Vendime 2018 KKR

Vendime 2018

Vendim Nr.1 date 10.01.2018 Hec Marian Gurra Vesheve, Korce.pdf
Vendim Nr.2 date 10.01.2018 Hec Rresheni, Rreshen.pdf
Vendim Nr.3 date 10.01.2018 Ndertimi i Hidrocentraleve Kalori1 dhe Kalori2, Lezhe.pdf
Vendim Nr.4 date 10.01.2018 Impjanti i pasurimit mineralit te korm ne Kraste, Bashkia Bulqize.pdf
Vendim Nr.5 date 10.01.2018 Rruget rurale qe lidhin fshatrat Gjinikas dhe Osoje, Maliq.pdf
Vendim Nr.6 date 10.01.2018 Terminali Jug Lindor i Autobuzave, Farke, Tirane.pdf
Vendim Nr.7 date 10.01.2018 Ndertimi i antenes 1246 Germenji, Kolonje.pdf
Vendim Nr.8 date 10.01.2018 Fideri 20kv F.9, Sarande.pdf
Vendim Nr.9 date 10.01.2018 Hec Bugjon, Fushe Arrez.pdf
Vendim Nr.10 date 10.01.2018 Rikonstruksioni i Qendres se Libohoves, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.11 date 10.01.2018 Hec Slabinja 2C, Moker, Pogradec.pdf
Vendim Nr.12 date 10.01.2018 Hec Bregu i madh Zaloshnje, Skrapar.pdf
Vendim Nr.13 date 10.01.2018 Hec Pisha, Gramsh.pdf
Vendim Nr.14 date 10.0.12018 Ndertim dhe stransferim i Hidrocentraleve Lingjaneca 1 dhe 2, Prrenjas.pdf
Vendim Nr.15 date 10.01.2018 Hec Kasaj, Mirdite.pdf
Vendim Nr.16 date 10.01.2018 Hec Nderfushas, Bulqize, Diber.pdf
Vendim Nr.17 date 10.01.2018 Ndertim i Hidrocentralit Murrasi, Malesi e Madhe.pdf
Vendim Nr.18 date 10.01.2018 Rikulifikimi i zones se mbrojtur urbane ne qender te qytetit te Vlores.pdf
Vendim Nr.19 date 10.01.2018 Projekt Butik ne Pazarin e Korces te Z.Vesillaq Buleci.pdf
Vendim Nr.20 date 10.01.2018 Projekt Butik ne Pazarin e Korces te Z. Piro Treska.pdf
Vendim Nr.21 date 10.01.2018 Korsite e bicikletave Buklevardi Deshmoret e Kombit, Tirane.pdf
Vendim Nr.22 date 10.01.2018 Ndertim i Salles se Koncerteve, Tirane.pdf
Vendim Nr.23 date 10.01.2018 Liceu artistik, 4 kate, Tirane.pdf
Vendim Nr.24 date 10.01.2018 Arredimi i dyqaneve ne pazarin e Krujes, Znj. Vjollca Haxhiu.pdf
Vendim Nr.25 date 10.01.2018 Arredimi i dyqaneve ne pazarin e Kujes, Z. Dilaver Smeli.pdf
Vendim Nr.26 date 10.01.2018 Arredimi i dyqaneve ne pazarin e Kurjes, Znj. Dallendyshe Tabaku.pdf
Vendim Nr.27 date 10.01.2018 Restaurimi i Mesonjetores se pare shqipe, Korce.pdf
Vendim Nr.28 date 10.01.2018 Restaurimi dhe muzealizimi i shkolles Migjeni, Puke.pdf
Vendim Nr.29 date 10.01.2018 Restaurimi i Xhamise se Plumbit, Shkoder.pdf
Vendim Nr.31 date 10.01.2018 Restaurimi i baneses Zeko, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.32 date 10.01.2018 Restaurimi i baneses Lolomani, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.33 date 10.01.2018 Restaurimi i baneses Muzo Batha, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.34 date 10.01.2018 Restaurimi i baneses Skenduli, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.35 date 10.01.2018 Restaurimi i baneses Kokobobo, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.36 date 10.01.2018 Restaurimi i baneses Ish Myrteza Gurgai, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.37 date 10.01.2018 Restaurimi i naneses Ish Radio, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.38 date 10.01.2018 Restaurimi i baneses Cano, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.39 date 10.01.2018 Restaurimi i kishes se Shen Nikollit dhe Muret e qytetit antik Lis.pdf
Vendim Nr.40 date 10.01.2018 Restaurimi i fasades se baneses Avdi Bozgo, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.41 date 10.01.2018 Restaurimi i fasades se baneses Familja Aliko, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.42 date 10.01.2018 Restaurimi i fasades se baneses Zapamaja Alimatet, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.43 date 10.01.2018 Restaurimi i fasades se baneses Pajtim Ahmetaj, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.44 date 10.01.2018 Restaurim i fasades se baneses Hirov Spahiu, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.45 date 10.01.2018 Restaurimi i fasades se baneses Vllazeria Dudumi, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.46 date 10.01.2018 Restaurimi i fasades se baneses Kamberi dhe Krongo, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.47 date 10.01.2018 Restaurimi i fasades se baneses Familja Jaupi, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.48 date 10.01.2018 Restaurimi i fasades se baneses Sevo Caro, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.49 date 10.01.2018 Legalizim banese 3 kat puls bodurm lagja2, Korce.pdf
Vendim Nr.50 date 10.01.2018 Legalizim per objektin shtese anesore dhe ne lartesi 1 kat, ne lagjen 2, Korce.pdf
Vendim Nr.51 date 10.01.2018 Legalizim i objektit godine e kombinuar 3 kat plus podrum ne lagje3, Korce.pdf
Vendim Nr.52 date 10.01.2018 Legalizim per objektin Shtese verande ne objekt ekzistues ne lagjen 12, Korce.pdf
Vendim Nr.53 date 10.01.2018 Legalizim, projekt banese 2 kateshe, Korce.pdf
Vendim Nr.54 date 10.01.2018 Legalizim per objektin Shtese anesore dhe kati ne godine ekzistuse lagje, 12 Korce.pdf
Vendim Nr.55 date 10.01.2018 Legalizim per objektin godine banimi 2 kate plus podrum ne lagjen 12, Korce.pdf
Vendim Nr.56 date 10.01.2018 Legalizim per objektin shtese papafino banese ne dyqane, lagje 1 Korce.pdf
Vendim Nr.57 date 10.01.2018 Legalizim per objektin shtese objekti 2 kate ne objektin ekzistues, Bulevardi Republika Korce.pdf
Vendim Nr.58 date 10.01.2018 Rishikim Rregullore.pdf
Vendim Nr.59 date 10.01.2018 Saktesim njolle te objektit monumenst Kulture Kate II Banese 2 kateshe Rr. Kavajes, Tirane.pdf
Vendim Nr.60 date 10.01.2018 Legalizim per objektin shtese anesore ne godine ekzistuse ne lagjen 1 Korce.pdf
Vendim Nr.61 date 01.02.2018 Hidrocentrali Zaje, Tujan, Xhaferraj, Kollovoz, Novoseje, Kukes.pdf
Vendim Nr.62 date 01.02.2018 Linje transmetimi i emergjise elektrike 110kv, Skurraj Lac1, Kurbin.pdf
Vendim Nr.63 date 01.02.2018 Impianti i Pirolizes, Zharres, Bashkia Fier.pdf
Vendim Nr.64 date 01.02.2018 Saktesim emertim projekti per pjesen e Beratit.pdf
Vendim Nr.65 date 01.02.2018 Miratim i termave te referencesh per nderhyrjet restauruse dhe rehabilituse ne 6 zona te qendres historike, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.66 date 01.02.2018 Rehabilitimi i infrastruktures dhe restaurimi i kalldremeve ne pazarin e Gjirokasteres.pdf
Vendim Nr.67 date 01.02.2018 Nderhyrje ne fasade ne murin perimetralt te TKOB.pdf
Vendim Nr.68 date 01.02.2018 Ndryshim vendimi per Vile 2 kate ne gjurmet e godines se banimit, Shkoder.pdf
Vendim Nr.69 date 20.02.2018 Lidhja e Shkrimtareve, riorganizim i sallave te gjyqit.pdf
Vendim Nr.70 date 20.02.2018 Rikonstruksion i ambienteve te KA KP te Vetingut.pdf
Vendim Nr.71 date 20.02.2018 Hec Vile, Korce.pdf
Vendim Nr.72 date 20.02.2018 Hec Hotolisht, Librazhd.pdf
Vendim Nr.73 date 20.02.2018 Burimi Shpati Majes Malit, Fshati Flet, Fushe Arrez.pdf
Vendim Nr.74 date 20.02.2018 Hec Strori, fshati Kotor, Gramsh.pdf
Vendim Nr.75 date 20.02.2018 Hec Borie Lure, Diber.pdf
Vendim Nr.76 date 20.02.2018 Hec Trojet, Tropoje.pdf
Vendim Nr.77 date 20.02.2018 Hec Mireshi, Bulqize.pdf
Vendim Nr.78 date 20.02.2018 Hec Jeton, Bulqize.pdf
Vendim Nr.79 date 20.02.2018 Hec Razdoll, fshati Rehove, Kolonje.pdf
Vendim Nr.80 date 20.02.2018 Hec Mivas, Gramsh.pdf
Vendim Nr.81 date 20.02.2018 Hec Mivas1, Skrapar.pdf
Vendim Nr.82 date 20.02.2018 Hec Kapiti, Kukes.pdf
Vendim Nr.83 date 20.02.2018 Ndertim i Fiderave nr. 5,6,7 te nenstacionit te ri, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.84 date 20.02.2018 Stacioni Vodafone 1232 Berat 3.pdf
Vendim Nr.85 date 20.02.2018 Stacioni Vodafone 1276 Himare.pdf
Vendim Nr.86 date 20.02.2018 Stacioni Vodafone Elbasan CNR2.pdf
Vendim Nr.87 date 20.02.2018 Stacioni Vodafone 1231 Krutje.pdf
Vendim Nr.88 date 20.02.2018 Legalizim per objektin godine 2kat puls podrum Blloku 17, Pazari i Vjeter, Korce.pdf
Vendim Nr.89 date 20.02.2018 Vendosje tende dielli, reklame dhe rinovim i vetrates Mulliri i Vjeter, Rr. Kavajes, Tirane.pdf
Vendim Nr.90 date 20.02.2018 Restaurim i Kalase se Shkodres.pdf
Vendim Nr.91 date 20.02.2018 Panelet interpretuese ne Kalane e Gjirokastres.pdf
Vendim Nr.92 date 20.02.2018 Rikonstruksion ne objetin ekzistues dhe ndryshim destinacioni nga ish konvikti i vajzave te shkolles se mesme Krisko Isak ne ambjent sherbimi, Berat.pdf
Vendim Nr.93 date 20.02.2018 Rikonstruksion catie ne pallatet Agimi.pdf
Vendim Nr.94 date 20.02.2018 Rikonstruksion banese ne rrugen e Durresit.pdf
Vendim Nr.95 date 20.02.2018 Punime konservuese restauruese ne objektin e ish Muzeut Popullor.pdf
Vendim Nr.96 date 20.02.2018 Arredimi i brendeshem i dyqaneve te pazarit te Krujes, dyqani Z. Idriz Cela.pdf
Vendim Nr.97 date 20.02.2018 Arredimi i brendeshem i dyqaneve te pazarit te Krujes, dyqani Z. Oltion Avllai.pdf
Vendim Nr.98 date 20.02.2018 Arredimi i brendeshem i dyqaneve te pazarit te Krujes, dyqani Znj. Mimoza Berushi.pdf
Vendim Nr.99 date 20.02.2018 Restaurim i baneses se Z. Robert Pushi, Berat.pdf
Vendim Nr.100 date 20.02.2018 Zgjidhja definitive e Myftinise, Blloku 1, Gjirokaster.pdf

Vendim Nr.101 date 20.02.2018 Restaurimi i Qendres Historike Vlore.pdf
Vendim Nr.102 date 20.02.2018 Ndryshim i skedave teknike per projektin e restaurimit te objekteve ne qendren historike te Dherimut dhe Vunos.pdf
Vendim Nr.103 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin shtese anesore ne lagjen 1, Korce.pdf
Vendim Nr.104 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin shtese anesore lagja 1, Korce.pdf
Vendim Nr.105 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin shtese anesore lagja 11, Korce.pdf
Vendim Nr.106 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin banese 3 kateshe ne lagjen 1, Korce.pdf
Vendim Nr.107 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin banese 1 kateshe ne lagjen 2, Korce.pdf
Vendim Nr.108 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin shtese objekti 2 kate ne lagjen 2, Korce.pdf
Vendim Nr.109 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin banese 3 kate plus papafingo, lagjia 1, Korce.pdf
Vendim Nr.110 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin objekt 1 dhe 2 kat ne lagjen 12, Korce.pdf
Vendim Nr.111 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin shtese anesore 2 kat plus podrum lagjia 1, Korce.pdf
Vendim Nr.112 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin Godine banimi 1 kat rr. Nuci Noga, Korce.pdf
Vendim Nr.113 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin godine banimi 2 kate Rr.Raqi Themeli, Korce.pdf
Vendim Nr.114 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin objekt 3 kate me podrum Rr. Vaso Pasha, Korce.pdf
Vendim Nr.115 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin shtese anesore ne objekt ekzistues lagja 1, Korce.pdf
Vendim Nr.116 date 20.02.2018 Vazhdim procesi te legalizimit per objektin Objekt i Kombinuar 4 kate plus bodrum rr. Thoma Huaja, Korce.pdf
Vendim Nr.117 date 20.02.2018 Nderhyrje konservuse restauruese ne pikturen murale te faqes perendimore te naosit dhe narteksit ne Kishen e Shen Merise Mborje, Korce.pdf
Vendim Nr.118 date 21.03.2018 Hec Rehova, Korce.pdf
Vendim Nr.119 date 21.03.2018 Hec Deni, Diber.pdf
Vendim Nr.120 date 21.03.2018 Hidrocentral Prevalli, Elbasan.pdf
Vendim Nr.121 date 21.03.2018 Kompleksi turistik Lura 5, Gjiri i Lalzit.pdf
Vendim Nr.122 date 21.03.2018 Ndertim kompleksi Lunder Merkaj 3.pdf
Vendim Nr.123 date 21.03.2018 Rikulifikimi Rruga A.Goga dhe Sheshit Iliria, Muzeu i Deshmoreve, Durres.pdf
Vendim Nr.124 date 21.03.2018 Ndertim i Stacionit Telecom Saranda Port 1530.pdf
Vendim Nr.125 date 21.03.2018 Ndertim i Stacionit Telecom Elbasan Park 1598.pdf
Vendim Nr.126 date 21.03.2018 Ndertim i Stacionit Telecom Elbasan 0181.pdf
Vendim Nr.127 date 21.03.2018 Rikonstruksion i rruges Velipoje, segmenti Harku i Berdices.pdf
Vendim Nr.128 date 21.03.2018 Hec 1 Yldon, Gramsh.pdf
Vendim Nr.129 date 21.03.2018 Hec 2 Yldon, Gramsh.pdf
Vendim Nr.130 date 21.03.2018 Hec 3 Yldon, Gramsh.pdf
Vendim Nr.131 date 21.03.2018 Hec 4 Yldon, Gramsh.pdf
Vendim Nr.132 date 21.03.2018 Hec Qam, Kukes.pdf
Vendim Nr.133 date 21.03.2018 Hec Kulota, mbi perroin Buzemadhe.pdf
Vendim Nr.134 date 21.03.2018 Hec Terofja mbi perroin Buzemadh.pdf
Vendim Nr.135 date 21.03.2018 Zevendesimi i fidaneve te thare, Butrint.pdf
Vendim Nr.136 date 21.03.2018 Hec Thirre, Mirdite.pdf
Vendim Nr.137 date 21.03.2018 Shkalle emergjence, konstruksion metalik, Tirane.pdf
Vendim Nr.138 date 21.03.2018 Rikonstruksion banesa Merita Gramtiku, Tirane.pdf
Vendim Nr.139 date 21.03.2018 Restaurim i portes Selimi, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.140 date 21.03.2018 Restaurim i baneses Kikino, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.141 date 21.03.2018 Restaurim i baneses Oltjana Muca, Vlore.pdf
Vendim Nr.142 date 21.03.2018 Restaurimi i baneses Lisa Bradshaw, Vlore.pdf
Vendim Nr.143 date 21.03.2018 Restaurim i baneses Foto Xhavelles, Vlore.pdf
Vendim Nr.144 date 21.03.2018 Restaurimi i Kishes se Shen Nikolles, Lagjia Kala, Berat.pdf
Vendim Nr.145 date 21.03.2018 Rikonstruksion i godines se Bashkise, Berat.pdf
Vendim Nr.146 date 21.03.2018 Pershtatje e nyjeve higjeno sanitare ne Muzeun Ikonografik Onufri, Berat.pdf
Vendim Nr.147 date 21.03.2018 Konservimi dhe Restaurimi i Kullave 8 9, 9 10, Kalaja e Beratit.pdf
Vendim Nr.148 date 21.03.2018 Muret e Qytetit Antik Lezhe.pdf
Vendim Nr.149 date 21.03.2018 Restaurimi i baneses se Xhevdet Llujes, Shkoder.pdf
Vendim Nr.150, date 21.03.2018 Miratim i disa projekteve te hartuara nga DRKK Shkoder.pdf

Vendim Nr.151 date 21.03.2018 Bazilika Paleokristiane jashte Mureve te Scampis, Elbasan
Vendim Nr.152 date 21.03.2018 Nymfeu dhe termat e stacionit romak AD Quintum, Bradashesh, Elbasan
Vendim Nr.153 date 21.03.2018 Rotonda Durres, Konservimi i Rrenojave Arkeologjike
Vendim Nr.154 date 21.03.2018 Projekt mbrojtes per Kishen e Gjon Pagezorit, Derven, Kruje
Vendim Nr.155 date 21.03.2018 Restaurimi fasades ne murin verior te Kalase, Tirane
Vendim Nr.156 date 21.03.2018 Restaurimi i fasades dhe catise se objektit 6.1 ne Pazarin e Gjirokastres
Vendim Nr.157 date 21.03.2018 Restaurim i Kulles se Sahatit Kavaje
Vendim Nr.158 date 21.03.2018 Rikualifikimi i zones urbane prane qendres se qytetit, Vlore
Vendim Nr.159 date 21.03.2018 Arredimi i brendshem i dyqaneve ne pazarin e Krujes, Z. Kleand Kulli
Vendim Nr.160 date 21.03.2018 Legalizim per objekt 4 katesh Rr. Perlat Rexhepi dhe Qemal Stafa, Korce
Vendim Nr.161 date 21.03.2018 Legalizim per objektin banese 3 kateshe Rr.Papallambo Ballamaci, Korce
Vendim Nr.162 date 21.03.2018 Legalizim per objektin shtese anesore 2 kate ne rr. Gjon e Ndreci Pendavinji, Korce
Vendim Nr.163 date 21.03.2018 Legalizim per objektin shtese kati ne Rr.Teni Konomi, Korce
Vendim Nr.164 date 21.03.2018 Legalizim per objektin banese dy familjare 3 kate Rr.Ptoleme Xhuvani, Korce
Vendim Nr.165 date 21.03.2018 Legalizim per objektin banese 3 kate Rr.Raqi Qirinxhi, Korce
Vendim Nr.166 date 21.03.2018 Legalizim per objektin godine banimi 2 kate Rr.Jovan Vreto, Korce
Vendim Nr.167 date 21.03.2018 Legalizim per objektin shtese kati Rr.Alqi Kondi, Korce
Vendim Nr.168 date 21.03.2018 Spostim i rrethimit ne pjesen e biletarise ne Parkun Arkeologjike Apoloni
Vendim Nr.169 date 21.03.2018 Restaurimi i Kishes se Shen Kollit ne Kurjan, Roskovec
Vendim Nr.170 date 21.03.2018 Restaurim dhe rehabilitim i fasades se baneses Kristaq Duka, Gjirokaster
Vendim Nr.171 date 18.04.2018 Ndertimi i Kompleksit te sherbimit Memaliaj
Vendim Nr.172 date 18.04.2018 Hidrocentral Gurra, Diber
Vendim Nr.173 date 18.04.2018 Hec Viliq 1 dhe 2, Tropoje
Vendim Nr.174 date 18.04.2018 Hec Miraka, Librazhd
Vendim Nr.175 date 18.04.2018 Hec Merkurth2, Mirdite
Vendim Nr.176 date 18.04.2018 Ndertim Impianti te pastrimit te ujrave te ndotura ne landfillin e Sharres, Tirane
Vendim Nr.177 date 18.04.2018 Heqje licence e shoqerise SCAI shpk
Vendim Nr.178 date 18.04.2018 Legalizim per objektin shtese anesore 1dhe2 kate, Rr. Ll.Opingari, Korce
Vendim Nr.179 date 18.04.2018 Legalizim per objektin shtese kati, Rr. Fuat Babani, Devoll
Vendim Nr.180 date 18.04.2018 Ndertim i linjes 10kv, Maliq
Vendim Nr.181 date 18.04.2018 Miratim projekti Altari ne Parkun Arkeollogjik Orik
Vendim Nr.182 date 18.04.2018 Nderhyrje paraprake ne Uren e Cines Tatzat, Vlore
Vendim Nr.183 date 18.04.2018 Mirembajtje fasade dhe pershtatje e ambienteve te brendshme ne Rezidencen e Ambasadorit te Konfederates Zviceriane
Vendim Nr.184 date 18.04.2018 Restaurim i ikonave Berat
Vendim Nr.185 date 18.04.2018 Restaurimi i catise se Kishes se Shen Gjergjit, Vithkuq
Vendim Nr.186 date 18.04.2018 Restaurimi i Piktures Murale ne Kishen e Shen Gjergjit, Vithkuq
Vendim Nr.187 date 18.04.2018 Restaurimi dhe ringritja e mureve te naosit ne Kishen e Shen Mehillit, Shales
Vendim Nr.188 date 18.04.2018 Konsolidim dhe restaurim i Ures se Golikut, Pogradec
Vendim Nr.189 date 18.04.2018 Punime te brendshme ne dyqan ushqimore ne Bllokun 15, Pazari i Vjeter i Korces
Vendim Nr.190 date 18.04.2018 Punime te brendshme ne dyqan cantash ne Blloku 6, Pazari i Vjeter Korce
Vendim Nr.191 date 18.04.2018 Punime te brendshme ne Bllokun 7, Pazari i Vjeter Korce
Vendim Nr.192 date 18.04.2018 Vendosje banak provizor dhe tende pergolate, ne Bulevardin Republika Korce
Vendim Nr.193 date 18.04.2018 Restaurim banese 3 kate ekzistuse, Bulevardi Republika Korce
Vendim Nr.194 date 18.04.2018 Rikonstruksion dhe shtese kati, Bulevardi Republika Korce
Vendim Nr.195 date 18.04.2018 Rindertim 1 kat mbi gjurmet e katit perdhe, Voskopoje
Vendim Nr.196 date 18.04.2018 Rindertim 1 kat mbi gjurmet e katit perdhe, Voskopoje
Vendim Nr.197 date 18.04.2018 Restaurim fasade, Lagjia 12, Korce
Vendim Nr.198 date 18.04.2018 Rishikim i formes se catise te objektit prane sheshit Avni Rustemi, Tirane
Vendim Nr.199 date 18.04.2018 Restaurimi i godines Monument Kulture ne bulevardin Zogi i I
Vendim Nr.200 dt.15.08.2018 Restaurim dhe rikonstruksion i baneses 2 kate ne rr. B.Kadia, Shkoder
Vendim Nr.201 date 18.04.2018 Tabelat informuse ne Vuno, Himare
Vendim Nr.202 date 18.04.2018 Rishikim i objektit B.O 29 Qendra Historike Vlore
Vendim Nr.203 date 18.04.2018 Restaurimi i Muzeut te Sines, Diber
Vendim Nr.204 date 18.04.2018 Restaurimi i Kishesh se Shen Kollit ne Manastirin e Mesopotamit, Sarande
Vendim Nr.205 date 18.04.2018 Restaurimi i Kishes se Shen Sergjit dhe Baku, Himare
Vendim Nr.206 date 18.04.2018 Restaurimi i baneses se Vellazerve Frasheri
Vendim Nr.207 date 18.04.2018 Restarumi i plote i Kishes se Shen Apostujve, Hoshteve, Zagosi
Vendim Nr.208 date 18.04.2018 Restaurim i Ures se Kollorces, Gjirokaster
Vendim Nr.209 date 18.04.2018 Legalizim per objektin shtese kati ne Rr.Thoma Huaja, Korce
Vendim Nr.210 date 18.04.2018 Legalizim per objektin shtese ne lartesi ne Rr. Vasil Tromara, Korce
Vendim Nr.211 date 18.04.2018 Legalizim per objektin banese 2 kate ne rr.Bardhyl Pojani, Korce
Vendim Nr.212 date 18.04.2018 Legalizim per objektin ndertim pjeserisht ne prone shtetrore ne Rr. Dhorke Shallo, Korce
Vendim Nr.213 date 18.04.2018 Legalizim per objektin banese 2 kate, rr.Vali Tromara dhe Qemal Stafa, Korce
Vendim Nr.214 date 18.04.2018 Legalizim per objektin banese 2 kateshe plus papafingo, Korce
Vendim Nr.216 date 18.04.2018 Legalizim per objektin shtese ne lartesi 1 kat, ne lagjen 2 Rr. Sotir Gurra, Korce
Vendim Nr.217 date 18.04.2018 Terma References
Vendim Nr.219 date 18.04.2018 Sistemim i terrenit te jashtem te Kishes se Shen Kollit, Kurjan, Roskovec
Vendim Nr.220 date 18.04.2018 Projekt i rishikuar Kisha e Peshkepise, Gjirokaster
Vendim Nr.222 date 31.05.2018 Hidrocentrali Kamenice, Korce
Vendim Nr.223 date 31.05.2018 Ndertimi i HEC Dobrinje, Malesi e Madhe
Vendim Nr.224 date 31.05.2018 Hidrocentral Vriela, Madhesi e Madhe
Vendim Nr.225 date 31.05.2018 Ndertimi i Hidrocentralit Kronz, Bashkia Peshkopi
Vendim Nr.226 date 31.05.2018 Ndertimi i HEC LISECI, Bashkia Gramsh
Vendim Nr.227 date 31.05.2018 Miratim Projekti Kompleks Residencial, Farke
Vendim Nr.228 date 31.05.2018 Ndertimi i HEC Shiroku, Gramsh
Vendim Nr.229 date 31.05.2018 Miratim Projekti Hidroenergjitik te Devollit
Vendim Nr.230 date 31.05.2018 Ndertimi i linjes 10 KV, Maliq
Vendim Nr.231 date 31.05.2018 Ndertimi i Teleferikut Kruje-Mali i Krujes
Vendim Nr.232 date 31.05.2018 Ndertim i Magazines Frigoriferike, Lushnje
Vendim Nr.233 date 31.05.2018 Korpusi Universitar per Universitetin Aldent
Vendim Nr.234 date 31.05.2018 Restaurimi i Xhamise se Muradies, Vlore
Vendim Nr.235 date 31.05.2018 Projektimi dhe vendosja e elementeve te sistemeve te biletarive per sitet historike ne Shqiperi
Vendim Nr.236 date 31.05.2018 Restaurim i Mureve Rrethuese te Aulones
Vendim Nr.237 date 31.05.2018 Rrenojat e Kishes se Shen Kollit ne fshatin Armen, Vlore
Vendim Nr.238 date 31.05.2018 Restaurim i Catise se Kishes se Kasopitres, Himare
Vendim Nr.239 date 31.05.2018 Biletaria ne Kalane Himare
Vendim Nr.240 date 31.05.2018 Banesa e Koci Kondakciut, Berat
Vendim Nr.241 date 31.05.2018 Kisha e Ungjellizimit Kozare, Kucove
Vendim Nr.242 date 31.05.2018 Restaurimi i baneses, numer pasurie 1.13, ne Kalane e Beratit
Vendim Nr.243 date 31.05.2018 Rikonstruksion Hotel Tomorri, Berat
Vendim Nr.244 date 31.05.2018 Projekt restaurimi banesa Z.Miltiadh Kalldremxhiu, Lagjja Mangalem, Berat
Vendim Nr.245 date 31.05.2018 Restaurim banese me kod 201020, Gjirokaster
Vendim Nr.246 date 31.05.2018 Rikonstruksion i ambienteve te brendshme te Kuvendit
Vendim Nr.247 date 31.05.2018 Restaurim banese ne lagjen Partizani, Gjirokaster
Vendim Nr.248 date 31.05.2018 Restaurim banese ne lagjen Palorto, Gjirokaster
Vendim Nr.249 date 31.05.2018 Restaurim Kisha e Shen Sotirit, Kercisht, Diber
Vendim Nr.250 date 31.05.2018 Restaurim banesa e Zef Docit, Diber
Vendim Nr.251 date 31.05.2018 Restaurim Kisha e Shen Dhimitrit, Kercisht, Diber
Vendim Nr.252 date 31.05.2018 Restaurim banese ne lagjen Varoshi, Permet
Vendim Nr.253 date 31.05.2018 Nderhyrje Restauruese ne banesen Belaj, Gjirokaster
Vendim Nr.254 date 31.05.2018 Restaurim banese 2 kate, Lagja Kala, Elbasan
Vendim Nr.255 date 31.05.2018 Restaurim Bujtina Old Pazar, Korce
Vendim Nr.256 date 31.05.2018 Restaurim i godines Ish-Muzeut, Pogradec
Vendim Nr.257 date 31.05.2018 Rijetezim dhe rikonstruksion i Hanit te Gjelit, Pazari Vjeter Korce
Vendim Nr.258 date 31.05.2018 Shtese kati ne Bujtine, ne Voskopje
Vendim Nr.259 date 31.05.2018 Restaurim i piktures se Kishes se Shen Kozmait dhe Damianit, Vithkuq
Vendim Nr.260 date 31.05.2018 Zhvendosja e Ikonostasit te Kishes se Shen Merise ne Lashove dhe ne Leskovik
Vendim Nr.261 date 31.05.2018 Restaurim catie banese ne Blv Zogu i I, Tirane
Vendim Nr.262 date 31.05.2018 Ndryshim te kuotes se kabines elektrike ne projektin e ish-hotel Dajti, Tirane
Vendim Nr.263 date 31.05.2018 Perforcime Strukturale Blloku 11.1, Loli Qirinxhiu, Korce
Vendim Nr.264 date 31.05.2018 Shtese projekti dhe permiresimi i Bllokut 11, Korce
Vendim Nr.265 date 31.05.2018 Vendosja e Skenes Provizore prej druri, prane rrenojave te Kalase Tirane
Vendim Nr.266 date 31.05.2018 Restaurimi i Kishes ne territorin e Pallatit te Brigadave, Tirane
Vendim Nr.267 date 31.05.2018 Restaurim Kisha e Shen Merise ne Manastirin e Zvernecit, Vlore
Vendim Nr.268 date 31.05.2018 Restaurim Ura Antiko Mesjetare mbi lumin Vjose, ne Kalane e Tepelenes
Vendim Nr.269 date 31.05.2018 Restaurim Ura e Kamares
Vendim Nr.270 date 31.05.2018 Restaurim Kisha e Shen Premtes, Valsh, Elbasan
Vendim Nr.271 date 31.05.2018 Nderhyrje konservuese restauruese ne pikturen murale te baneses se Xhevdet Llujes, Shkoder
Vendim Nr.272 date 31.05.2018 Nderhyrje emergjente me masa mbrojtese ne Muzeun Historik Kombetar
Vendim Nr.273 date 31.05.2018 Restaurim Ura e Nivanit
Vendim Nr.274 date 31.05.2018 Miratimin e Termave te References te Master Planit per P.A.Bylis
Vendim Nr.275 date 31.05.2018 Procedure Legalizimi Z.Andrea Tefe Pavaci, Shkoder
Vendim Nr.276 date 31.05.2018 Procedure Legalizimi Z.Josif Lluka Totoni, Korce
Vendim Nr.277 date 31.05.2018 Procedure Legalizimi Z.Fredi Jovan Beta, Korce
Vendim Nr.278 date 31.05.2018 Procedure Legalizimi Z.Robert Vasil Kosta, Korce
Vendim Nr.279 date 31.05.2018 Procedure Legalizimi Z.Anesti Vani Skllavi, Korce
Vendim Nr.280 date 31.05.2018 Procedure Legalizimi Romeo dhe Edi Koca, Korce
Vendim Nr.281 date 31.05.2018 Procedure Legalizimi Z.Theodhoraq Spiro Caca, Korce
Vendim Nr.282 date 31.05.2018 Procedure Legalizimi Znj.Erjeta Pandi Cico, Korce
Vendim Nr.283 date 31.05.2018 Procedure Legalizimi Z,Thioma Manci, Korce
Vendim Nr.284 date 31.05.2018 Rikualifikimi zones se mbrojtur urbane Vlore
Vendim Nr.285 date 31.05.2018 Rikonstruksion i ish bar restorant Fantazise
Vendim Nr.286 date 11.06.2018 Parkim Nentokesor Sheshi Italia, Tirane
Vendim Nr.287 date 11.06.2018 Ndertimi HEC Kalis, Bashkia Librazhd
Vendim Nr.288 date 11.06.2018 Rikonstruksion i linjes se ujesjellesit Vlore
Vendim Nr.289 date 11.06.2018 Shtese magazine dhe impiantit te perpunimit te ujit Qafshtama, Kruje
Vendim Nr.290 date 11.06.2018 Rikualifikim i ndertesave te UPT, Tirane
Vendim Nr.291 date 11.06.2018 Metodologjia teknike per fazat e rinovimit, per fasaden monumentale te Stadiumin Qemal Stafa, Tirane
Vendim Nr.292 date 11.06.2018 Rikonstruksion i bodrumin dhe katit perdhe ne Rr.Vasil Trebicka, Korce
Vendim Nr.293 date 11.06.2018 Rehabilitimi i rruges hyrese Mihal Komneno, Berat
Vendim Nr.294 date 11.06.2018 Kualifikim Urban dhe restaurim i objekteve ne Qendrat Historike Vuno dhe Dhermi
Vendim Nr.295 date 11.06.2018 Zevendesimi i mbulesave dhe vendosja e ashensorit (II-162), Tirane
Vendim Nr.296 date 11.06.2018 Terma reference rreth Planit te Menaxhimit te Integruar te Butrintit
Vendim Nr.297 date 11.06.2018 Heqje Statusi Monument Kulture per nje liste objektesh
Vendim Nr.298 date 11.06.2018 Shpallje Monument Kulture Ish-Banesa e Abat Docit e Tef Curanit, Shkoder
Vendim Nr.299 date 27.07.2018 Ndertim i Heceve Kaskade e Batres, Hec Selit, Frankth, Bater, Burrel
Vendim Nr.300 date 27.07.2018 Rrjeti inxhinjerik me fibra optike, Lezhe
Vendim Nr.301 date 27.07.2018 Ndertim Hec EME, Zall Xuxa, Mirdite
Vendim Nr.303 date 27.07.2018 Ndertim Hec Lusen 1,2,3 Kukes
Vendim Nr.304 date 27.07.2018 Ndertim Hec Antena, Mat, Diber
Vendim Nr.305 date 27.07.2018 Hotel 2 katesh Gjileke, Himare
Vendim Nr.306 date 27.07.2018 Ndertim Hidroenergjitik Hec Qam1, Kukes
Vendim Nr.307 date 27.07.2018 Ndertim Stacioni Telekom Albania, Muhurri 1590
Vendim Nr.308 date 27.07.2018 Ndertim, shfrytezim dhe administrim i hidrocentralit Polemi, Librazhd
Vendim Nr.309 date 27.07.2018 Ndertim Hec Osmani, Bulqize
Vendim Nr.310 date 27.07.2018 Ndertim Hec Kuc, Vlore
Vendim Nr.311 date 27.07.2018 Ndertim Hec Lumshtylla, Shkoder
Vendim Nr.312 date 27.07.2018 Ndertim Hidroenergjitik Hec Gurshpat 3, Librazhd
Vendim Nr.313 date 27.07.2018 Hec Fz Hydropwer, Bashkia Cerrik
Vendim Nr.314 date 27.07.2018 Ndertim Hec Topcias, Qarku Elbasan
Vendim Nr.315 date 27.07.2018 Ndertim Hidroenergjitik Hec Dukona, Berat
Vendim Nr.316 date 27.07.2018 Ndertim Hec Selca2 dhe Mesmal 1,2,3 Korce
Vendim Nr.317 date 27.07.2018 Ndertim Hidroenergjitik i Hidrocentraleve Potam 1dhe2, Finiq, Vlore
Vendim Nr.318 date 27.07.2018 Ndertim i Heceve Llenge 1,2,3 Pogradec
Vendim Nr.319 date 27.07.2018 Ndertimi i Ures se Drojes, Kruje
Vendim Nr.320 date 27.07.2018 Ndertimi i burimit te ri gjenerues te energjise, Hidrocentrali Vardari, Librazhd
Vendim Nr.321 date 27.07.2018 Ndertim Hec Grabova 1, Gramsh
Vendim Nr.322 date 27.07.2018 Ndertim Hec Grabova 2, Gramsh
Vendim Nr.323 date 27.07.2018 Rikualifikimi i Bulevardit Kryesor Ismail Qemali, Vlore
Vendim Nr.324 date 27.07.2018 Ndertimi i linjes 110KV dhe 20KV, Bushat
Vendim Nr.325 date 27.07.2018 Ndertim i dy fiderave te ri kabllore F9 dhe F10, Nenstacioni Lushnje
Vendim Nr.326 date 27.07.2018 Rrjeti shperndares 20kv nenstacioni 110 20kv, Fier
Vendim Nr.327 date 27.07.2018 Zgjerimi i rrjetit 20kv ne Vrrine, Durres
Vendim Nr.328 date 27.07.2018 Ndertimi i Nenstacionit 110 35 20kv Arras, Diber
Vendim Nr.329 date 27.07.2018 Ndertim rrjeti i ri elektrik 20kv, Fushe kruje
Vendim Nr.330 date 27.07.2018 Ndertim Porti MBM, Porto Romano
Vendim Nr.331 date 27.07.2018 Nderhyrje restauruese ne 5 ikonat e Amvones, Berat
Vendim Nr.332 date 27.07.2018 Ujesjellesi i Butrintit
Vendim Nr.333 date 27.07.2018 Sinjalistika Turistike e Bashkise Kruje
Vendim Nr.334 date 27.07.2018 Restaurim Ura e Leshnices se Poshtme, Vlore
Vendim Nr.335 date 27.07.2018 Restaurimi i fragmentit te Murit te Kalase se Kanines
Vendim Nr.336 date 27.07.2018 Nderhyrje Restauruese ne banesen e Martin Muho, Albana Muho e Anila Qendro, Gjirokaster
Vendim Nr.337 date 27.07.2018 Restaurim banesa Z.Malo Ismaili, Gjirokaster
Vendim Nr.338 date 27.07.2018 Pajantimi i baneses Hroni, Gjirokaster
Vendim Nr.339 date 27.07.2018 Ndertimi House Of Pine, Korce
Vendim Nr.340 date 27.07.2018 Restaurim i catise ne Kishen e Shen Prodhomit, Voskopoje
Vendim Nr.341 date 27.07.2018 Qeramosje catie ne Kishen e Shen Mehillit, Voskopoje
Vendim Nr.342 date 27.07.2018 Restaurim i fasades ne banesen Sandri Qipros, Pogradec
Vendim Nr.343 date 27.07.2018 Restaurimi i Xhamise se Allajbegise, Diber
Vendim Nr.344 date 27.07.2018 Restaurimi i Kishes Xhami ne Kalane e Shkodres
Vendim Nr.345 date 27.07.2018 Vendosja Paneleve informuse ne Ujesjellesin antik te Domgjonit, Mirdite
Vendim Nr.346 date 27.07.2018 Restaurimi i catise se baneses se Mis Sokolit, Shkoder
Vendim Nr.347 date 27.07.2018 Restaurimi i baneses se Pashko Vases, Shkoder
Vendim Nr.348 date 27.07.2018 Restaurimi i Ures se Tamares, Shkoder
Vendim Nr.349 date 27.07.2018 Restaurimi i Kalase se Drishtit, Shkoder
Vendim Nr.350 dt.27.07.2018 Restaurimi dhe rijetezimi i objektit K125, Lagjja Kala, Berat

Vendim Nr.351 date 27.07.2018 Restaurimi catise ekzistuse te baneses 2 kateshe, lagjia Kala, Elbasan.pdf
Vendim Nr.352 date 27.07.2018 Restaurimi i catise ekzistuse ne banese ne lagjen Kala, Elbasan.pdf
Vendim Nr.353 date 27.07.2018 Restaurimi i baneses dy kateshe, Rr. Gjuhadol, Shkoder.pdf
Vendim Nr.354 date 27.07.2018 Rihapje porte ne oborrin e baneses se Kostandin Plakut, Berat.pdf
Vendim Nr.355 date 27.07.2018 Rikonstruksion i baneses 2 kate dhe shtese ballore te Z.Gega, Berat.pdf
Vendim Nr.356 date 27.07.2018 Restaurim i objektit 2 katesh, familja Kasneci, Vuno.pdf
Vendim Nr.357 date 27.07.2018 Restaurim i Korpusit Kryesor te Universitetit te Arteve, Tirane.pdf
Vendim Nr.358 date 27.07.2018 Rishikim projekti Kisha e Shen Apostujve, Hoshteve, Zagori.pdf
Vendim Nr.359 date 27.07.2018 Restaurimi i baneses se Vellezerve Frasheri, Permet.pdf
Vendim Nr.360 date 27.07.2018 Rikualifikimi urban dhe restaurimi i objekteve ne Qendrat Historike Dhermi dhe Vuno.pdf
Vendim Nr.361 date 27.07.2018 Pajantimi i murit ne Amfiteatrin e Durresit.pdf
Vendim Nr.362 date 27.07.2018 Restaurimi dhe Rikonstruksioni i katit minus 1 ne Biblioteken Kombetare, Tirane.pdf
Vendim Nr.363 date 27.07.2018 Mirembajtja e fasades se godines se Ministrise se Kultures.pdf
Vendim Nr.364 date 27.07.2018 Legalizim godine e kombinuar 2 kate plus podrum lagja 2, Rr.Pandeli Cane, Korce.pdf
Vendim Nr.365 date 27.07.2018 Legalizimi i objektit tregetar 1 kat, Rr. Raqi Qirinxhi, Korce.pdf
Vendim Nr.366 date 27.07.2018 Legalizim per objektin banese 2 kate Rr. Asim Vokshi, Korce.pdf
Vendim Nr.367 date 27.07.2018 Legalizim per objektin shtese anesore dhe ne lartesi Rr. Stefan Andrea, Korce.pdf
Vendim Nr.368 date 27.07.2018 Legalizim per objektin shtese kati Rr. Sotir Mero, Korce.pdf
Vendim Nr.369 date 27.07.2018 Legalizim per objektin shtese anesore 1 kat banese, Rr. Mbledhja e Beratit, Korce.pdf
Vendim Nr.370 date 27.07.2018 Legalizim per objektin shtese anesore 3 kate dhe shtese ne lartesi 1 kat, Rr. Pandi Qeleshi, Korce.pdf
Vendim Nr.371 date 27.07.2018 Legalizim per objektin shtese anesore 1 kat ne godine ekzistuse, Rr. Sami Pojani, Korce.pdf
Vendim Nr.372 date 27.07.2018 Procedure Legalizimi Z.Fidel Ylli, Tirane.pdf
Vendim Nr.373 date 27.07.2018 Ndryshim emri te shoqerise se licencuar Altuskonstruksion ne Altus Atelier.pdf
Vendim Nr.375 date 26.09.2018 Kompleks Rezidencial Lunder.pdf
Vendim Nr.376 date 26.09.2018 Godine banimi Kodra e Diellit, Shoqeria Agikons.pdf
Vendim Nr.377 date 26.09.2018 Kompleks Banimi Halit dhe Hetem Nuredin Brahja.pdf
Vendim Nr.378 date 26.09.2018 Ndertimi i Hec Runja, Bashkia Diber.pdf
Vendim Nr.379 date 26.09.2018 Ndertim i Hec Marinaj, Bashkia Librazhd.pd
Vendim Nr.380 date 26.09.2018 Ndertim i Hidrocentraleve Lajthia, Kolesjan dhe Domje.pdf
Vendim Nr.381 date 26.09.2018 Ndertim i Hec AMME, Pogradec.pdf
Vendim Nr.382 date 26.09.2018 Ndertim i Hec NISHANI, Voskopoje.pdf
Vendim Nr.383 date 26.09.2018 Hec SHENEPREMTE, Bashkia Gramsh.pdf
Vendim Nr.384 date 26.09.2018 Kompleks Banesash Farke.pdf
Vendim Nr.385 date 26.09.2018 Ndertim i Hec Voskopoje.pdf
Vendim Nr.386 date 26.09.2018 Hec DOHOSHISHT, Bashkia Diber.pdf
Vendim Nr.387 date 26.09.2018 Rehabilitimi i bregut te Liqenit te Ohrit.pdf
Vendim Nr.388 date 26.09.2018 Godine banimi dhe sherbimi, Rruga e Dibres, Tirane.pdf
Vendim Nr.389 date 26.09.2018 Restaurimi i Tyrbes se Abaz Aliut, Mali i Tomorrit, Skrapar.pdf
Vendim Nr.390 date 26.09.2018 Restaurimi i catise se baneses se familjes Xali, Berat.pdf
Vendim Nr.391 date 26.09.2018 Projekt Mirembajtje Qendra Historike Berat.pdf
Vendim Nr.392 date 26.09.2018 Restaurimi i Ures se Kasabashit, Corovode.pdf
Vendim Nr.393 date 26.09.2018 Restaurimi i Baneses Roshniku, Berat.pdf
Vendim Nr.394 date 26.09.2018 Shtese kati ne banesen e Z. Zylyftar Rokaj, Berat.pdf
Vendim Nr.395 date 26.09.2018 Restaurim banesa Z. Fatjon Mahmudaj, Qeparo, Himare.pdf
Vendim Nr.396 date 26.09.2018 Restaurim banesa Z. Zigur Lelo, Mesaplik, Vlore.pdf
Vendim Nr.397 date 26.09.2018 Banesa e Stavro Qape, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.398 date 26.09.2018 Nderhyrje restauruese ne dyqanin e Z.Wouter de Rooij, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.399 date 26.09.2018 Restaurim murature e Baneses Fico, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.400 date 26.09.2018 Rikonstruksion ish bar Restorant Fantazia.pdf
Vendim Nr.401 date 26.09.2018 Restaurim i Kishes se Shen Merise, Peshkepi e Siperme.pdf
Vendim Nr.402 date 26.09.2018 Restaurim i Kishes se Shen Kollit ne Manastirin e Mesopotamit, Sarande.pdf
Vendim Nr.403 date 26.09.2018 Restaurim ish banesa Gurgaj, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.404 date 26.09.2018 Restaurim i objektit Mentor Kore, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.405 date 26.09.2018 Miratim Projekti per Ambasaden Zviceriane.pdf
Vendim Nr.406 date 26.09.2018 Procedure Legalizimi Z.Andrea Velo, Korce.pdf
Vendim Nr.407 date 26.09.2018 Mosmiratimi i shtimit te gjuhes maqedonase ne emertimin e disa kishave.pdf
Vendim Nr.408 date 26.09.2018 Ndryshim titulli te projektit Eduart Gega.pdf
Vendim Nr.409 date 26.09.2018 Rikonstruksion i objektit familja Pino, Elbasan.pdf
Vendim Nr.410 date 26.09.2018 Mbulese mbrojtese per Xhamine e Pazarit, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.411 date 26.09.2018 Mbulese mbrojtese per Xhamine e Et’hem Beut.pdf
Vendim Nr.412 date 26.09.2018 Restaurim i murit rrethues Lindor Apolloni.pdf
Vendim Nr.413 date 26.09.2018 Restaurim i murit rrethues Nishet e Shenjta, Apoloni.pdf
Vendim Nr.414 date 26.09.2018 Restaurim i fragmentit te murit ne vazhdim te murit te Temenosit, Apoloni.pdf
Vendim Nr.415 date 26.09.2018 Restaurim i depos se Kripes, Karpen, Kavaje.pdf
Vendim Nr.416 date 26.09.2018 Tabela informuese ne Kishen e Kurjanit, Roskovec.pdf
Vendim Nr.417 date 26.09.2018 Tabela informuese ne Uren e Nivanit.pdf
Vendim Nr.418 date 26.09.2018 Pershtatja e hyrjes per persona me aftesi te kufizuar ne godinat e Kuvendit.pdf
Vendim Nr.419 date 26.09.2018 Rikonstruksion i ambienteve te ish TV Ballkan, Tirane.pdf
Vendim Nr.420 date 26.09.2018 Restaurim i Kishes se Shen Ilias, Stegopull, Gjirokaster.pdf
Vendim Nr.421 date 26.09.2018 Projektim Masterplani per Parkun Arkeologjik Amantia.pdf
Vendim Nr.422 date 26.09.2018 Hartim Projekti te Masterplanit per qytetin Antik te Hadrianopolit.pdf
Vendim Nr.423 date 26.09.2018 Miratim per shpallje Qender Historike te Qytetit te Tiranes.pdf
Vendim Nr.424 date 26.09.2018 Propozim per shpallje Qender Historike e Qytetit te Beratit.pdf
Vendim Nr.425 date 26.09.2018 Propozim per shpallje Qender Historike e Qytetit te Gjirokastres.pdf
Vendim Nr.426 date 26.09.2018 Propozim per shpallje Zona Arkeologjike A dhe B te qytetit te Durresit.pdf
Vendim Nr.428 date 13.11.2018 Restaurimi i fasades se objektit te Z.Pashko Ashiku, Shkoder.pdf
Vendim Nr.430 date 13.11.2018 Rikonstruksion catie ne godinen ekzistuse 6 kate tek Pallatet Agimi, Tirane.pdf

Vendim Nr.431 date 13.11.2018 Memoriali i femijeve te vdekur ne kampin e internimit Tepelene
Vendim Nr.432 date 13.11.2018 Rikonstruksion, punime ndertimi, punime mekanike, ne sallen P 300 te Bibliotekes Kombetare
Vendim Nr.433 date 13.11.2018 Konsolidimi dhe restaurimi i Ures se Golikut, Pogradec
Vendim Nr.434 date 13.11.2018 Rindertimi i shkolles 9 vjecare, Voskopoje
Vendim Nr.435 date 13.11.2018 Restaurimi pjesor i baneses se Xhevahir Cela, Shkoder
Vendim Nr.436 date 13.11.2018 Rikonstruksioni i objektit dhe shtese anesore te Znj.Safeta Mirijani dhe Znj.Fiqirete Temali, Shkoder
Vendim Nr.437 date 13.11.2018 Objekt banimi 3 kate te Volhelm dhe Zef Margjini, Shkoder
Vendim Nr.438 date 13.11.2018 Restaurimi i objektit te ish Bankes se Shtetit, Shkoder
Vendim Nr.439 date 13.11.2018 Tabele informuse ne Monumentin e Kultures, Tirane
Vendim Nr.440 date 13.11.2018 Rikualifikimi i sistemeve te jashtme te Fakultetit te Histori Filologjise dhe Gjuheve te Huaje
Vendim Nr.441 date 13.11.2018 Restaurimi i Bankes se Shtetit, Durres
Vendim Nr.442 date 13.11.2018 Pershtatje ne apartamentin me Nr.pasurie 11.145, Berat
Vendim Nr.443 date 13.11.2018 Studimi pjesor ndermjet rruhes Fuat Babani dhe Jani Dudu, Korce
Vendim Nr.444 date 13.11.2018 Rehabilitimi i Sheshit mbrapa Pallateve Agimi
Vendim Nr.445 date 13.11.2018 Shtese kati mbi kat ekzistues ne fshatin Rehove
Vendim Nr.446 date 13.11.2018 Mbulese e perkohese ne objektin me pronar Z.Mertiaz Spahiu
Vendim Nr.447 date 13.11.2018 Ringritje e ish Mullirit te Tolles, Fushe Lure
Vendim Nr.448 date 13.11.2018 Restaurimi i baneses se Selman Tolles, Fushe Lure
Vendim Nr.449 date 13.11.2018 Restarurimi i kulles 3 kateshe, 100 vjecare e Z. Zef Docit, Fushe Lure
Vendim Nr.450 date 13.11.2018 Rehabilitimi i tualeteve ne Muzeun Historik Kombetar
Vendim Nr.451 date 13.11.2018 Restaurimi i banese se Myzafer Karagjozit, Gjirokaster
Vendim Nr.452 date 13.11.2018 Tabela informuse ne Vendvarrimin e Skenderbeut, Lezhe
Vendim Nr.453 date 13.11.2018 Hec Shytaj, Bashkia Bulqize
Vendim Nr.454 date 13.11.2018 Hec Agolli, Bashkia Maliq
Vendim Nr.455 date 13.11.2018 Depozitat bregdetare te karburanteve Porto Romano, Durres
Vendim Nr.456 date 13.11.2018 Depozita bregdetare te karburanteve, shtese kapaciteti, Porto Romano Durres
Vendim Nr.457 date 13.11.2018 Hec Merko, Finiq
Vendim Nr.458 date 13.11.2018 Hec Babuni, Gramsh
Vendim Nr.459 date 13.11.2018 Linja Hekurudhore Durres Tirane
Vendim Nr.460 date 13.11.2018 Ndertim i Pikes se sherbimit, Rr. Marin Bicikemi, Shkoder
Vendim Nr.461 date 13.11.2018 Infrastruktura mbeshtetese ne projektin Agro Iliria Group sh.p.k
Vendim Nr.462 date 13.11.2018 Rehabulitimi i segmentit rrugor mbikalimi Pallati me Shigjeta, rrethrrotullimi Shiponja Loti1,2,3, Tirane
Vendim Nr.463 date 13.11.2018 Parcela me vila banimi Rr. Adem Sina, Tirane
Vendim Nr.464 date 13.11.2018 Objekti Green Tarrace, Tirane
Vendim Nr.465 date 13.11.2018 Kompleksi Mangalemi21, Tirane
Vendim Nr.466 date 13.11.2018 Kompleks banimi me vila individuale ne Picalle, Tirane
Vendim Nr.467 date 13.11.2018 Ndertimi i Landfillit, Tirane
Vendim Nr.468 date 13.11.2018 Ndertimi i rrjetit te ri elektrik 20kv ne Fushe Kruje
Vendim Nr.469 date 13.11.2018 Legalizim per objektin shtese anesore dhe papafingo ne godine ekzistuse lagje 12, Rr.Veteraneve, Korce
Vendim Nr.470 date 13.11.2018 Rinovim licence ne restaurim e shoqerise BESTA shpk
Vendim Nr.471 date 13.11.2018 Shpallje Qender Historike te qytetit te Shkodres
Vendim Nr.472 date 13.11.2018 Shpallje Qender Historike te Voskopojes
Vendim Nr.473 date 13.11.2018 Tabela informuese dhe sinjalistike ne qendren historike Kala, Mangalem dhe Gorice ne Berat
Vendim Nr.474 date 13.11.2018 Vendosja e 30 tabelave shpjeguese ne monumentet e kultures Vlore
Vendim Nr.475 date 13.11.2018 Vendosja e disa paneleve informues ne Shkoder
Vendim Nr.476 date 13.11.2018 Vendosja e disa tabelave informuese ne Gjirokaster
Vendim Nr.477 date 13.11.2018 Vendosje e disa tabelave informuese ne Durres
Vendim Nr.478 date 21.11.2018 Menaxhimi i integruar i mbetjeve te ngurta ne Rajonin e Vlores
Vendim Nr.479 date 21.11.2018 Mbikalime kembesoresh ne aksin Thumane Milot
Vendim Nr.480 date 21.11.2018 Mbikalime kembesoresh ne aksin Kukes Morine
Vendim Nr.481 date 21.11.2018 Perfundimi i punimeve te mbetura Nyja e Milotit
Vendim Nr.482 date 21.11.2018 Restaurimi i linjes muzeore ne Muzeun Historik Kombetare, Tirane
Vendim Nr.483 date 21.11.2018 Restaurimi i hapesirave ne Muzeun Kombetar te Arteve te Bukura
Vendim Nr.484 date 21.11.2018 Mirembajtje fasade ne godinen e Ministrise se Kultures
Vendim Nr.485 date 21.11.2018 Restaurim Ura e Kurcaj, Kruje
Vendim Nr.486 date 21.11.2018 Restaurim i Kulles se Sahatit ne Kalane e Pezes
Vendim Nr.487 date 21.11.2018 Restaurimi i dyqanit te Pirro Xeges, Pazari i Vjeter Korce
Vendim nr.488 date 21.11.2018 Nderhyrje pjesore ne banesen e Filip Cekes, Shkoder
Vendim Nr.489 date 21.11.2018 Zevendesimi i llampave ne Kalane e Rozafes
Vendim nr.490 date 21.11.2018 Rikonceptimi i hyrjes se Shpelles se Spiles
Vendim Nr.491 date 21.11.2018 Procedure legalizimi per objektin ndertim ne Rr.Kardinal Mikel Koliqi, Shkoder
Vendim Nr.492 date 26.12.2018 Ndertimi i Hec OLBEN, Bashkia Gramsh
Vendim Nr.493 date 26.12.2018 Ndertimi i Hec DRITA, Bashkia Tropoje
Vendim Nr.494 date 26.12.2018 Ndertimi i Hec RADA, Bashkia Has
Vendim Nr.495 date 26.12.2018 Ndertimi i Hec Hormove, Qarku Gjirokaster
Vendim Nr.496 date 26.12.2018 Ndertimi i Hec Bushtrica 1, Bashkia Prrenjas
Vendim Nr.497 date 26.12.2018 Ndertimi i Hec Bushtrica 2, Bashkia Prrenjas
Vendim Nr.498 date 26.12.2018 Kapanon Industrial, Narte, Vlore
Vendim Nr.499 date 26.12.2018 Ndertimi i fabrikes se linjes te lendeve plasese, Korce
Vendim Nr.500 date 26.12.2018 Ndertimi i linjes se prodhimit te asfaltit, Maliq, Korce
Vendim Nr.501 date 26.12.2018 Rikualifikimi i Akseve rrugore Unaza Lindore Loti 2, Tirane
Vendim Nr.502 date 26.12.2018 Rikualifikimi i Akseve rrugore Unaza Lindore Loti 3, Tirane
Vendim Nr.503 date 26.12.2018 Ndertim rruga Kardhiq Delvine
Vendim Nr.504 date 26.12.2018 Rehabilitimi i Bulevardit Zogu i I, Tirane
Vendim Nr.505 date 26.12.2018 Ndertimi i 21 banesave zevendesuese, Bashkia Maliq
Vendim Nr.506 date 26.12.2018 Ndertimi i Seksionit 04 ne Bregun Verior te Moglices, Korce
Vendim Nr.507 date 26.12.2018 Ndertimi i HEC1 dhe HEC2 DARSI, Bashkia Klos
Vendim Nr.508 date 26.12.2018 Rikonstruksion objekti dhe shtese anesore ne Berat, Altus Atelier
Vendim Nr.509 date 26.12.2018 Fasada e baneses Ish Komiteti, Korce
Vendim Nr.510 date 26.12.2018 Restaurim Kisha e Shen Merise, Nice, Pogradec
Vendim Nr.511 date 26.12.2018 Restaurim Vila II-088, Z.Frank Nikolla
Vendim Nr.512 date 26.12.2018 Aplikimi i teknikes me te fundit te eficenses ne godinen e MIE
Vendim Nr.513 date 26.12.2018 Godine polifunksionale hidroterapi, Shkoder
Vendim Nr.514 date 26.12.2018 Miratim projekti Godine 3 kate, nga Pellumb dhe Nikolin Shqau, Shkoder
Vendim Nr.515 date 26.12.2018 Mirembajtje fasade dhe pershtatje e ambienteve te residences te Konfederates Zviceriane
Vendim Nr.516 date 26.12.2018 Arredimi i dyqanit Z.Fatbardh Cerhozi ne Pazarin e Krujes
Vendim Nr.517 date 26.12.2018 Restaurim Banese, Rruga Donika Kastrioti
Vendim Nr.518 date 26.12.2018 Nderhyrje ne Muzeun Kombetar te Gjethit, Tirane
Vendim Nr.519 date 26.12.2018 Miratim projekti per njesi akomodimi me investitor Melsi Marko, Korce
Vendim Nr.520 date 26.12.2018 Miratim projekti per njesi akomodimi me investitor Endri Orgocka, Korce
Vendim Nr.521 date 26.12.2018 Rikonstruksioni i baneses ekzistuese ne rrugen Sotir Peci, Korce
Vendim Nr.522 date 26.12.2018 Restaurimi i banese se Z.Hasaf Galanxhi, Gjirokaster
Vendim Nr.523 date 26.12.2018 Procedure legalizimi banese ne zonen J2, nga Z.Mark Gjergji
Vendim Nr.524 date 26.12.2018 Shtese ne objektin ekzistues ne Qendren Historike Kanine, nga Z.Eduard Zyberi
Vendim Nr.525 date 26.12.2018 Shtese ne objektin ekzistues ne Bulevardin Fan Noli, nga Z.Tami Llambi Zguri
Vendim Nr.526 date 26.12.2018 Shtese ne objektin ekzistues ne Lagjen Janaq Kulica, nga Znj.Irena Llembi, Korce
Vendim Nr.527 date 26.12.2018 Procedure Legalizimi nga Z.Shpetim Bebri
Vendim Nr.528 date 26.12.2018 License Restaurimi te shoqerise 4 AM sh.p.k
Vendim Nr.529 date 26.12.2018 Miratim per vendosjen ne Mbrojtje Paraprake te disa objekteve nga DRTK Korce dhe Durres
Vendim Qarkullues Nr.221 date 08.05.2018
Vendim Qarkullues Nr.374 dt.17.08.2018
Vendim Qarkullues Nr.427 date 06.11.2018