Vendime 2017 KKR

Vendime 2017

Vendim Nr.1 date 01.02.2017 Hec Zall Torre, Librazhd
Vendim Nr.2 date 01.02.2017 Vodafone Albani sh.a Senatoriumi REL OPC Tirane
Vendim Nr.3 date 01.02.2017 Vodafone Albani sh.a FRESKU 20PHTirane
Vendim Nr.4 date 01.02.2017 Porti MBM Porto Romano Durres
Vendim Nr.5 date 01.02.2017 Hec Blac, Lezhe
Vendim Nr.6 date 01.02.2017 Hidrocentral Malind1 2 3, Corovode
Vendim Nr.7 date 01.02.2017 Kompleksi turistik Lura 4
Vendim Nr.8 date 01.02.2017 GAIET Greece, Gjirokaster
Vendim Nr.9 date 01.02.2017 GAIET Greece, Vlore
Vendim Nr.10 date 01.02.2017 Hotel Rogner Tirane
Vendim Nr.11 date 01.02.2017 Rikonceptimi i qendres se qyteit te Sarandes
Vendim Nr.12 date 01.02.2017 Restaurimi i Kishes se Shen Gjergjit Libofshe
Vendim Nr.13 date 01.02.2017 Restaurimi i Kishes se Shen Kollit, Vanaj
Vendim Nr.14 date 01.02.2017 Restaurimi i Baneses se Temo Calaj, Mallakaster
Vendim Nr.15 date 01.02.2017 Rehabilitimi i nderteses ne Rr. 13 Dhjetori Shkoder
Vendim Nr.16 date 01.02.2017 Banese 2-3 Kate Korce
Vendim Nr.17 date 01.02.2017 Rikonstruksion i Alfa Bank Korce
Vendim Nr.18 date 01.02.2017 Restaurim i Baneses M-32 Mangalem Berat
Vendim Nr.19 date 01.02.2017 Rikonstruksion i banesen me kerkese te Z.Sotiraq Teko Korce
Vendim Nr.20 date 01.02.2017 Biblioteka e Letrave te Musine Kokalarit Gjirokaster
Vendim Nr.21 date 01.02.2017 Shpallje monument kulture te qytezes antike te Peces Kukes
Vendim Nr.22 date 01.02.2017 Shpallje zone e mbrojtur Ura e Golikut, Pogradec
Vendim Nr.23 date 01.02.2017 Licence restaurimi Z Shoqeria MANES shpk
Vendim Nr.24 date 01.02.2017 Heqje licence e shoqerise Karl Gega Konstruksion shpk miratim i licences ne Z se shoqerise 2T
Vendim Nr.25 date 01.02.2017 Heqje licence e shoqerise Karl Gega Konstruksion shpk miratim i licences ne P se shoqerise 2T
Vendim Nr.26 date 01.02.2017 Licence restaurimi Z. Zamir Marika
Vendim Nr.27 date 01.02.2017 Licence projektimi Z. Zamir Marika
Vendim Nr.28 date 08.03.2017 Mall of Tirane
Vendim Nr.29 date 08.03.2017 Qendra tregtare Vllaznia Shkoder
Vendim Nr.30 date 08.03.2017 Olea rezidence Dhermi Himare
Vendim Nr.31 date 08.03.2017 Zgjerim i treminalit te pasagjereve porti Detar Vlore
Vendim Nr.32 date 08.03.2017 Fabrika e pasurimit te Kromit, Klos
Vendim Nr.33 date 08.03.2017 Hec Prishta 2 Skrapar
Vendim Nr.34 date 08.03.2017 Hec Dobrenje Tomorice, Berat
Vendim Nr.35 date 08.03.2017 Rikualifikimi i Pazarit te Ri, Markates se Mish Peshkut
Vendim Nr.36 date 08.03.2017 Restaurimi i dyqanit ne bllokun 10 Korce
Vendim Nr.37 date 08.03.2017 Restaurimi i objektit 2kate ne Himare Fshat
Vendim Nr.38 date 08.03.2017 Rinkonstruksion i rruges Muzak Topia
Vendim Nr.39 date 08.03.2017 Banesa e Vladimir Merolit, Berat
Vendim Nr.40 date 08.03.2017 Stabilizim i godinave te burgut te Spacit Midrite
Vendim Nr.41 date 08.03.2017 Rikonstruksion i baneses Rr.Jorgo Plaku, Korce
Vendim Nr.42 date 08.03.2017 Restaurim i Korpusit Universitare Tirane
Vendim Nr.43 date 08.03.2017 Restaurim i Kishes se Laboves se Kryqit
Vendim Nr.44 date 08.03.2017 Shpallje monument kulture i rrenojave te kalase se Hotit
Vendim Nr.45 date 05.04.2017 Projektimi By pass Tepelene
Vendim Nr.46 date 05.04.2017 Rehabilitimi i rruges se Lumit te Vlores
Vendim Nr.47 date 05.04.2017 Nenstacioni Elektrik Elbasan
Vendim Nr.48 date 05.04.2017 Rrikonstruksion dyqani ne Rr. Sotir Peci, Korce
Vendim Nr.49 date 05.04.2017 Prishje dhe rikonstruksion dyqani ne Bulevardin Republika Korce
Vendim Nr.50 date 05.04.2017 Hapje dritare ne objekt ekzistues, Blloku 10 Korce
Vendim Nr.51 date 05.04.2017 Rikonstruksion e ngritje kati ne Lagjen 3 Pogradec
Vendim Nr.52 date 05.04.2017 Restaurim i mureve rrethuese te Kishes se Ristozit, Mborje, Korce
Vendim Nr.53 date 05.04.2017 Restaurim ne Tumen e Kamenices
Vendim Nr.54 date 05.04.2017 Nderhyrje ne Pazarin e Gjirokastres
Vendim Nr.55 date 05.04.2017 Rrethim oborri te objektit te Z. Ermal Selimi
Vendim Nr.56 date 05.04.2017 Restaurim cati banese ne Lagjen Varosh, Gjirokaster
Vendim Nr.57 date 05.04.2017 Hapja e mozaikut ne Baziliken Sinagoge, Sarande
Vendim Nr.58 date 05.04.2017 Vendosje e elementeve perberes te sistemeve elektronike te biletave
Vendim Nr.59 date 05.04.2017 Shkallet e Tualetit, Kruje
Vendim Nr.60 date 05.04.2017 Rikualifikimi i Qendres se Vlores
Vendim Nr.61 date 05.04.2017 Vila SEFA, Tirane
Vendim Nr.62 date 05.04.2017 Rikonstruksion i Objektit 3 katesh, Durres
Vendim Nr.63 date 05.04.2017 Ndryshim i preventivit per restaurimin e Kishesh se Shen Merise Benje Permet
Vendim Nr.64 date 05.04.2017 Konservimi dhe restaurimi i Kalase Rozafa, Shkoder
Vendim Nr.65 date 11.04.2017 Hec Kalivar 1,2,3,4 Puke, Shkoder
Vendim Nr.66 date 11.04.2017 Kompleksi Agro Turistik Green Village, Ishem, Durres
Vendim Nr.67 date 11.04.2017 Hidrocentrali Gorice Korce
Vendim Nr.68 date 11.04.2017 Rikonstruksion i plote i viles 49, Tirane
Vendim Nr.69 date 11.04.2017 Rinkonstruksion i plote i viles 88, Tirane
Vendim Nr.70 date 11.04.2017 Objekt banimi Z.Valter Fusha, Shkoder
Vendim Nr.71 date 11.04.2017 Stabilimenti i Mihal Burit, Tirane
Vendim Nr.72 date 11.04.2017 Restaurim i Kapeles se Amfiteatrit te Durresit
Vendim Nr.73 date 11.04.2017 Projekti Hyrja e IMK-se
Vendim Nr.74 date 11.04.2017 Trapezaria ne Manastirin e Shen Merise, Apoloni
Vendim Nr.75 date 11.04.2017 Zone e Mbrojtur, Ura e Skrapit, Selenice
Vendim Nr.76 date 11.04.2017 Qendra Historike Theth, Shkoder
Vendim Nr.77 date 12.05.2017 Percaktimi i ngjyres per projektin e Bashkise Vlore
Vendim Nr.78 date 12.05.2017 Salla e Seancave Plenare te Kuvendit te Shqiperise
Vendim Nr.79 date 12.05.2017 Rikonstruksion banese Vellazeria Cyreku
Vendim Nr.80 date 12.05.2017 Rikonstruksion banese Rr.Mihal Grameno
Vendim Nr.81 date 12.05.2017 Rikonstruksion banese Rakibe Mertiaz dhe Almir Spahiu
Vendim Nr.82 date 12.05.2017 Rikonstruksion banese Rr.Kostandin Gace, Korce
Vendim Nr.83 date 12.05.2017 Restaurim Dyqan Suvenire
Vendim Nr.84 date 12.05.2017 Dyqan ne Pazarin e Vjeter, Korce
Vendim Nr.85 date 12.05.2017 Restaurimi Alcome
Vendim Nr.86 date 12.05.2017 Restaurimi Kafe Grill
Vendim Nr.87 date 12.05.2017 Restaurim Argjendari Pazari i Vjeter
Vendim Nr.88 date 12.05.2017 Restaurimi Bar-Kafe Blloku 1, Korce
Vendim Nr.89 date 12.05.2017 Dyqan i Z.Arjan Jorgaqi ne Pazarin e Vjeter, Korce
Vendim Nr.90 date 12.05.2017 Dyqan i Z.Lorenc Pepellash ne Pazarin e Vjeter, Korce
Vendim Nr.91 date 12.05.2017 Dyqan i Z.Mihallaq Duni ne Pazarin e Vjeter, Korce
Vendim Nr.92 date 12.05.2017 Dyqan i Znj.Tatjana Velko ne Pazarin e Vjeter, Korce
Vendim Nr.93 date 12.05.2017 Restaurim Bar Komiteti, Korce
Vendim Nr.94 date 12.05.2017 Restaurim Home Decor, Korce
Vendim Nr.95 date 12.05.2017 Restaurim Nerenxi, Korce
Vendim Nr.96 date 12.05.2017 Dyqan i Z.Nikollaq Foto ne Pazarin e Vjeter, Korce
Vendim Nr.97 date 12.05.2017 Dyqan i Z.Nikollaq Foto1 ne Pazarin e Vjeter, Korce
Vendim Nr.98 date 12.05.2017 Dyqan i Z.Nikollaq Foto2 ne Pazarin e Vjeter ,Korce
Vendim Nr.99 date 12.05.2017 Restaurim dyqan qendismash ne pazarin e vjeter, Korce
Vendim Nr.100 date 12.05.2017 Projekt restaurimi Colonial, Korce
Vendim Nr.101 date 12.05.2017 Projekt restaurimi Dyqani 9.1 ne Bllokun 24, Korce
Vendim Nr.102 date 12.05.2017 Mirembajtja e lagjes Gorice, Berat
Vendim Nr.103 date 12.05.2017 Konservim i kullave 2,3 3,4 ne Berat
Vendim Nr.104 date 12.05.2017 Statuja e Onufrit ne Qendren Historike, Berat
Vendim Nr.105 date 12.05.2017 Restaurim i banese se Z.Filip Sinjarit, Lagjja Gorice, Berat
Vendim Nr.106 date 12.05.2017 Ndertim arkitektonik-volumor 3 katesh ne zonen e mbrojtur, Rr. Cabej, Shkoder
Vendim Nr.107 date 12.05.2017 Ndertim i ish Tregut Ushqimor, Bashkia Berat
Vendim Nr.108 date 12.05.2017 Rinkonstruksion ne lagjen 10-Korriku, Berat
Vendim Nr.109 date 12.05.2017 Restaurimi i Baneses Toromani, lagjja Mangalem, Berat
Vendim Nr.110 date 12.05.2017 Restaurim i dyqanit Loli-Qirinxhi Blloku-11, Pazari i Vjeter Korce
Vendim Nr.111 date 12.05.2017 Impjani mbrojtes nga zjarri ne godine Duhanxhi, Berat
Vendim Nr.112 date 12.05.2017 Rindertimi i portes huyrese ne objektin Jaho Babaramo, Gjirokaster
Vendim Nr.113 date 12.05.2017 Impjanti i mbrojtjes nga zjarri ne strehen e baneses se objektit Jaho babaramo, Gjirokaster
Vendim Nr.114 date 12.05.2017 Restaurimi i baneses me kod arkivi G082, Lagjja Gorice, Berat
Vendim Nr.115 date 12.05.2017 Restaurimi i baneses me kod arkivi K124, Lagja Kala, Berat
Vendim Nr.116 date 12.05.2017 Banesa e Andon Zako Cajupit, Sheper, Gjiokaster
Vendim Nr.117 date 12.05.2017 Restaurimi i Teqese se Kanines, Vlore
Vendim Nr.118 date 12.05.2017 Rikonstruksion fasade ne bulevardin Epodamn, Durres
Vendim Nr.119 date 12.05.2017 Ringritje e mureve mbajtes se banesen, ne Rr.Aleksander Goga, Durres
Vendim Nr.120 date 12.05.2017 Projekte Kisha e Shen Premtes, Kurbin; Kisha e Shen Stefanit, Lezhe; Muret e qytetit antik Liss
Vendim Nr.121 date 12.05.2017 Shkallet e jashtme dhe unifikim i fasades ne banesen e Z.Paulin Shestani, Tirane
Vendim Nr.122 date 12.05.2017 Godina 1 kateshe ne kompleksin mbreteror, Tirane
Vendim Nr.123 date 12.05.2017 Shpallje monument e Ures se Prokopit, Himare
Vendim Nr.124 date 12.05.2017 Impjanti i mbetjeve urbane ne Fier
Vendim Nr.125 date 12.05.2017 Impjanti i trajtimit te ujrave te perdorura ne Gjirin e Lalzit, Durres
Vendim Nr.126 date 12.05.2017 Hec Kryezi 3,4,5, Perroi i Roshit, Shkoder
Vendim Nr.127 date 12.05.2017 Stacioni Praktike 1263 Vodafone Albania sha Tirane
Vendim Nr.128 date 12.05.2017 Stacioni Durres Keneta2 1255 Vodafone Albania, Durres
Vendim Nr.129 date 12.05.2017 Stacioni Vojnik 1601 nga Telecom Albania
Vendim Nr.130 date 12.05.2017 Stacioni 1560 Valbone nga Telecom Albania
Vendim Nr.131 date 12.05.2017 Stacioni Karavasta 1594 nga Telecom Albania, Lushnje
Vendim Nr.132 date 12.05.2017 Stacioni Kombinat Center nga Telecom Albania
Vendim Nr.133 date 12.05.2017 Stacioni Campus New 0207 nga Telecom Albania
Vendim Nr.134 date 12.05.2017 Stacioni Gjirokastra New 1559 nga Telecom Albania
Vendim Nr.135 date 12.05.2017 Nenstacioni 110kV Orikum dhe Himare
Vendim Nr.136 date 12.05.2017 Rikonstruksion i Ures se Zvernecit ne Narte, Vlore
Vendim Nr.137 date 12.05.2017 Ndertimi i fermes Agroturizmi ne Shkallnur, Durres
Vendim Nr.138 date 12.05.2017 Zona e Mbrojtur e Manastirit te Shen Merise ne Zvernec, Vlore
Vendim Nr.139 date 12.05.2017 Muzealizimi i Muzeu Gjethi, Tirane
Vendim Nr.140 date 12.05.2017 Konservimi i Mozaikut te Termes Romake ne Baziliken e Madhe, Butrint, Sarande
Vendim Nr.141 date 12.05.2017 Restaurimi i Kishes Shen Kollit ne Xenge, Divjak
Vendim Nr.142 date 12.05.2017 Konservimi i piktures murale te Kishes se Shen Kollit ne Xenge, Divjak
Vendim Nr.143 date 12.05.2017 Restaurimi i tabaneve dhe trapazanit ne ish Muzeun Popullor, Shkoder
Vendim Nr.144 date 12.05.2017 Restaurimi i Kishes se Shen Kollit ne Cercke, Kolonje, Korce
Vendim Nr.145 date 12.05.2017 Restaurimi i Kishes se Shen Merise, ne Cercke, Korce
Vendim Nr.146 date 12.05.2017 Nderhyrje ne pikturen murale te Kishes se Shen Merise, Labova e Kryqit
Vendim Nr.147 date 12.05.2017 Nderhyrje konservuese ne monumentin e Skenderbeut, Kruje
Vendim Nr.148 date 12.05.2017 Mirembajtja dhe vendosja e tabeles informuse ne Kalane e Libohoves, Gjirokaster
Vendim Nr.149 date 12.05.2017 Rehabilitimi i pikave te sherbimit ne Butrint, Sarande
Vendim Nr.150 date 12.05.2017 Nderhyrje ne kalldremin e Sheshit Avni Rustemi, Tirane
Vendim Nr.151 date 12.05.2017 Ndryshim drejtuesi ligjor te shoqeris Atelier 4, Z.Alban Efthimi
Vendim Nr.152 date 12.05.2017 Licence ne Projektim dhe Zbatim, Z.Mario Tashi
Vendim Nr.153 date 12.05.2017 Licence ne Projektim dhe Zbatim Z.Ogri Mane
Vendim nr.154 date 12.05.2017 Licence Restaurimi Znj.Daniel Pirushi
Vendim nr.155 date 12.05.2017 Licence Restaurimi Znj.Liri Shehaj
Vendim nr.156 date 05.06.2017 Mbulimi i Viles ne lagjjen 11, Durres
Vendim nr.157 date 05.06.2017 Rinovim dhe Shtese Kati ne Tirane, nga Z.Avni Ponari
Vendim nr.158 date 05.06.2017 Sistemim oborri ne rruga “Deshmoret e 4 shkurtit”, Tirane
Vendim nr.159 date 05.06.2017 Punime Mirembajtese ne objektin Pasticeri Dajana
Vendim nr.160 date 05.06.2017 Rikonstruksion ne Bllokun 1 ne Pazarin e Korces
Vendim nr.161 date 05.06.2017 Restaurim i fasades se baneses Vellazeria Icka, Pogradec
Vendim nr.162 date 05.06.2017 Restaurim i objektit ne Bllokun e 11 ne Pazarin e Korces
Vendim nr.163 date 05.06.2017 Restaurim e Konsolidim i Rrenojave te Manastirit te 40 Shenjtoreve, Sarande
Vendim nr.164 date 05.06.2017 Nderhyje restauruese ne banesen Skenduli, Gjirokaster
Vendim nr.165 date 05.06.2017 Nderhyje restauruese Banesa Qamo (Muzina), Gjirokaster
Vendim nr.166 date 05.06.2017 Restaurim Porta Kore, Gjirokaster
Vendim nr.167 date 05.06.2017 Riparime te çatise Z.Athanasi Mimi Goro, Himare
Vendim nr.168 date 05.06.2017 Riparime te çatise Z.Sokrat Llazari, Himare
Vendim nr.169 date 05.06.2017 Restaurim i Tyrbes se Teqese, Kanine
Vendim nr.170 date 05.06.2017 Shtese e Partise Socialiste dhe Rinovimi i Austrias
Vendim nr.171 date 05.06.2017 Shpallje Monument Kulture “Kuvendi i Troshanit”, Lezhe
Vendim nr.172 date 05.06.2017 Kerkese Ndryshimi ne Projektin e Qafes se Pazarit Gjirokaster
Vendim nr.173 date 05.06.2017 Restaurim i Kulles se Sahatit ne Kalane e Gjirokastres
Vendim nr.174 date 05.06.2017 Instalim Kulle metalike per antenen e Telefonise Vodafone Albania, Vlore
Vendim nr.175 date 05.06.2017 Instalim Kulle per antenen e Telefonise Vodafone Albania
Vendim nr.176 date 05.06.2017 HEC Mat 1
Vendim nr.177 date 05.06.2017 HEC Mat 2
Vendim nr.178 date 05.06.2017 HEC Mat 3
Vendim nr.179 date 05.06.2017 Hartimi i Projektit Urban, Restaurimi i monumenteve dhe Rikonstruksioni i objekteve te tjere, Vlore
Vendim nr.180 date 05.06.2017 Rikonstruksioni dhe rehabilitimi i shatervanit tek Piramida, Tirane

Vendim nr.181 date 05.06.2017 License Restaurimi Z.Odhise Zoto.pdf
Vendim nr.182 date 05.06.2017 Procedurat e Legalizimit te objektit Aurora Nella Bushati, Korce.pdf
Vendim nr.183 date 05.06.2017 Procedurat e Legalizimit te objektit Nikoleta Koco Leno, Korce.pdf
Vendim nr.184 date 05.06.2017 Procedurat e Legalizimit te objektit Thoma Balli, Korce.pdf
Vendim nr.185 date 05.06.2017 Procedurat e Legalizimit te objektit Venera Dhimtraq Kalivopulli, Voskopoje.pdf
Vendim nr.186 date 05.06.2017 Procedurat e Legalizimit te objektit Mustafa Dinc dhe Pranvera Dinc, Tirane.pdf
Vendim nr.187 date 09.06.2017 Restaurim i ish godines se Lidhjes se Shkrimtareve, Tirane.pdf
Vendim nr.188 date 26.07.2017 Miratimi i Projektit “HEC Plepi”.pdf
Vendim nr.189 date 26.07.2017 Miratimi i projektit “Prestige Holiday Resort”(ISH-MAKALBANIA), Golem, Kavaje.pdf
Vendim nr.190 date 26.07.2017 Instalim te nstacionit “1254”, Shijak.pdf
Vendim nr.191 date 26.07.2017 Ndertimi i linjes Lac 1- Lac 2 dhe rehabilitimi i impiantit 110Kv i Nstacionit Lac 2.pdf
Vendim nr.192 date 26.07.2017 Ndertimi i Hidrocentralit Hec PAMBAD, Mat.pdf
Vendim nr.193 date 26.07.2017 Ndertimi i Hidrocentralit Hec “Fushe Arres”, Puke.pdf
Vendim nr.194 date 26.07.2017 Ndertimi i Hidrocentralit Hec “Kryezi”, Fani i Madh, Puke.pdf
Vendim nr.195 date 26.07.2017 Ndertimi i Terminalit per depozitat JET A1 prane Aeroportit Nene Tereza.pdf
Vendim nr.196 date 26.07.2017 Ndertimi i Terminalit per depozitat JET A1 prane mureve te Porto Romanos.pdf
Vendim nr.197 date 26.07.2017 Ndryshime te projektit te “Sheshit te Rehabilitimit para hyrjes se Portit te Durresit”.pdf
Vendim nr.198 date 26.07.2017 Restaurimi i catise se “Akademise se Shkencave”.pdf
Vendim nr.199 date 26.07.2017 Punime mirembajtje ne Muret e Porto Romanos.pdf
Vendim nr.200 date 26.07.2017 Varri monumental dhe infrastruktura mbeshtetese ne Persqop, Petrele.pdf
Vendim nr.201 date 26.07.2017 Rikonstruksion catie dhe punime mirembajtje ne Durres.pdf
Vendim nr.202 date 26.07.2017 Restaurim dhe adaptim prane sheshit Avni Rustemi.pdf
Vendim nr.203 date 26.07.2017 Rikonstruksion “LONDON MAN”, “PERFECT HOLIDAYS”, MR_MRS SHOES dhe REFEX.pdf
Vendim nr.204 date 26.07.2017 Restaurim dhe Rikonstruksion te objektit te Z.Veip Mustafaj.pdf
Vendim nr.205 date 26.07.2017 Rivitalizim i shetitores Berat.pdf
Vendim nr.206 date 26.07.2017 Shtese Projekti per biletarine ne Kalane e Beratit dhe Parkun Arkeologjik te Apolonise.pdf
Vendim nr.207 date 26.07.2017 Restaurim i murit Rrethues te familjes Kakariqi.pdf
Vendim nr.208 date 26.07.2017 Restaurimi i Ures se Mesit.pdf
Vendim nr.209 date 26.07.2017 Rindertim porte ne banesen e Filip Cekes.pdf
Vendim nr.210 date 26.07.2017 Restaurim per catine e Kashau-t ne bllokun e 3 ne Qafen e Pazarit.pdf
Vendim nr.211 date 26.07.2017 Nderhyrje restauruese ne Porten “Bazo”, Gjirokaster.pdf
Vendim nr.212 date 26.07.2017 Nderhyrje Restauruese ne banesen e Galip Sinoimeri, Gjirokaster.pdf
Vendim nr.213 date 26.07.2017 Nderhyrje Restauruese ne banesen e Molotov Shabani e Neritan Shabani, Gjirokaster.pdf
Vendim nr.214 date 26.07.2017 Rikonstruksion Banese dhe rehabilitim i sheshit perreth, Gjirokaster.pdf
Vendim nr.215 date 26.07.2017 Rikonstruksion Banese ne Qendren Historike te Z.Ismail Xarba, Gjirokaster.pdf
Vendim nr.216 date 26.07.2017 Drenazhi i ujerave ne Kishen e Spiridhonit, Vuno.pdf
Vendim nr.217 date 26.07.2017 Ndertimi i Recepsionit ne Amantia.pdf
Vendim nr.218 date 26.07.2017 Rikonstruksion banesa e Kozeta dhe Roland Joti, Korce.pdf
Vendim nr.219 date 26.07.2017 Dyqan Z.Erjola Isa ne Pazarin e Vjeter, Korce.pdf
Vendim nr.220 date 26.07.2017 Dyqani Z,Alfred Shero ne Pazarin e Vjeter, Korce.pdf
Vendim nr.221 date 26.07.2017 Restaurim banese Mihallaq Zicishtit, Devoll.pdf
Vendim nr.222 date 26.07.2017 Mbulesa te perkohshme anesore dhe lyerje fasade Ish Lokal Valbona, Korce.pdf
Vendim nr.223 date 26.07.2017 Propozime per nderhyrje ne Kishen e Shen Merise, Labove e Kryqit.pdf
Vendim nr.224 date 26.07.2017 Restaurimi i Kulles se Sahatit, Kavaje.pdf
Vendim nr.225 date 26.07.2017 Konservim Kalaja e Bashtoves.pdf
Vendim nr.226 date 26.07.2017 Projektim i fazes sec shpetimit per Kishen e Shen Thanasit, Leshnice, Sarande.pdf
Vendim nr.227 date 26.07.2017 Restaurim Kalaja e Drishit, Shkoder.pdf
Vendim nr.228 date 26.07.2017 Restaurim i Kalase se Peqinit.pdf
Vendim nr.229 date 26.07.2017 Restaurim i Kishes se Shen Premtes ne Lukove.pdf
Vendim nr.230 date 26.07.2017 Restaurimi i Kishes se Shen Mehillit, Vithkuq, Korce.pdf
Vendim nr.231 date 26.07.2017 Piktura ne bllokun 9 ne Pazarin e Gjirokastres.pdf
Vendim nr.232 date 26.07.2017 Shoqeria “SALILLARI”.pdf
Vendim nr.233 date 26.07.2017 License Restaurimi Znj.Mirela Mecollari.pdf
Vendim nr.234 date 26.07.2017 License Restaurimi Z.Arben Spaho.pdf
Vendim nr.235 date 26.07.2017 Procedure legalizimi Z. Pirro Xhuvi Pistoli.pdf
Vendim nr.236 date 26.07.2017 Procedure legalizimi Z. Edi Berxhiku.pdf
Vendim nr.237 date 26.07.2017 Procedure legalizimi Z.Edmond Zake.pdf
Vendim nr.238 date 26.07.2017 Procedure legalizimi Z.Gezim Dvorani.pdf
Vendim nr.240 date 26.07.2017 Procedure legalizimi .Z.Kostandin Jorgalli.pdf
Vendim nr.241 date 26.07.2017 Procedure legalizimi Z. Fitim Bedaj.pdf
Vendim nr.242 date 26.07.2017 Procedure legalizimi Z. Tomi Stefanllari.pdf
Vendim nr.243 date 26.07.2017 Procedure legalizimi Z. Taqi Pacili.pdf
Vendim nr.244 date 26.07.2017 Procedure legalizimi Z. Sotiraq Lubonja.pdf
Vendim nr.246 date 05.09.2017 Ndertimi i HEC “DRIZA” ne Delvine, Sarande.pdf
Vendim nr.247 date 05.09.2017 Ndertimi i HEC “ARSTI”, Fushe-Arrez, Shkoder.pdf
Vendim nr.248 date 05.09.2017 Ndertimi i HEC “ZEKA” dhe “ZAIS”.pdf
Vendim nr.249 date 05.09.2017 Instalim i Stacionit te Telefonise Telecom Albania.pdf
Vendim nr.250 date 05.09.2017 Instalim i Stacionit te Telefonise Vodafone Albania.pdf
Vendim nr.251 date 05.09.2017 Instalim i antenes te Telefonise Telekom Albania.pdf
Vendim nr.252 date 05.09.2017 Instalim stacion te Telefonise Vodafone Albania.pdf
Vendim nr.253 date 05.09.2017 Instalimi antenes se Telefonise Vodafone Albania.pdf
Vendim nr.254 date 05.09.2017 Ndertimi i Kaskades Kacinare, Shperdhaze.pdf
Vendim nr.255 date 05.09.2017 Kompleks Banimi, Lunder.pdf
Vendim nr.256 date 05.09.2017 Rikonstruksioni i Garazheve dhe shtese kati per ndertim te zyrave, Garda e Republikes se Shqiperise.pdf
Vendim nr.257 date 05.09.2017 Miratim Projekti Kisha e Shen Merise, Labove e Kryqit.pdf
Vendim nr.258 date 05.09.2017 Projekt rikualifikimi ne zonen urbane prane qendres se Vlores.pdf
Vendim nr.259 date 05.09.2017 Vendosja e tabelave informuese ne sitin Arkeologjik te Komanit.pdf
Vendim nr.260 date 05.09.2017 Ndertimi i ri arkitektonik ne pronesi te Frederik Nika, Shkoder.pdf
Vendim nr.261 date 05.09.2017 Punim Restaurimi ne Pazarin e Gjirokastres, Objekti MYFTINIA.pdf
Vendim nr.262 date 05.09.2017 Vendosja e tabelave informuese ne Kalane e Tiranes.pdf
Vendim nr.263 date 05.09.2017 Pershtatje e baneses se Marin Klaus Heusinger, Berat.pdf
Vendim nr.264 date 05.09.2017 Restaurimi i Kishes se Shen Dhimitrit Boboshtice.pdf
Vendim nr.265 date 05.09.2017 Nderhyrje emergjente ne Parkun e Finiqit.pdf
Vendim nr.266 date 05.09.2017 Procedure Legalizimi Z. Maik Ilia.pdf
Vendim nr.267 date 05.09.2017 Procedure Legalizimi Z. Krati Busho.pdf
Vendim nr.268 date 05.09.2017 Procedure Legalizimi Znj. Loreta Tona.pdf
Vendim nr.269 date 05.09.2017 Procedure Legalizimi Z. Mihallaq Dhima.pdf
Vendim nr.270 date 05.09.2017 Procedure Legalizimi Z. Rexhep Uka.pdf
Vendim nr.271 date 05.09.2017 Shpallje Monumenti “Teqja e Melanit”, Gjirokaster.pdf
Vendim nr.272 date 20.09.2017 Shpallje Qender Historike te fshatit Kanine.pdf
Vendim nr.273 date 23.10.2017 Pozicionimi i shkalleve te emergjences ne ndertesen e KLSH-se.pdf
Vendim nr.274 date 23.10.2017 Punime Restaurimi tek Muzeu Pavaresise, Vlore.pdf
Vendim nr.275 date 23.10.2017 Instalacion i Artit, prane Sheshit Avni Rustemi, Tirane.pdf
Vendim nr.276 date 23.10.2017 Rikonstruksioni i Fasadave 13 Dhjetori, Shkoder.pdf
Vendim nr.277 date 23.10.2017 Rikonstruksioni i nyjeve sanitare te “Radio Bar”, Tirane.pdf
Vendim nr.278 date 23.10.2017 Arredimi i dyqaneve ne Pazarin e Krujes.pdf
Vendim nr.279 date 23.10.2017 Restaurimi i baneses Z. Eluert Alla, Elbasan.pdf
Vendim nr.280 date 23.10.2017 Rikonstruksion dhe shtese anesore e baneses Nr.30, Korce.pdf
Vendim nr.281 date 23.10.2017 Rishikim i projektit te Kishes se Shen Merise, Laboves se Kryqit.pdf
Vendim nr.282 date 23.10.2017 Konservimi dhe restaurimi i kullave 4-5, 5-6, 6-7 ne Kalane e Beratit.pdf
Vendim nr.283 date 23.10.2017 Restaurimi i objektit Z. Nesti Tarusha, Pazari i Korces.pdf
Vendim nr.284 date 23.10.2017 Restaurimi i objektit Z. Qemal Kovaci, Pazari i Korces.pdf
Vendim nr.285 date 23.10.2017 Ndertim shkallesh ne objektin A.Dhima brenda Qendres Historike Korce.pdf
Vendim nr.286 date 23.10.2017 Restaurimi i objektit me investitor Z. Arber Cepani, Korce.pdf
Vendim nr.287 date 23.10.2017 Zevendesimi i tjengullave ne objektin Mesonjtorja e Pare Shqipe, Korce.pdf
Vendim nr.288 date 23.10.2017 Restaurim catie ekzistuese ne banesen Z. Edit Pula, Gjirokaster.pdf
Vendim nr.289 date 23.10.2017 Restaurim catie ne banesen Z. Sotiraq Arseni, Gjirokaster.pdf
Vendim nr.290 date 23.10.2017 Rishikim projekti i nderhyrjeve restauruese ne Qafen e Pazarit, Gjirokaster.pdf
Vendim nr.291 date 23.10.2017 Miratim Projekti te Z. Edmont Mirashi, Shkoder.pdf
Vendim nr.292 date 23.10.2017 Projekt restaurimi Zona e Galerive ne Kalane e Gjirokastres.pdf
Vendim nr.293 date 23.10.2017 Restaurim ne fasaden e murit verior ne Kalane e Tiranes.pdf
Vendim nr.294 date 23.10.2017 Nderhyrje konservuese-restauruese ne Manastirin e Shen Prodhromit, Voskopoje.pdf
Vendim nr.295 date 23.10.2017 Nderhyrja konservuese-restauruese te veprave ne skulpture, ne Galerine e Arteve.pdf
Vendim nr.296 date 23.10.2017 Nderhyrja konservuese-restauruese ne pikturen murale, ne Kishen e Shen Veneranda, Pllane, Lezhe.pdf
Vendim nr.297 date 23.10.2017 Restaurim “Xhamia e Pazarit”, Gjirokaster.pdf
Vendim nr.298 date 23.10.2017 Ndertimi i HEC “Guri i Zi” ne lumin Kurvajt, Bashkia Mat.pdf
Vendim nr.299 date 23.10.2017 Ndertimi i HEC “Daznjane”, Bashkia Mat.pdf
Vendim nr.300 date 23.10.2017 Ndertimi i HEC “Shelli”, Bashkia Mat.pdf

Vendim nr.301 date 23.10.2017 Ndertimi i HEC “Thanza”, njesia administrative Mali i Zi, Qarku Kukes.pdf
Vendim nr.302 date 23.10.2017 Ndertim i nje Stacioni Baze te emeruar 1271 Vasil Shanto, Tirane.pdf
Vendim nr.303 date 23.10.2017 Ndertimi i Stacioni baze Genuis Building 0210, Tirane.pdf
Vendim nr.304 date 23.10.2017 Ndertimi i Antenes se Telecom Albania, LEZHA 7.pdf
Vendim nr.305 date 23.10.2017 Kompleks Vilash te shtetit te Kuvajtit ne Tirane.pdf
Vendim nr.306 date 23.10.2017 Projekt Rruget Rurale qe lidhin fshtatrat Peshtan dhe Pulahat Larte, ne Moglice, Korce.pdf
Vendim nr.307 date 23.10.2017 Zgjerimi i Nenstacionit te Komanit.pdf
Vendim nr.308 date 23.10.2017 Parkim nentokesor Sheshi-Italia, Tirana.pdf
Vendim nr.309 date 23.10.2017 Fiderat Ajeror Te Kanines nga Nenstacioni Vlore, OSHEE.pdf
Vendim nr.310 date 23.10.2017 Kompleks Vilash dhe sherbimesh, Peze Tirane.pdf
Vendim nr.311 date 23.10.2017 Kompleks Banimi ne Selite, Farke, Tirane.pdf
Vendim nr.312 date 23.10.2017 Procedure Legalizimi Z. Petrika Tollkuci, Korce.pdf
Vendim nr.313 date 23.10.2017 Procedure Legalizimi Z. Kristaq Vasili, Korce.pdf
Vendim nr.314 date 23.10.2017 Procedure Legalizimi Z. Enkele Ristan, Korce.pdf
Vendim nr.315 date 23.10.2017 Procedure Legalizimi Z. Kostaq Stoja, Korce.pdf
Vendim nr.316 date 23.10.2017 Procedure Legalizimi Z. Dhimiter Jakova, Korce.pdf
Vendim nr.317 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Kisha e Shen Mehillit”, Vithkuq, Korce.pdf
Vendim nr.318 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Ujesjellesi i Vranishtit”, Bashkia Vlore.pdf
Vendim nr.319 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Ura e Bratajt”, Bashkia Vlore.pdf
Vendim nr.320 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Ura e Frengut”, Bashkia Vlore.pdf
Vendim nr.321 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Ura e Kaurit”, Bashkia Ura Vajgurore.pdf
Vendim nr.322 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Ura e Tamares”, Kelmend.pdf
Vendim nr.323 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Ura e Vashes”, Klos, Bashkia Mat.pdf
Vendim nr.324 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Ujesjellesi i Bences”, Bashkia Tepelene.pdf
Vendim nr.325 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Ura e Kamares”, Bashkia Librazhd.pdf
Vendim nr.326 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Ura e Mesit”, Bashkia Shkoder.pdf
Vendim nr.327 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Ura e Zotos”, Bashkia Korce.pdf
Vendim nr.328 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Kisha e Shen Merise”, Vithkuq, Korce.pdf
Vendim nr.329 date 23.10.2017 Shpallje zone e mbrojtur “Manastiri i Shen Pjetrit Kisha e Shen Kozmait”, Vithkuq, Korce.pdf
Vendim nr.330 date 24.11.2017 Shtese e projektit Green Coast Resort, Palase.pdf
Vendim nr.331 date 24.11.2017 Shtese e projektit Rolling Hills, Lunder.pdf
Vendim nr.332 date 24.11.2017 Ndertimi i Fabrikes per Pasurimin e bakrit, Spac.pdf
Vendim nr.333 date 24.11.2017 Ndertimi i HEC “Meshurdhe”, Bashkia Puke.pdf
Vendim nr.334 date 24.11.2017 Ndertimi i HEC “Zicisht”, Korce.pdf
Vendim nr.335 date 24.11.2017 Restaurim Kalaja e Gjirokastres.pdf
Vendim nr.336 date 24.11.2017 Plotesim i projektit per Pazarin Gjirokastres.pdf
Vendim nr.337 date 24.11.2017 Restaurimi dhe mbulimi i mozaikut te Bazilikes Arapaj, Durres.pdf
Vendim nr.338 date 24.11.2017 Projekt “Vendosja e Flamureve ne disa Objekte Monument Kulture”.pdf
Vendim nr.339 date 24.11.2017 Rikonstruksioni i bedenes tek muri i kalase se Akropolit, Butrint.pdf
Vendim nr.340 date 24.11.2017 Restaurimi i banesen Mon Kult II, Berat.pdf
Vendim nr.341 date 24.11.2017 Rikonstruksion ne “Pazarin e Vjeter”, Gjirokaster
Vendim nr.342 date 24.11.2017 Rikonstruksion apartamenti ne Pallatin Agimi
Vendim nr.343 date 24.11.2017 Projekt Nderhyrje Restauruese banesa Z.Ismet Roqi, Gjirokaster
Vendim nr.344 date 24.11.2017 Projekt “Mbulese Metalike Per Kishen e Shen Thanasit”, Bashkia Finiq
Vendim nr.345 date 24.11.2017 Rikonstruksioni i viles 88, Tirane
Vendim nr.346 date 24.11.2017 Rikualifikimi urban i rrugicave ne Qendren Historike, Shkoder
Vendim nr.347 date 24.11.2017 Miratim Projekti “Rinovim e shtese kati”, Tirane
Vendim nr.348 date 24.11.2017 Projekt shtese Zona e Galerive ne Kalane e Gjirokastres
Vendim nr.349 date 24.11.2017 Restaurim Objekti, Rruga Barrikadave
Vendim nr.350 date 24.11.2017 Rindertimi i “Kishes se Shen Thanasit”, Dhermi
Vendim nr.351 date 24.11.2017 Mosmiratimi i Restaurimit te baneses G-122, lagjja Gorice, Berat
Vendim nr.352 date 24.11.2017 Procedure Legalizimi Z. Ilia Tasho, Korce
Vendim nr.353 date 24.11.2017 Procedure Legalizimi Z Petrika Cule, Korce
Vendim nr.354 date 24.11.2017 Rishikim i Rregulloreve per Marrjen e Licensave
Vendim nr.355 date 24.11.2017 Heqje License BUILDING CONSTRUCTION e Miratim kerkese per license restaurimi per ALTUSKONSTRUKSION
Vendim nr.356 date 24.11.2017 License Restaurimi Z. Zef Cuni
Vendim nr.357 date 24.11.2017 License Restaurimi Z. Neritan Ceka
Vendim nr.358 date 07.12.2017 Rikonstruksioni i Gjimnazit Asim Zeneli, Gjirokaster
Vendim nr.359 date 07.12.2017 Rikonstruksioni i rrugices Selam Musai, Gjirokaster
Vendim nr.360 date 07.12.2017 Rikonstruksioni i rrugices Ramadan Mane, Gjirokaster
Vendim nr.361 date 07.12.2017 Rikonstruksioni i rrugices Hito Lekdushi, Gjirokaster
Vendim nr.362 date 07.12.2017 Rikonstruksioni i rrugices Kapo Baco, Gjirokaster
Vendim nr.363 date 07.12.2017 Nderhyrje konservuese ne banesen Alimat, Gjirokaster
Vendim nr.364 date 07.12.2017 Projekt Ndryshimi i Fasades se Godines se Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise
Vendim nr.365 date 07.12.2017 Rinovim License ne fushen e restaurimit Shoqeria ALB-STAR
Vendim Qarkullues nr. 358 date 01.12.2017 Rikonstruksioni i Kolegjit te Apelit –Vetingu