Vendime 2019 KKR

Vendime 2019

Vendim Nr.1 date 11.01.2019 Hec Dersnik, Korce
Vendim Nr.2 date 11.01.2019 Hec Kebela, Gramsh
Vendim Nr.3 date 11.01.2019 Hec Bleteza, Gramsh
Vendim Nr.4 date 11.01.2019 Fabrika e Kromit, Bulqize, Diber
Vendim Nr.5 date 11.01.2019 Hidrocentralet Lusa1 dhe Lusa2, ne Klos, Diber
Vendim Nr.6 date 11.01.2019 Pike Karburanti, ne Prrenjas, Elbasan
Vendim Nr.7 date 11.01.2019 Kolektori ne zonen turistike Gjiri i Lalzit, Durres
Vendim Nr.8 date 11.01.2019 Ndertim i Godines se Stacionit PMNZ ne Airportin e Tiranes, Rinas
Vendim Nr.9 date 11.01.2019 Kompleksi residencial me vila ne Farke, Tirane
Vendim Nr.10 date 11.01.2019 Nderhyrje ne catine e baneses se Lisimak Vasi, Sarande
Vendim Nr.11 date 11.01.2019 Restaurim i pjesshem Porta Antike ne Lissus, Lezhe
Vendim Nr.12 date 11.01.2019 Restaurimi i piktures murale ne Kishen e Shen Merise, Sinje, Berat
Vendim Nr.13 date 11.01.2019 Restaurimi i godines se ish Muzeut Etnografik, Permet
Vendim Nr.14 date 11.01.2019 Licence e shoqeris KAEXH sh.p.k ne zbatim B1 dhe B2
Vendim Nr.15 date 11.01.2019 Licence ne projektim dhe restaurim Z. Dhimiter Condi
Vendim Nr.16 date 11.01.2019 Saktesim i njolles ne objekt pasuri kulturore, Rruga Ambasadave, Tirane
Vendim Nr.17 date 11.01.2019 Saktesim vendndodhje te objektit godine 3 kat plus cati, ne Rr.Vasil Shanto, Shkoder
Vendim Nr.18 date 07.02.2019 Hec Blineta, Gramsh, Elbasan
Vendim Nr.19 date 07.02.2019 Ndertim i Stacionit baze Selivia New 0118, Telekom Albania Tirane
Vendim Nr.20 date 07.02.2019 Ndertim i Stacionit baze Kepi i Rodonit 1563, Telekom Albania Durres
Vendim Nr.21 date 07.02.2019 Ndertim i Stacionit baze Spille 1247, Telekom Albania Rrogozhine
Vendim Nr.22 date 07.02.2019 Ndertim i Stacionit baze CHATEAU LINZ 0214, Telekom Albania Linze
Vendim Nr.23 date 07.02.2019 Ndertim i Stacionit baze 1283 Elbasan STR, Vodafone Albania Tirane
Vendim Nr.24 date 07.02.2019 Ndertim i Stacionit baze 1285 Fieri 2 Reloc. Vodafone Albania Fier
Vendim Nr.25 date 07.02.2019 Ndertim i Stacionit baze Vlore Cole 1591, Telekom Albania Vlore
Vendim Nr.26 date 07.02.2019 Ndertim i Stacionit baze JALA PLAZHI 1621, Telekom Albania Himare
Vendim Nr.29 date 07.02.2019 Hec Gurshpat 4, Librazhd
Vendim Nr.30 date 07.02.2019 Hec Ljusa, Mat, Diber
Vendim Nr.31 date 07.02.2019 Projekt Zone me banesa individuale, Mullet, Tirane
Vendim Nr.32 date 07.02.2019 Ndertim Ujesjellesi i fshatrave Dohoshisht, Cetush, Pollozhan, Tomin, Rrashnapoje, Bashkia Diber
Vendim Nr.33 date 07.02.2019 Airfield 2020 Faza1 Rikonstruksion i rrugeve lidhese me pisten TaxiwayB, Taxiway W2, Taxiway W
Vendim Nr.34 date 07.02.2019 Depozita Bregdetare, ne Porto Romano Durres
Vendim Nr.35 date 07.02.2019 Kompleksi Turistik Soleil 2
Vendim Nr.36 date 07.02.2019 Strukture Individuale Banimi, Farke
Vendim Nr.37 date 07.02.2019 Miratim Manuali Arredimi Urban ne Zonen TID Vlore
Vendim Nr.38 date 07.02.2019 Projekt ide arkitektonike e Bar Restorant Relax, Gjirokaster
Vendim Nr.39 date 07.02.2019 Rehabilitimi i infrastruktures dhe restaurimi i kalldremeve ne Pazarin e Gjirokasters
Vendim Nr.40 date 07.02.2019 Ndertim i ri arkitektoniko vulumor ndertese tre kateshe, Rr. Cobej, Shkoder
Vendim Nr.41 date 07.02.2019 Restaurim dhe rikonstruksion ne banese dy kateshe, Rr.Gjuhodol, Shkoder
Vendim Nr.42 date 07.02.2019 Restaurim i baneses se Vladimir Ponde, Gjirokaster
Vendim Nr.43 date 07.02.2019 Restaurim me ndryshim funksioni i objektit me kod II 173, Rr.Mustafa Matohiti, Tirane
Vendim Nr.44 date 07.02.2019 Shtese ne lartesi dhe anesore, me aplikues shoqerine Pegaso sh.p.k, Tirane
Vendim Nr.45 date 05.04.2019 Projekti Studim projektim by Pass Tepelene, Ave Consulting
Vendim Nr.46 date 07.02.2019 Shtese kati ne ambient ekzistues, aplikues Kristina Negovani, Korce
Vendim Nr.47 date 07.02.2019 Hec Arcove, Elbasan
Vendim Nr.48 date 07.02.2019 Hec Kamican, Gramsh
Vendim Nr.49 date 19.03.2019 Ndertim Centrali Elektrik Zall Kalis, Kukes
Vendim Nr.50 date 19.03.2019 Hec Bushi dhe Bushi2, Mirdite
Vendim Nr.51 date 19.03.2019 Hec Gojan, Puke
Vendim Nr.52 date 19.03.2019 Hec Kaulin, Puke
Vendim Nr.53 date 19.03.2019 Hec Paulini dhe Paulini1, Mirdite
Vendim Nr.54 date 19.03.2019 Hec Orenja Verri dhe Hec Orenja Katund, Bashkia Librazhd
Vendim Nr.55 date 19.03.2019 Hec Veleshica 1 dhe 2, Bashkia Kukes dhe Diber
Vendim Nr.56 date 19.03.2019 Hec Mali, Tirane
Vendim Nr.57 date 19.03.2019 Hec Kushaj, Elbasan
Vendim Nr.58 date 19.03.2019 Ndertim i rrjetit inxhinierik, telefonik me fibra optike, Sarande
Vendim Nr.59 date 19.03.2019 Ndertim i Linjes 110kv Nenstacioni i Sallmone, Gjiri i Lalezit
Vendim Nr.60 date 19.03.2019 Terminali depozitues perpunues per hidrokarburet e lengeta, Porto Romano
Vendim Nr.61 date 19.03.2019 Ndertimi i shkolles profesionale te ITse, Tirane
Vendim Nr.62 date 19.03.2019 Projekt Interier i zyrave te Albawings, Tirane
Vendim Nr.63 date 19.03.2019 Restaurimi i catise se Thanas Gjikes dhe familjes Cimbidhi, Berat
Vendim Nr.64 date 19.03.2019 Nderhyrje emergjente ne restaurimin e murit te baneses se Z.Vasil Noci, Berat
Vendim Nr.65 date 19.03.2019 Mirembajtje e restaurim i portave te kalase se Beratit
Vendim Nr.66 date 19.03.2019 Mirembajte e Qendres Historike Berat
Vendim Nr.67 date 19.03.2019 Rikonstruksion banese me nr.pasurie 12 140, Berat
Vendim Nr.68 date 19.03.2019 Restaurim catie ne banesen e Lavdim dhe Rezarta Kaci, ne lagjen Manalat, Gjirokaster
Vendim Nr.69 date 19.03.2019 Rikonstruksion i baneses se Z.Gazment Beqiraj, Dhermi
Vendim Nr.70 date 19.03.2019 Restaurim fasade ne godinen e AKSHIT
Vendim Nr.71 date 19.03.2019 Restaurimi i baneses se Z.Sotiraq Kureta, Lagja Gorice, Berat
Vendim Nr.72 date 19.03.2019 Rindertimi i baneses se familjes Ziu, Lagja Mangalem, Berat
Vendim Nr.73 date 19.03.2019 Shtatorja e Heroit Kombetar Gjergj Kastrioti Skenderbeu Lezhe
Vendim Nr.74 date 19.03.2019 Restaurimi i Ures se Mesit, Shkoder
Vendim Nr.75 date 19.03.2019 Restaurimi i baneses se Shefikat Begaj, Kanine, Vlore
Vendim Nr.76 date 19.03.2019 Restaurim i baneses se Kujtim Hamzait, Kanine, Vlore
Vendim Nr.77 date 19.03.2019 Restaurimi i Kishes se Shen Kollit, Rehove
Vendim Nr.78 date 19.03.2019 Rehabilitimi i terrenit ne shpellen e Ujkut Tren, Korce
Vendim Nr.79 date 19.03.2019 Restaurimi i Kishes se Shen Mehillit, Voskopoje, Korce
Vendim Nr.80 date 19.03.2019 Restaurim i bodrumit, sistemimi i territorit dhe vendosja e tendes Vila Korce
Vendim Nr.81 date 19.03.2019 Percaktimi i bojes se fasades se shkolles Asim Zeneli, Gjirokaster
Vendim Nr.82 date 19.03.2019 Restaurimi i godines ekzistuese, shtese anesore dhe shtese kati Bujtina Loris, Voskopoje, Korce
Vendim Nr.83 date 19.03.2019 Restaurimi dhe rijetezimi i objektit K 125, Lagja Kala, Berat
Vendim Nr.84 date 19.03.2019 Restaurimi dhe rijetezimi i baneses kategori e II me kod arkivi M014, Lagjia Mangalem, Berat
Vendim Nr.85 date 19.03.2019 Restaurim i Kroit te lagjes se Poshtme, Dhoksat, Gjirokaster
Vendim Nr.86 date 19.03.2019 Projekt restaurimi Porta Gogo, Dhoksat, Gjirokaster
Vendim Nr.87 date 19.03.2019 Restaurim i Kroit me bendin e Cetes Mesme, Dhoksat, Gjirokaster
Vendim Nr.88 date 19.03.2019 Restaurim banesa e Koco Cucit, Dhoksat, Gjirokaster
Vendim Nr.89 data 19.03.2019 Restaurimi i Kishes se Shen Kollit dhe nderhyrje ne pikturen murale dhe ikonostasin e saj, Vanaj, Fier
Vendim Nr.90 data 19.03.2019 Restaurimi i Kishes se Shen Gjergjit dhe konsolidim i piktures murale dhe ikonostasit, Libofshe, Fier
Vendim Nr.91 date 19.03.2019 Restaurimi i Kishes se Shen Venerandes, Pllane, Lezhe
Vendim Nr.92 date 19.03.2019 Restaurim i kishes se Shen Kozmait dhe rrenojat e Kishes se Shen Merise, Kolkondas
Vendim Nr.93 date 19.03.2019 Restaurim i Ures se Kollorckes, Kordhoces, faza e dyte
Vendim Nr.94 date 19.03.2019 Restaurimi i Kalase se Skenderbeut ne Kepin e Rodonit
Vendim Nr.95 date 19.03.2019 Restaurimi i Kishes se Shen Premtes, Balldren
Vendim Nr.96 date 19.03.2019 Nderhyrje konsoliduese ne pikturen murale ne Kishen e Shen Merise ne Kosine, Permet
Vendim Nr.97 date 19.03.2019 Miratimi i zerave te rinj te punimeve ne restaurim, ne Manualin e cmimeve te restaurimit
Vendim Nr.98 date 19.03.2019 Nderhyrje restauruese ne Kishen e Manastirit te Shen Kollit, Mesopotam
Vendim Nr.99 date 19.03.2019 Legalizim per objektin me vetdeklarues Z.Francesko Marash Gjeloshi, Shkoder
Vendim Nr.100 date 19.03.2019 Legalizim per objektin me vetdeklarues Z. Ilia Kristaq Kosta, Korce
Vendim Nr.101 date 19.03.2019 Legalizim per objektin me vetdeklarues Z.Besnik Mustafaj, Tirane
Vendim Nr.102 date 19.03.2019 Legalizim per objektin me vetdeklarues Z.Niko Thimi Pikuli, Korce
Vendim Nr.103 date 19.03.2019 Legalizim per objektin me vetdeklarues Znj.Ivona Kristaq Kerthi, Pogradec
Vendim Nr.104 date 19.03.2019 Legalizim per objektin me vetdeklarues Ritan dhe Rakel Marubi, Shkoder
Vendim Nr.105 date 19.03.2019 Legalizim per objektin me vetdeklarues z.Gentian Bardhi Alickolli, Korce
Vendim Nr.106 date 19.03.2019 Legalizim per objektin me vetdeklarues Z.Nikollaq Terova, Korce
Vendim Nr.107 date 19.03.2019 Legalizim per objektin me vetdeklarues Z.Jetnor Ferit Gishto, Korce
Vendim Nr.108 date 19.03.2019 Legalizim per objektin me vetdeklarues Z.Niko Leko Filo, Korce
Vendim Nr.109 date 19.03.2019 Ndryshim emertimi per Sherbimin Gjeologjik Shqiptar
Vendim Nr.110 date 19.03.2019 Venie ne mbrojtje paraprake te rrenojave te Manastirit te Kollagjerit, Kanine, Vlore
Vendim Nr.111 date 19.03.2019 Propozim per shpallje Ansambel Historik urban te fshatit te Voskopojes, Korce
Vendim Nr.113 date 07.05.2019 Hec Kalis, Kukes
Vendim Nr.114 date 07.05.2019 Hec Guri i Bardhe 1 dhe 2, Klos
Vendim Nr.115 date 07.05.2019 Hec Mazreka, Lekas, Korce
Vendim Nr.116 date 07.05.2019 Kompleksi turistik Thymys Dhermi, Himare
Vendim Nr.117 date 07.05.2019 Hec Lozhan, Korce
Vendim Nr.118 date 07.05.2019 Prjekt zbatimi i rruges Ura e Llixhave, Banje Bunjisht, Diber
Vendim Nr.119 date 07.05.2019 Shtese e impiantit te perpunimit te ujit ne Boville, Kamez, Tirane
Vendim Nr.120 date 07.05.2019 Restaurim i baneses se Dino Omerit, Sarande
Vendim Nr.121 date 07.05.2019 Vendose e vepres se artit Gongu i Paqes ne Bote, Berat
Vendim Nr.122 date 07.05.2019 Rinkonstruksion shtese anesore dhe lartesi ne ish konviktin e vajzave te shkolles Kristo Isak, Berat
Vendim Nr.123 date 07.05.2019 Ndricimi dhe rrjeti elektrik i Kishes se Shen Kollit, Voskopoje
Vendim Nr.124 date 07.05.2019 Ndricimi dhe rrjeti elektrik ne Kishen e Shen Merise, Voskopoje
Vendim Nr.125 date 07.05.2019 Restaurimi i kembanares se kishes se Shen Kollit, Vodice, Kolonje
Vendim Nr.126 date 07.05.2019 Ndertim catie dhe minare ne Xhamine e Palortose, Gjirokaster
Vendim Nr.127 date 07.05.2019 Rikonstruksion i objektit te ish lavanteris sot objekt bosh me kod 108001, Gjirokaster
Vendim Nr.128 date 07.05.2019 Rikonstruksion i zyrave te ish Myftinise, Gjirokaster
Vendim Nr.129 date 07.05.2019 Restaurim i Kishes Kaolike Zemra e Krishtit Urdhri i Jezusit, Tirane
Vendim Nr.130 date 07.05.2019 Ringritja e murit lindor dhe restaurimi i murit ndares ne anen lindore te Kalase se Shkodres
Vendim Nr.131 date 07.05.2019 Restaurimi i godines ekzistuese te Znj.Sonila Sharka, Korce
Vendim Nr.132 date 07.05.2019 Rikonstruksion dhe shtese kati ne restorantin dhe hotelin Shtepia e embelsirave, Korce
Vendim Nr.133 date 07.05.2019 Restaurim dhe shtese kati ne banesen e Z.Kostaq Xhoxhi Treska, Korce
Vendim Nr.134 date 07.05.2019 Restaurim i godines eksiztuese te Ejona dhe Ermal Cobaj, Korce
Vendim Nr.135 date 07.05.2019 Punime te brendshme, rijetezimi i pazarit, Bar Restaurant Troja, Korce
Vendim Nr.136 date 07.05.2019 Restaurim godine ekzistuese dhe shtese kati te Z.Gjergji Sheno, Voskopoje
Vendim Nr.138 date 07.05.2019 Restaurim dhe rikonstruksion ndertese 2 kate te Z.Fran Doc Buxha, Shkoder
Vendim Nr.139 date 07.05.2019 Nderhyre konstruktive ne Xhamine e Gjin Aleksit, Rusan, Delvine
Vendim Nr.140 date 07.05.2019 Miratim projekti te nderhyrjeve provizore ne Kalane e Shkodres
Vendim Nr.141 date 07.05.2019 Rikonstruksion dhe restaurim i viles se familjes Artur Terziu, Durres
Vendim Nr.142 date 07.05.2019 Restaurim tipologjik i godines ekzistuese te Znj.Orjeta Tonuzi, Durres
Vendim Nr.143 date 07.05.2019 Rikonstruksion me rindertim Godine Banimi 2 kate te Znj.Ilona Spiru, Durres
Vendim Nr.144 date 07.05.2019 Rikonstruksion me rindertim Banese 3 kate te Z.Gentjan Spiru, Durres
Vendim Nr.145 date 07.05.2019 Miratim projekti per nderhyrje mirembajtjeje te godines se Kryesise dhe Salles Plenare te Kuvendit te Shqiperise
Vendim Nr.146 date 07.05.2019 Restaurim i Kishes Fjetja e Shen Merise, Bishqethem, Lushnje
Vendim Nr.147 date 07.05.2019 Nderhyrje restauruese ne Nekropolin Verilindor te Parkut Arkeologjik Amantia
Vendim Nr.148 date 07.05.2019 Restaurim i Kishes se Shen Premtes, fshati Sop, Fier
Vendim Nr.149 date 07.05.2019 Restaurim dhe konservim i piktures murale te Kishes se Shen Merise, Voskopoje
Vendim Nr.150 date 07.05.2019 Kerkese per ndryshim emri pronaresh ne objektin, pjese e zones se mbrojtur te qytetit te Shkodres

Vendim Nr.151 date 07.05.2019 Rikonstruksion banese ne pronesi te Bashkise Berat
Vendim Nr.152 date 07.05.2019 Rikonfigurim i zones se mbrojtur te Kalase se Peqinit
Vendim Nr.153 date 07.05.2019 Procedure Legalizimi te baneses se Z.Niko Ligor Shkodrani
Vendim Nr.154 date 07.05.2019 Procedure Legalizimi te baneses se Z.Olsi Llazaraq Ekonomi
Vendim Nr.155 date 07.05.2019 Procedure Legalizimi te baneses se Z.Ilir Jorgaq Terova
Vendim Nr.156 date 07.05.2019 Procedure Legalizimi te baneses se Z.Ilirian Guri Kosta
Vendim Nr.157 date 07.05.2019 Procedure Legalizimi per objektin ne pronesi te Federates se Familjes per Paqe Boterore dhe Bashkimi
Vendim Nr.158 date 28.05.2019 Konservim i mureve rrethuese te Aulones, Vlore
Vendim Nr.159 date 28.05.2019 Konservim i Ures se Gjipese, Himare
Vendim Nr.160 date 28.05.2019 Nderhyrje rehabilituese dhe konservuese ne Parkun Arkeologjik te Amantias
Vendim Nr.161 date 28.05.2019 Nderhyrje restauruese dhe adabtuese ne banesen Bickert te Ornela Dhe Matthias Bickert
Vendim Nr.162 date 28.05.2019 Restaurimi i baneses me kod arkivi M 110 te Z.Agron Ruzhdi Polovina
Vendim Nr.163 date 28.05.2019 Restaurimi i catise ne Kishen e Shen Johanit, Boboshtice, Korce
Vendim Nr.164 date 28.05.2019 Restaurimi i catise ne Kishen e Shen Merise, fshati Nice, Pogradec
Vendim Nr.165 date 28.05.2019 Restaurimi i portes hyrese dhe murit rrethues ne Kishen e Shen Mehillit, Vithkuq
Vendim Nr.166 date 28.05.2019 Nderhyrje sistemuese dhe restauruese ne Bar Elysee, Korce
Vendim Nr.167 date 28.05.2019 Rikonstruksion dhe restaurim i baneses se Z.Dhimitraq Nikolla Koci, Dhermi
Vendim Nr.168 date 28.05.2019 Vendosje tende reversibel ne Check In Restaurant, Gjirokaster
Vendim Nr.169 date 28.05.2019 Objekt 2 katesh te Z. Irakli Kaso, Permet
Vendim Nr.170 date 28.05.2019 Restaurim banesa e Nikoll Preng Rrapi, fshati Kryezi, Fushe Arrez
Vendim Nr.171 date 28.05.2019 Rikonstruksion banese dhe shtese anesore ne banesen e Anton, Andrea dhe Enrik Darragjati, Shkoder
Vendim Nr.172 date 28.05.2019 Rikualifikimi i zones urbane prane qendres se qytetit Vlore
Vendim Nr.173 date 28.05.2019 Restaurimi i Kishes se Shen Kollit, ne Porto Palermo, Himare
Vendim Nr.174 date 28.05.2019 Miratim Projekti Ish Banesa Gurgai, Gjirokaster
Vendim Nr.175 date 28.05.2019 Rikonstruksion, sanitarizim dhe adaptim objekti te Z.Ilirian Malo, Durres
Vendim Nr.176 date 28.05.2019 Rikonstruksion fasade, catie dhe izolim te objektit te Z.Sami Sejko, Durres
Vendim Nr.177 date 28.05.2019 Rikonstruksion, prishje dhe rindertim catie te objektit te Z.Ramazan Hysen Myrta, Durres
Vendim Nr.178 date 28.05.2019 Restaurim i baneses se Mustafa Shehut, fshati Zerqa, Diber
Vendim Nr.179 date 28.05.2019 Restaurim i Kishes se Shen Kollit, fshati Shelcan, Elbasan
Vendim Nr.180 date 28.05.2019 Konservim dhe restaurim i piktures murale te Kishes se Shen Kostandinit dhe Elenes, Berat
Vendim Nr.181 date 28.05.2019 Restaurimi i Ures se Frengut, fshati Gjorm, Vlore
Vendim Nr.182 date 28.05.2019 Restaurimi i Ures se Vashes mbi lumin Mat, Klos
Vendim Nr.183 date 28.05.2019 Restaurimi i Ures se Gurit te Hoxhes, Klos
Vendim Nr.184 date 28.05.2019 Projekti Stacion Vodafone Albania, Kashar
Vendim Nr.185 date 28.05.2019 Projekti Stacion Vodafone Albania, Farke e Vogel
Vendim Nr.186 date 28.05.2019 Projekti Stacion Vodafone Albania, Dajt
Vendim Nr.187 date 28.05.2019 Zone me banesa dhe sherbime ne Farke te vogel, zhvillues Hekla sh.p.k
Vendim Nr.188 date 28.05.2019 Strukture Banimi ne Mullet, zhvillues Hasan Sherifi
Vendim Nr.189 date 28.05.2019 Miratim Projekti Kompleks Polifunksional ne Durres, zhvillues Dyrrakium sh.p.k
Vendim Nr.190 date 28.05.2019 Miratim Projekti Ujesjellesi ne Vilez, Shengjin i Vogel, Besh, Zall Bastar dhe Zall Dajt, Bashkia Tirane
Vendim Nr.191 date 28.05.2019 Miratim Projekti Objekt Industrial ne Fier nga Yura Corporation Albania
Vendim Nr.192 date 28.05.2019 Procedure Legalizimi banese e Z.Tomi Spiro Joti, Korce
Vendim Nr.193 date 28.05.2019 Procedure Legalizimi banese e Znj.Kristina Llambi Permeti, Korce
Vendim Nr.194 date 28.05.2019 Deklarim Interesi Kulturor Banesa e Nikoll Preng Rrapi, fshati Kryezi, Bashkia Fushe Arrez
Vendim Nr.195 date 06.06.2019 Ndertim i kaskades se hidrocentraleve mbi lumin shushica, Shushica Hydropower
Vendim Nr.196 date 06.06.2019 Hec Iballa1, Iballa2, Sapac1, Sapac2, Berishte dhe Liqeni
Vendim Nr.197 date 06.06.2019 Nderhyrje me pyllezim ne Kalane e Lezhes
Vendim Nr.198 date 06.06.2019 Rehabilitimi i rrjetit hidrik Tirane
Vendim Nr.200 date 06.06.2019 Restaurimi dhe konservimi i Ures se Nevredes, fshati Vukpalaj, Malesi e Madhe
Vendim Nr.201 date 06.06.2019 Restaurimi i baneses se Ismet Halilit, Shkoder.pdf
Vendim Nr.202 date 06.06.2019 Interieri dhe eksterieri ne zonen TID Gjirokaster, Restorant Gjirokastra.pdf
Vendim Nr.203 date 06.06.2019 Interieri dhe eksterieri ne zonen TID Gjirokaster, Restorant Rrapi.pdf
Vendim Nr.204 date 06.06.2019 Restaurimi i baneses se Adem Demaj, fshati Papaj, Bashkia Tropoje.pdf
Vendim Nr.205 date 06.06.2019 Nderhyrje emergjente ne banesen e Muzeumit Popullor Shkoder.pdf
Vendim Nr.206 date 06.06.2019 Restaurimi i Kishes Shen e Premte, ne fshatin Sop, Fier.pdf
Vendim Nr.207 date 06.06.2019 Rindertimi i kulles 3 kateshe te Z.Zef Doci, ne fshatin Fushe-Lure, Diber.pdf
Vendim Nr.209 date 06.06.2019 Heqje licence e shoqerise Eurocol sh.p.k.pdf
Vendim Nr.211 date 14.06.2019 Heqje nga monument kulture e baneses se Gjuhetarit Selman Riza, Tirane.pdf
Vendim Nr.212 date 14.06.2019 Heqje nga monument kulture e Bankes se Pare Kombetare, Tirane.pdf
Vendim Nr.213 date 14.06.2019 Restaurimi i Mozaikut Shqiptaret ne Muzeun Historik Kombetar.pdf
Vendim Nr.214 date 14.06.2019 Zhvillimi i eventit Miss Shqiperia 2019.pdf
Vendim Nr.215 date 14.06.2019 Restaurimi i Bar Hostel te Z.Arber Cepani, Gjirakaster.pdf
Vendim Nr.216 date 14.06.2019 Arredimi i brendshem ne dyqanin Mano Handmade, Zona TID Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.217 date 14.06.2019 Arredimi i brendshem ne dyqanin Pasticeri dhe Fastfood te Z.Harallamb Koca, Zona TID Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.218 date 14.06.2019 Arredimi i brendshem i dyqanit Pasticeri te Z.Sabaudin Kodra, Zona TID Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.219 date 14.06.2019 Nderhyrje mirembajtjeje ne banese 2 kat te Ilir dhe Simon Shyta, Pogradec.pdf
Vendim Nr.220 date 14.06.2019 Rishikim i distances se kufirit te prones, ne restaurimin e godines ne rrugen Vaso Pasha, Korce.pdf
Vendim Nr.221 date 14.06.2019 Ura e Shen Prodhomit, Korce.pdf
Vendim Nr.222 date 14.06.2019 Pajantimi i kulles ne banesen e Adem Demaj, Tropoje.pdf
Vendim Nr.223 date 14.06.2019 Hec Shini, Bulqize, Diber.pdf
Vendim Nr.224 date 14.06.2019 Hec Ostroku, Kalimash, Kukes.pdf
Vendim Nr.225 date 14.06.2019 Hec Mario, Librazhd.pdf
Vendim Nr.226 date 14.06.2019 Hec Grabove 2, Elbasan.pdf
Vendim Nr.227 date 05.07.2019 Restaurimi i rrenojave te Manastirit te Shen Merise se Skutarase, Himare.pdf
Vendim Nr.228 date 05.07.2019 Konsolidimi i murit romak ne banesen me dy peristil, ne Parkun Arkeologjik te Finiqit.pdf
Vendim Nr.229 date 05.07.2019 Restaurimi i Tyrbes se Kompleksit Islamik te Xhermehalles, Delvine.pdf
Vendim Nr.230 date 05.07.2019 Restaurimi i baneses ne Rr.Jul Variboba, Tirane.pdf
Vendim Nr.231 date 05.07.2019 Rikonstruksion ballkoni ne Dhermi nga Son Engineering and Contruction.pdf
Vendim Nr.232 date 05.07.2019 Restaurim dhe rijetezim i baneses me kod M 132 , Lagjja Mangalem, Berat.pdf
Vendim Nr.233 date 05.07.2019 Projekt preventivi i rishikuar per objektin Mesonjtorja e Pare Shqipe Korce, pas termetit te vitit 2019.pdf
Vendim Nr.234 date 05.07.2019 Rehabilitim i territorit dhe i shtegut ne Kishen e Shen Merise, ne ishullin Maligrad, Korce.pdf
Vendim Nr.235 date 05.07.2019 Nderhyrje rehabilituese ne kalldremin e Pazarit Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.236 date 05.07.2019 Rikonstruksion banese te Z.Dhimitraq Loli, Dhermi.pdf
Vendim Nr.237 date 05.07.2019 Restaurim i Ures mesjetare te Gurit ne Grabove te Siperme, Gramsh.pdf
Vendim Nr.238 date 05.07.2019 Restaurim i Kishes se Shen Todrit, fshati Kadipashaj, Lushnje.pdf
Vendim Nr.239 date 05.07.2019 Nderhyrje restauruese ne godinen e Kryesise se Kuvendit te Shqiperise.pdf
Vendim Nr.240 date 05.07.2019 Shpallje zone e mbrojtur e rrenojave te Ures se Palecit, fshati Tozhar, Polican.pdf
Vendim Nr.241 date 05.07.2019 Shpallje zone e mbrojtur e rrenojave te Ures se Vokopoles, fshati Vokopole, Polican.pdf
Vendim Nr.242 date 05.07.2019 Shpallje zone e mbrojtur e Kalase se Planckes, ne fshatin Vokopole, Polican.pdf
Vendim Nr.243 date 05.07.2019 Ndertim Hidrocentrali ne lumin Gostime, Egnatia Hydropower sh.p.k.pdf
Vendim Nr.244 date 05.07.2019 Hec Mallunxa, Bashkia Mat.pdf
Vendim Nr.245 date 05.07.2019 Hec Vinjolli 1, Bashkia Mat.pdf
Vendim Nr.246 date 05.07.2019 Hec Doma, Bashkia Klos.pdf
Vendim Nr.247 date 05.07.2019 Rikonstruksion i pikes se karburanti, ne rrugen 10 Korriku, Vlore.pdf
Vendim Nr.248 date 05.07.2019 Airfield 2020 Faza 2, aplikues G A Projekt.pdf
Vendim Nr.249 date 12.07.2019 Hidrocentrali Vokopola1,2,3 ne Skrapar.pdf
Vendim Nr.250 date 12.07.2019 Restaurimi i flamurit te Kongresit te Lushnjes.pdf
Vendim Nr.251 date 12.07.2019 Restaurimi i Kishes se Shen Kollit, Grabove e Siperme, Gramsh.pdf
Vendim Nr.252 date 12.07.2019 Ringrita e murit lindor dhe restaurimi i murit ndares midis oborreve ne anen lindore te kalase se Shkodres.pdf
Vendim Nr.253 date 12.07.2019 Deklarim i interesit kulturor per objektin Ish Kampi i Internimit Tepelene.pdf
Vendim Nr.254 date 23.07.2019 Unifikimi i arredimit urban te Pazarit te Vjeter, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.255 date 23.07.2019 Rikonstruksion i baneses se Z.Aleko Adhamidhi, Permet.pdf
Vendim Nr.256 date 23.07.2019 Restaurimi i Kishes se Shen Ilias, Stegopull, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.257 date 23.07.2019 Plani i ruajtjes dhe administrimit te zones arkeologjike A, Elbasan.pdf
Vendim Nr.258 date 23.07.2019 Legalizim i godines sociale te Kishes Katolike Ringjalljane, Rr.Nen Tereza, Korce.pdf
Vendim Nr.259 date 23.07.2019 Legalizim i objektit te Z.Arqile Koco Levendi, Korce.pdf
Vendim Nr.260 date 23.07.2019 Legalizim i objektit te Z.Josif Lluka Totoni, Korce.pdf
Vendim Nr.261 date 31.07.2019 Rehabilitimi i Kryqezimit ne hyrje te qytetit te Korces.pdf
Vendim Nr.262 date 31.07.2019 Ure sherbimi dhe rehabilitimi i rruges ekzistuese per tek Nenstacioni i ri Tec Kombinat, OSHEE.pdf
Vendim Nr.263 date 31.07.2019 Rikonstruksion i bazamentit te linjes ne UFK Elbasan.pdf
Vendim Nr.264 date 31.07.2019 Kompleks banimi AL EL Vila ne Lunder, Triane.pdf
Vendim Nr.265 date 31.07.2019 Godine Arsimore Universiteti Marin Barleti, Selite,Tirane.pdf
Vendim Nr.266 date 31.07.2019 Restaurim muri rrethues te baneses se Z. Alfred Shameti, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.267 date 31.07.2019 Restaurim i Kishes se Shen e Premte, Balldren, Lezhe.pdf
Vendim Nr.268 date 31.07.2019 Nderhyrje emergjente ne Pavjonin e Etnografise ne Muzeun Historik Kombetar.pdf
Vendim Nr.269 date 14.08.2019 Interes kulturor per objektin e Artit Shkembor ne perroin e Xhrise, fshati Xhuxhe, Mirdite.pdf
Vendim Nr.271 date 18.09.2019 Hidrocentrali STAVEC 1, Bulqize.pdf
Vendim Nr.272 date 18.09.2019 Ndertim Stacioni ROGNER SC 0218, Telecom Albania.pdf
Vendim Nr.273 date 18.09.2019 Ndertim Stacioni Kruja East 1627, Telecom Albania.pdf
Vendim Nr.274 date 18.09.2019 Ndertim Stacioni Lundra Hill 0218 ne Farken e Vogel, Tirane, Telecom Albania.pdf
Vendim Nr.275 date 18.09.2019 Ndertim Stacioni Ura e Dajlanit 1634, ne Durres, Telecom Albania.pdf
Vendim Nr.276 date 18.09.2019 Ndertim i Rruges Ura e Gjormit Brataj Ura e Laskos, Selenice.pdf
Vendim Nr.277 date 18.09.2019 Kanalizimet e ujrave te bardha ne zonen historike ne Rruget Dalani, Justin Godart, Isa Boletini dhe Perlat Rexhepi, Vlore.pdf
Vendim Nr.278 date 18.09.2019 Mosmiratim projekti Objekt sherbimi dhe banimi ne Elbasan.pdf
Vendim Nr.279 date 18.09.2019 Restaurimi i baneses se Rustem Kryekurtit, Mat, Diber.pdf
Vendim Nr.280 date 18.09.2019 Restaurim dhe konservim i kullave 10 11,11 12,12 13, Lagja Kala, Berat.pdf
Vendim Nr.281 date 18.09.2019 Restaurimi i fasadave te banes…
Vendim Nr.282 date 18.09.2019 Restaurimi i catise se familjes Goxhomana M 046, Lagja Mangalem, Berat.pdf
Vendim Nr.283 date 18.09.2019 Restaurim fasade te baneses se familjes Kote K 027, Lagjia Kala, Berat.pdf
Vendim Nr.284 date 18.09.2019 Restaurim i fasadave te banesave te Z.Koco Nova dhe Z.Ahmet Bilali K 020 dhe K 021, Berat.pdf
Vendim Nr.285 date 18.09.2019 Restaurim i fasades se familjes Ago G 066, Lagja Gorice, Berat.pdf
Vendim Nr.286 date 18.09.2019 Restaurimi i Ikones Lindja e Krishtit, Berat.pdf
Vendim Nr.287 date 18.09.2019 Restaurimi i ikones Hyrja e Shen Merise ne Tempull, Berat.pdf
Vendim Nr.288 date 18.09.2019 Projekt Investime te perzgjedhura ne Permet, FSHZH.pdf
Vendim Nr.289 date 18.09.2019 Rehabilitim i territorit te ish Gurores ne parkim, Dhermi.pdf
Vendim Nr.290 date 18.09.2019 Rindertim i baneses se Selam Musait, Salari, Tepelene.pdf
Vendim Nr.291 date 18.09.2019 Sistemim sheshi e vendosje tende ne Hotel Turizmi, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.292 date 18.09.2019 Projekt Interieri Eksterieri ne zonen TID Gjirokaster, Z.Rrustem Majko.pdf
Vendim Nr.293 date 18.09.2019 Rikonstruksion objekti dhe shtese anesore ne zonen e mbrojtur Shkoder.pdf
Vendim Nr.294 date 18.09.2019 Shfuqizim vendimi me kerkese te Z.Dhimiter Ikonomi rreth projektit per Bllokun B.0.13, Vlore.pdf
Vendim Nr.295 date 18.09.2019 Restaurim dhe rikonstruksion i baneses ne Rr. B.Kadia, Shkoder.pdf
Vendim Nr.296 date 18.09.2019 Preventivat pjesore te punimeve ne Kampin Rajonal te Restaurimit Gjirokaster nga CHWB.pdf
Vendim Nr.297 date 18.09.2019 Cmontim tualeti midis Tyrbes dhe Xhamise se Pazarit ne Gjirokaster, TIKA.pdf
Vendim Nr.298 date 18.09.2019 Rindertim i baneses se Xhevdet Tomes, fshati Orenje, Librazhd.pdf
Vendim Nr.299 date 18.09.2019 Restaurimi i baneses ku u mbajt Konferenca e Labinotit, Labinot Mal, Elbasan.pdf
Vendim Nr.300 date 18.09.2019 Nderhyrje per pastrimin dhe konsolidimin e objektit te artit shkembor, fshati Xhuxhe, Mirdite.pdf

Vendim Nr.301 date 18.09.2019 Sondazhet ne murin e Porto Rom…
Vendim Nr.302 date 18.09.2019 Restaurim i Ures se Gurit Qukes, Librazhd.pdf
Vendim Nr.303 date 18.09.2019 Restaurim i baneses se At Gjergj Fishtes, Fishte, Lezhe.pdf
Vendim Nr.304 date 18.09.2019 Mosmiratim procedure legalizimi per shtese ne banesen e Z.Meto Hodo Hodaj, Tirane.pdf
Vendim Nr.305 date 18.09.2019 Procedure legalizimi per shtese ne banesen e Z.Niku Faik Meko, Tirane.pdf
Vendim Nr.306 date 18.09.2019 Mungese interesi kulturor per objektin banese e Rafije Mallahollit, Elbasan.pdf
Vendim Nr.307 date 18.09.2019 Mungese interesi kulturor per objektin Vila ne Rrugen e Elbasanit, Tirane.pdf
Vendim Nr.308 date 18.09.2019 Mungese interesi kulturor per objektin Banesa e Haxhi Myftarit, Kavaje.pdf
Vendim Nr.309 date 18.09.2019 Shkeputije licence e Z.Agron Doraci nga shoqeria Proinvest shpk.pdf
Vendim Nr.310 date 18.09.2019 Drejtues teknik ne restaurim te mozaikeve Z.Uljam Cikopano, per shoqerin AD Star shpk.pdf
Vendim Nr.311 date 18.09.2019 Ndryshim drejtuesi teknik ne fushen e restaurimit te Shoqerise Arifaj sh.p.k.pdf
Vendim Nr.312 date 18.09.2019 Kerkese nga Z.Bashkim Gjezo per rrethim trualli ne lagjen Palorto, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.314 date 18.09.2019 Restaurim i Ures se Bratajt,Vlore.pdf
Vendim Nr.315 date 10.10.2019 Restaurim i portes ne hyrje te kullave te Dervish Aliut, Dukat.pdf
Vendim Nr.316 date 10.10.2019 Restaurim dhe mirembajtje e Ures se Shkines, fshati Blinisht, Lezhe.pdf
Vendim Nr.317 date 10.10.2019 Restaurim i Kulles ne fshatin Turan, Korce.pdf
Vendim Nr.318 date 10.10.2019 Restaurim i Ures ne fshatin Nice, Pogradec.pdf
Vendim Nr.319 date 10.10.2019 Restaurim i mbuleses se catise se baneses se Znj.Marika Prifti, fshati Rehove, Kolonje.pdf
Vendim Nr.320 date 10.10.2019 Restaurim i ambienteve te brendshme te objektit te Z.Theodhor Arben Riza, Korce.pdf
Vendim Nr.321 date 10.10.2019 Rikonstruksion dhe rindertim i pjesshem i baneses se Z.Koco Thomollari, Voskopoje.pdf
Vendim Nr.322 date 10.10.2019 Llogaritjet strukturore te projektimit te themelit ne Xhamine e Ethem Beut, Shoqeria KALE.pdf
Vendim Nr.323 date 10.10.2019 Nderhyrje restauruese ne 3 ikona te Muzeut Onufri Berat.pdf
Vendim Nr.324 date 10.10.2019 Restaurim Banese ne Tirane me kerkese te Drejtorise se Sherbimeve Qeveritare.pdf
Vendim Nr.325 date 10.10.2019 Instalimet elektrike dhe ndricimi ne Muzen Mesonjtorja e pare Shqipe, Korce.pdf
Vendim Nr.326 date 10.10.2019 Miratim projekti Vila e Athinase, Dhoma 11, Apolloni, Fondacioni Flaminja.pdf
Vendim Nr.327 date 10.10.2019 Preventiv per punime emergjence ne Teatrin e Kukullave, Tirane.pdf
Vendim Nr.328 date 10.10.2019 Preventiv per punime emergjence ne Banesen e Sali Shijakut, Tirane.pdf
Vendim Nr.329 date 10.10.2019 Procedure legalizimi per objektit e Z.Kristaq Nesti Mano, Korce.pdf
Vendim Nr.330 date 10.10.2019 Restaurim murature e Baneses Hroni, Pazari i Vjeter, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.331 date 10.10.2019 Rikonstruksion i rrugeve te Kalase se Ali Pashe Tepelenes dhe vazhdimi i shetitores.pdf
Vendim Nr.332 date 10.10.2019 Vrojtim Sizmik ne Bllokun 3 me aplikues Shell Upstream Albania B.V.pdf
Vendim Nr.333 date 10.10.2019 Ndertimi i stacionit Pogradeci WEST 1633, Intracom Telecom.pdf
Vendim Nr.334 date 10.10.2019 Pike furnizimi me karburant dhe njesi sherbimi ne Farke e Madhe, aplikues 4AM sh.p.k.pdf
Vendim Nr.335 date 10.10.2019 Rehabilitim i rrjetit te ujesjellesit ne Qendren Historike Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.336 date 10.10.2019 Rikualifikim Urban i disa Rrugeve me kerkese te Bashkise Berat.pdf
Vendim Nr.337 date 10.10.2019 Pike furnizimi me karburant dhe ambiente sherbimi ne Unazen e Tiranes, aplikues Al Oil 2019 sh.p.k.pdf
Vendim Nr.338 date 10.10.2019 Rikonstruksion i linjes 110 kv, Lac Ura e Matit Skurraj, OST.pdf
Vendim Nr.339 date 10.10.2019 Ndricim Fasade dhe sistemi i impianteve mekanike ne Xhamine e Pazarit, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.340 date 16.10.2019 Ndertimi i magazines prane nenstacionit 400Kv 220Kv 110Kv ne Tirane, OST.pdf
Vendim Nr.341 date 16.10.2019 Rikonstruksion i ambienteve te ish Deges se Doganes, Tirane.pdf
Vendim Nr.342 date 16.10.2019 Ndertim i Kolektorit Kabllor, Kombinat.pdf
Vendim Nr.343 date 16.10.2019 Restaurimi i Mozaikut Shqiptaret ne Muzeun Historik Kombetar.pdf
Vendim Nr.344 date 16.10.2019 Miratim Projekti me kerkese te Z.Kostaq Treska, Korce.pdf
Vendim Nr.345 date 16.10.2019 Miratim Projekti me kerkese te Z.Panajot Falo, Voskopoje.pdf
Vendim Nr.346 date 16.10.2019 Miratim Projekti me kerkese te Z.Thanas Zguri, Voskopoje.pdf
Vendim Nr.347 date 16.10.2019 Miratim Projekti per rindertim te godines ekzistuese nga Life Gallery, Korce.pdf
Vendim Nr.348 date 16.10.2019 Miratim Projekti me kerkese te Valentina, Eleana dhe Thoma Beruka, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.349 date 16.10.2019 Ndryshim skedash ne Dhermi dheVuno nga Son Engineering dhe Construcion sh.p.k.pdf
Vendim Nr.350 date 16.10.2019 Projekti per Njesine e Digjitalizimit te Trashegimise Kulturore ne Tirane, aplikues AADF.pdf
Vendim Nr.351 date 16.10.2019 Miratim paraprak per Projektim dhe mbikeqyrje te sistemit te Muzeve ne Gjirokaster, aplikues FSHZH.pdf
Vendim Nr.352 date 16.10.2019 Propozim per ndryshim modeli shkallesh ne zyrat e CHwB Albania, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.353 date 16.10.2019 Miratim Projekti per skele mbrojtese dhe punime mirembajteje ne Galerine Kombetare te Arteve.pdf
Vendim Nr.354 date 16.10.2019 Ndertim skele mbrojtese dhe punime emergjente ne Muzeun Historik Kombetar.pdf
Vendim Nr.355 date 16.10.2019 Tabela informative per Kishat ne fshatin Vuno me status monument kulture, investitor FSHZH.pdf
Vendim Nr.356 date 16.10.2019 Propozim per interes kulturor per objektin Xhamia e Vokopoles, fshati Vokopole, Berat.pdf
Vendim Nr.357 date 16.10.2019 Eleminimi i vendosjes se cezmave ne Pazarin e Gjirokastres.pdf
Vendim Nr.358 date 16.10.2019 Vendosja e 15 tabelave, ne vende ku jane realizuar pikturat e Edward Lear, kerkese e Institutit te Librit dhe Promocionit.pdf
Vendim Nr.359 date 01.11.2019 Mungese interesi kulturor per objektin Banese tip vile 2kate me kod II 144, Tirane.pdf
Vendim Nr.360 date 01.11.2019 Mungese interesi kulturor per objektin Banese tip vile 2kate me kod II 145, Tirane.pdf
Vendim Nr.361 date 01.11.2019 Restaurim i banesed ku ka patur seline qeveria provizore e Ismail Qemalit, Vlore.pdf
Vendim Nr.362 date 01.11.2019 Ndertim tualeti prane Xhamise se Pazarit Gjirokaster, kerkese TIKA.pdf
Vendim Nr.363 date 01.11.2019 Restaurim i murit antik rrethues nga kulla gjysme rrethore e anes jugore te fortifikimit te Lissusit, Lezhe.pdf
Vendim Nr.364 date 01.11.2019 Restaurim catie dhe fasade e objektit 1 kat te Z.Pavlin Mishtaku, Vlore.pdf
Vendim Nr.365 date 01.11.2019 Qender Informacioni ne fshatin Dhermi, investitor FSHZH.pdf
Vendim Nr.366 date 01.11.2019 Restaurimi i murit antik te Porto Romanos, Durres.pdf
Vendim Nr.367 date 01.11.2019 Ringritje parmakesh dhe restaurim catie na fasaden lindore te Pallateve Shallvare, Tirane.pdf
Vendim Nr.368 date 01.11.2019 Restaurim i piktures murale ne Xhamine e Gjin Aleksit, Delvine.pdf
Vendim Nr.369 date 01.11.2019 Procedure Legalizimi per objektin e Z.Niko Mihal Miti, Korce.pdf
Vendim Nr.370 date 01.11.2019 Rehabilitim i rrjetit te ujesjellesit dhe kanalizime Berat.pdf
Vendim Nr.371 date 01.11.2019 Ndertim Stacioni Telecom Albania, Kukes tregu 1625.pdf
Vendim Nr.372 date 01.11.2019 Ndertim stacioni Telecom Albania, BC Hotel New 1643, Bajram Curri.pdf
Vendim Nr.373 date 01.11.2019 Hec Bukaniku, Gostime, Elbasan.pdf
Vendim Nr.374 date 01.11.2019 Hec Dohoshisht 1, Peshkopi.pdf
Vendim Nr.375 date 01.11.2019 Hec Dohoshisht 2 dhe 3, Peshkopi.pdf
Vendim Nr.376 date 01.11.2019 Miratim Kordinatat e zonave te mbrojtura te monumenteve te kultures.pdf
Vendim Nr.377 date 01.11.2019 Licence restaurimi ne projektim dhe zbatim, shoqeria Ad Star.pdf
Vendim Nr.378 date 01.11.2019 Ndertim Objekti Blloku i Sigurise se Drejtorise Vendore te Policise, Tirane.pdf
Vendim Qarkullues Nr.112 date 10.04.2019.pdf
Vendim Qarkullues Nr.270 date 14.08.2019 Zhvendosje e pasurise kulturore Objekt i artit shkembor ne perroin e Xhrise, fshati Xhuxhe, Mirdite.pdf
Vendim Qarkullues Nr.313 date 30.09.2019 Projekt shtese per perforcimin strukturor te objektit Mesonjtorja e Pare Shqipe, Korce.pdf
Vendim Qarkullues Nr.379 date 12.11.2019 Punime emergjente restaurimi i tirantave ne Kishen e Shen Merise, Voskopoje.pdf
Vendim Qarkullues Nr.380 date 21.11.2019 Vendosja e vepres se artit te fasaden e jashtme te godines se Galerise Kombetare te Arteve.pdf