Loti II, ARRSH
Vendim Nr. 453 date 03.12.2020 Miratim i Raportit te Sondazheve per projektin Zona e re per zhvillim te Zones 2 ne Njesine Administrative Durres
Vendim Nr. 454 date 03.12.2020 Miratim i Raportit te Sondazheve per projektin Zona e re per zhvillim te Zones 1 ne Njesine Administrative Lezhe
Vendim Nr. 455 date 03.12.2020 Miratim i projekt idese Banesa Aleksander Moisiu- Muzeu Etnografik Durres
Vendim Nr. 456 date 03.12.2020 Miratim i projekt idese Muzeu Arkeologjik Durres
Vendim Nr. 457 date 03.12.2020 Miratim i projekt idese Kalaja ne Kepin e Rodonit dhe Kisha Shen Ndoit
Vendim Nr. 458 date 03.12.2020 Miratim i projekt idese Muri i Portes ne Porto Palermo
Vendim Nr. 459 date 03.12.2020 Miratim i projekt idese Kalaja e Ishmit dhe Banesa prane mureve te kalase
Vendim Nr. 460 date 03.12.2020 Miratim i projekt idese Amfiteatri Durres
Vendim Nr. 461 date 03.12.2020 Miratim i projekt idese Kalaja e Durresit (Kulla A dhe Muret e Fortifikimit)
Vendim Nr. 462 date 03.12.2020 Miratim i projekt idese Muzeu Historik Gjergj Kastriot Skenderbeu Kruje
Vendim Nr. 463 date 03.12.2020 Miratim i projekt idese Muzeu Etnografik Lezhe
Vendim Nr. 464 date 03.12.2020 Miratim i projekt idese Godina ku ka patur Seline Organizata Bashkimi (Kodi II-13)
Vendim Nr. 465 date 03.12.2020 Miratim i projekt idese Muzeu Kombetar i Pergjimeve Sekrete (Kodi II-084), Tirane
Vendim Nr. 466 date 03.12.2020 Restaurim arkitektonik Kulla e Inglizit, Shkoder
Vendim Nr. 467 date 04.12.2020 Miratim i projekti Zyra e kompanise ANIO OIL & GAS SH.A, Bashkia Mallakaster
Vendim Nr. 468 date 04.12.2020 Miratim i projekt Godine Sherbimi 18 kat dhe 4 kat nentoke. Rr. Medar Shtylla Tirane
Vendim Nr. 469 date 04.12.2020 Miratim i projekti Godine Polifunksionale, Qafe Kashar, Tirane
Vendim Nr. 470 date 04.12.2020 Miratim i projekt idese Rrenojat e Kishes se Shen Merise, Mamuras, Kurbin
Vendim Nr. 471 date 04.12.2020 Shtyhet vendimmarrja per Planin e menaxhimit per zonat Zvernes-Narte dhe Ujerat Termale Benje-Permet
Vendim Nr. 472 date 09.12.2020 Miratim i projekt idese Kalaja e Krujes
Vendim Nr. 473 date 09.12.2020 Miratim i projekt idese Kalaja e Lezhes-Park Arkeologjik
Vendim Nr. 474 date 09.12.2020 Miratim projekti restaurimi ne Monumentin e Kultures kat II. M-029, ne lagjen Mangalem Berat
Vendim Nr. 475 date 09.12.2020 Shtyhet vendimmarrja per Nderhyrje konsevuese Kulla C, ne Kalane e Durresit
Vendim Nr. 476 date 09.12.2020 Miratim Zevendesim projekti Teqeja Dollmes ne Kalane e Krujes, me projektin per dy objekte banimi brenda Kalase
Vendim Nr. 477 date 09.12.2020 Miratim Zevendesim projekti i Kulles C Durres me projektin e Kulles Veneciane Durres
Vendim Nr. 478 date 09.12.2020 Miratim Zevendesim projekti i Kulles e Sahatit dhe Kulla Verilindore me projektin e Xhamise ne Kalane e Prezes
Vendim Nr. 479 date 11.12.2020 Miratim i projekt idese Biblioteka Kombetare, Tirane
Vendim Nr. 480 date 11.12.2020 Miratim i projekt idese Galeria Kombetare e Arteve Tirane
Vendim Nr. 481 date 11.12.2020 Miratim i projekt idese Muzeu Historik Kombetar Tirane
Vendim Nr. 482 date 11.12.2020 Miratim i projekt idese Banesa 2-kateshe. Rr.Tefta Tashko, Tirane
Vendim Nr. 483 date 11.12.2020 Anullim i Vendimit KKTKM Nr.400 dt.18.11.2020 per Konservimin e Teqese se Dollmes Kruje
Vendim Nr. 484 date 16.12.2020 Miratim projekt zbatimi Ish Arqipeshvia e Durresit ne Delbnisht
Vendim Nr. 485 date 16.12.2020 Miratim projekt zbatimi Rrenojat e Kishes se Shen Merise, Mamuras, Kurbin
Vendim Nr. 486 date 16.12.2020 Miratim projekt zbatimi Kisha e Manastirit te Rubikut, Mirdite
Vendim Nr. 487 date 16.12.2020 Projekt per vendosjen e ashensorit ne grope ekzistuese Pallati Nr.85 Rr. e Dibres
Vendim Nr. 488 date 16.12.2020 Miratim Kerkese per ndryshimin e Drejtuesit Teknin
Vendim Nr. 489 date 16.12.2020 Miratim i kerkeses per kryerjen e sondazheve ne Hamamin ne oborrin e shkolles 16 Shtatori Durres dhe Banesa Aleksander Moisiu
Vendim Nr. 490 date 21.12.2020 HEC Mullini 1 dhe 2 El Power, Korce
Vendim Nr. 491 date 21.12.2020 Ndertimi ambjenteve ndihmese HEC Bele 1 Euron Energy sh.p.k
Vendim Nr. 492 date 21.12.2020 HEC Kastrioti 2 Afrimi K sh.p.k
Vendim Nr. 493 date 21.12.2020 HEC Bushtrica, Bushtrica Hydropower sh.p.k. Perrenjas
Vendim Nr. 494 date 21.12.2020 Shtyhet vendimmarrja per HEC Recam Sigers sh.p.k i Puke
Vendim Nr. 495 date 21.12.2020 HEC Humelica Engineering Systems sh.p.k Gjeokonsult&CO sh.p.k. Gjirokaster
Vendim Nr. 496 date 21.12.2020 Shtyhet Vendimmarrja per HEC Kastrioti 1 Afrimi K sh.p.k. Gjirokaster
Vendim Nr. 497 date 21.12.2020 HEC Peqin Hydro Power Peqin sh.p.k
Vendim Nr. 498 date 21.12.2020 HEC Traja 1 A.R.M Albania sh.p.k Mat
Vendim Nr. 499 date 21.12.2020 HEC Madhesh A.R.M Albania sh.p.k. Mat
Vendim Nr. 500 date 21.12.2020 HEC Plesat Magna Energy sh.p.k. Gjirokaster
Vendim Nr. 501 date 21.12.2020 HEC Nica Jova Company sh.p.k. Pogradec
Vendim Nr. 502 date 21.12.2020 Miratim projekt zbatimi Kalaja e Prezes
Vendim Nr. 503 date 21.12.2020 Konservimi Restaurimi i Kalase se Bashtoves, Rrogozhine
Vendim Nr. 504 date 21.12.2020 Miratim projekt zbatimi Kalaja e Krujes
Vendim Nr. 505 date 21.12.2020 Miratim projekt zbatimi Ura e Kurcajt ne lumin Zeze, Kruje
Vendim Nr. 506 date 21.12.2020 Miratim projekt zbatimi Godina e Vettingut-Ish Lidhja e Shkrimtareve
Vendim Nr. 507 date 21.12.2020 Miratim projekt zbatimi Kalaja e Ishmit dhe Banesa prane mureve te Kalase
Vendim Nr. 508 date 21.12.2020 Konservimi Kalaja ne Kepin e Rodonit dhe Kisha e Shen Ndoit
Vendim Nr. 509 date 22.12.2020 Miratim Vendosja e bustit te themeluesit te IMK Gani Strazimiri
Vendim Nr. 510 date 22.12.2020 Miratim projekt zbatimi Akademia e Shkencave
Vendim Nr. 511 date 22.12.2020 Reabilitimi i 9 objekteve, Bashkia Tirane, Godina Vetting
Vendim Nr. 512 date 22.12.2020 Miratim projekt zbatimi Godina e Vettingut-Godina e Ish te perndjekurve politike
Vendim Nr. 513 date 22.12.2020 Miratim projekt zbatimi Kalaja e Lezhes Parku Arkeologjik
Vendim Nr. 514 date 22.12.2020 Miratim projekt zbatimi Muri i Portes ne Porto Palermo
Vendim Nr. 515 date 22.12.2020 Miratim projekt zbatim Amfiteatri i Durresit
Vendim Nr. 516 date 22.12.2020 Miratim projekt zbatimi Hamami ne oborrin e Shkolles 16 Shtatori, ne Durres
Vendim Nr. 517 date 22.12.2020 Miratim projekt zbatimi Muzeu Arkeologjik Durres
Vendim Nr. 518 date 22.12.2020 Konservimi Restaurimi Muzeu Etnografik-Banesa Aleksander Moisiu
Vendim Nr. 519 date 22.12.2020 Miratim projekt zbatimi Banesa Kalaja e Durresit (Kulla A dhe Muret e Fortifikimit)
Vendim Nr. 520 date 22.12.2020 Kompleks Vila Braka Residences Dimond Hill, Braka Construction, Durres
Vendim Nr. 521 date 22.12.2020 Miratim propozimi i Znj. Edlira Demiraj per objektin Banese Tip Vile 2 kate II-149. Rr. Mihal Duri. Tirane
Vendim Nr. 522 date 24.12.2020 Miratim projekt zbatimi Banesa e Preng Lleshit Mashterkore Mirdite
Vendim Nr. 523 date 24.12.2020 Miratim projekt zbatimi Banesa e Ahmet Cunit Murrize Tirane
Vendim Nr. 524 date 24.12.2020 Miratim projekt zbatimi Muzeu Etnografik Lezhe
Vendim Nr. 525 date 24.12.2020 Reabilitimi i 12 objekteve, Muzeu Etnografik Kavaje
Vendim Nr. 526 date 24.12.2020 Reabilitimi i 12 objekteve, Muzeu Etnografik Kruje
Vendim Nr. 527 date 24.12.2020 Reabilitimi i 12 objekteve, Muzeu Historik Gjergj Kastriot Skenderbeu Kruje
Vendim Nr. 528 date 24.12.2020 Nderhyrje perforcuese dhe Rehabilitimi i 12 objekteve – Bashkite Tirane-Kruje-Lezhe-Kavaje-Mirdite
Vendim Nr. 529 date 24.12.2020 Miratim projekt zbatimi Banesa 2-kateshe ne Rr. Tefta Tashko, Tirane
Vendim Nr. 530 date 24.12.2020 Miratim projekt zbatimi, Ministria e Kultures (Kodi II-016)
Vendim Nr. 531 date 24.12.2020 Miratim projekt zbatimi Arkiva Qendrore Shteterore e Filmit
Vendim Nr. 532 date 24.12.2020 Miratim projekt zbatimi Qendra Kulturore per Zhvillimin e Femijeve (Isha Rekuizita)
Vendim Nr. 533 date 24.12.2020 Miratim projekt zbatimi Teatri i Kukullave Tirane (Kodi I-16)
Vendim Nr. 534 date 24.12.2020 Miratim i projektit Kompleks Turistik Vila 2 kat ne Himare
Vendim Nr. 535 date 24.12.2020 Miratim projekt zbatimi Godina ku kishte Seline Organizata Bashkimi (Kodi I-13)
Vendim Nr. 536 date 24.12.2020 Miratim projekt zbatimi Muzeu Historik Kombetar, Tirane
Vendim Nr. 537 date 24.12.2020 Miratim projekti Ndertimi i burimit te ri gjenerues te energjise HEC ROVES
Vendim Nr. 538 date 24.12.2020 Miratim projekt zbatimi Galeria Kombetare e Arteve
Vendim Nr. 539 date 24.12.2020 Miratim projekt zbatimi Biblioteka Kombetare Tirane
Vendim Nr. 540 date 29.12.2020 Miratim Projekt Ndricimi i jashtem i 15 Kalave
Vendim Nr. 541 date 29.12.2020 Miratim projekti per Nderhyrje ne banesen me Kod arkivi M-065, Lagjia Mangalem, Berat
Vendim Nr. 542 date 29.12.2020 Miratim projekti Restaurimi i hapesirave ne Muzeun Kombetar te Arteve te Bukura
Vendim Nr. 543 date 29.12.2020 Shtyhet vendimmarrja per proceduren e legalizimit per objektin e Znj Vasilika Taci dhe Z. Florjan Taci, Gjirokaster