Vendime 2015 KKA

Vendime 2015

Vendimi Nr. 1, date 15.01.2015 – Bypass Rrogozhine
Vendimi Nr. 2, date 15.01.2015 -Linja e perpunimit te mineralit te kromit
Vendimi Nr. 3, date 15.01.2015 – HEC Muhejan 1,2 dhe 3
Vendimi Nr. 4, date 15.01.2015 – OST – Uznove-Corovode
Vendimi Nr. 5, date 15.01.2015 – OST Linja ajrore 110 Kv Babice-Sarande
Vendimi Nr. 6, date 15.01.2015 -Parku eloik, Kavaje
Vendimi Nr. 7, date 15.01.2015 -Parku industrial, Rrashbull, Durres
Vendimi Nr. 8 dt. 15.01.2015 – Kompleks turistik Grand Europa Resort, Pulaj, Velipoje
Vendimi Nr. 9, date 18.02.2015 – Verifikimi i punimeve ne rrugen prane fshatit Qesarat, Levan-Tepelene (Loti2)
Vendimi Nr. 10, date 18.02.2015 -Resort Turistik, Gjileke, Dhermi
Vendimi Nr. 11, date 18.02.2015 -HEC Shengjon1,2 dhe 3, Mirdite
Vendimi Nr. 12, date 18.02.2015 -OST Llapaj-Peshkopi
Vendimi Nr. 13, date 18.01.2015 -OST Kombinat, Tirane
Vendimi Nr. 14, date 18.02.2015 -Shtese objekti per aktivitet industrial, Gjirokaster
Vendimi Nr. 15, date 18.02.2015 -Impiant i perpunimit te mbetjeve urbane, Elbasan
Vendimi Nr. 16, date 18.02.2015 -Godine banimi dhe sherbimi 7 kat, Durres
Vendimi Nr. 17, date 18.01.2015 -Per germime klandestine ne Orikum, Vlore
Vendimi Nr. 18, date 18.02.2015 -Rruga hyrese ne parkun Arkeologjik te Apolonise
Vendimi Nr. 19, date 11.03.2015 – OST Babice-Sarande
Vendimi Nr. 20, date 11.03.2015 – Rehabilitimi i Qendres Historike Lezhe
Vendimi Nr. 21, date 11.03.2015 – Shetitore Bregut te Drinit, Faza II
Vendimi Nr. 22, date 11.03.2015 -Per germime klandestine ne Orikum, Vlore
Vendimi Nr. 23, date 11.03.2015 – OST Llapaj-Peshkopi
Vendimi Nr. 24, date 11.03.2015 – Verifikim ne terren, fshati Sherisht, Komuna Qender, Vlore
Vendimi Nr. 25, date 11.03.2015 – Verifikim ne kuader te punimeve per projektin ”Vija Bregdetare, Vlore’
Vendimi Nr. 26, date 26.03.2015 -Rrjeti i ujësjellësit në qytetin e Lezhës dhe në Balldren- Lezhë
Vendimi Nr. 27, date 26.03.2015 -Rruga hyrëse, në Parkun Arkeologjik të Apolonisë, ARRSH
Vendimi Nr. 28, date 26.03.2015 – OST Rrashbull-Kavajë
Vendimi Nr. 29, date 26.03.2015 – OST Uznovë-Çorovodë
Vendimi Nr. 30, date 26.03.2015 – Germim arkeologjik në kuadër të projektit Vija bregdetare e qytetit të Vlorës-FSHZH
Vendimi Nr. 31, date 01.04.2015 -OST propozimi per linjen Shqiperi -Kosove
Vendimi Nr. 32, date 13.05.2015 -Kora Antike e Epidamnos Dyrrahionit- IA
Vendimi Nr. 33, date 13.05.2015 -Studim Sistematik dhe Krahasues i Prehistorise, Korce, Kolonje dhe ne luginen e lumit Osum- UT
Vendimi Nr. 34, date 13.05.2015 – Qendra e Kontrollit dhe e Biletarise P.A Finiq
Vendimi Nr. 35, date 13.05.2015 -Gjetje rastesore ne fshatin Dukaj-Tepelene
Vendimi Nr. 36, date 13.05.2015 -Gjetje rastesore ne Krahes, Tepelene
Vendimi Nr. 37, date 13.05.2015 -Miratim i konceptit te germimit Babice Sarande – OST
Vendimi Nr. 38, date 13.05.2015 -Rrjeti inxhinierik- Nisatel ne Orikum, Rradhime, Tragjas dhe Dukat-Fushe
Vendimi Nr. 39, date 13.05.2015 -Fabrika e pasurimit te kromit, Komuna Surroj, Kukes
Vendimi Nr. 40, date 13.05.2015 -Kompleks turistik, ”San Pietro” Gjiri i Lalezit, Ishem, Durres
Vendimi Nr. 41, date 13.05.2015 -Perfundimi i germimit te arkeologjik ne sektorin A,A1 dhe A2, By-pass Fier Levan
Vendimi Nr. 42, date 13.05.2015 -Sondazhe arkeologjike ne kompleksi rezidencial ”New Born” Gjiri i Lalezit-Hamallaj
Vendimi Nr. 43, date 13.05.2015 -Rikualifikimi Urban i Parkut ”Aqif Pasha” dhe Bazilikes, Elbasan
Vendimi Nr. 44, date 13.05.2015 -HEC Lefter 1, 2A dhe 2B dhe 3, Kolonje, Korce
Vendimi Nr. 45, date 13.05.2015 -HEC Kiri 1 dhe 2, Shkoder
Vendimi Nr. 46, date 13.05.2015 -Rezidence vilash ”Shetaj, Durres
Vendimi Nr. 47, date 13.05.2015 -HEC Skatine-Kam, Tropoje
Vendimi Nr. 48, date 27.05.2015 -Linja e pasurimit te kromit Kalimash-Kukes
Vendimi Nr. 49, date 04.06.2015 – Zona e mbrojtur arkeologjike e Komanit
Vendimi Nr. 50, date 04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Apolonia”
Vendimi Nr. 51, date 04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Foinike”
Vendimi Nr. 52, date 04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Topografia e Epidamne-Dyrrachion”-IA
Vendimi Nr. 53, date 04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Dimali”-IA
Vendimi Nr. 54, date 04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Amantia”-IA
Vendimi Nr. 55, date 04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Vendbanimi antik Arnisa, Babunjë-Lushnjë”-IA
Vendimi Nr. 56, date 04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”IA dhe Universiteti i Barit” -IA
Vendimi Nr. 57 dt.04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Durrësi në Antikitetin e Vonë”-IA
Vendimi Nr. 58, date 04.06.2015 – Projekt i ri”Përditësimi dokumentacionit – Therma romake – Butrint”-IA
Vendimi Nr. 59, date 04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Kodra e Shen Dimitrit, Butrint”-IA
Vendimi Nr. 60, date 04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Harta Arkeologjike Nënujore e Bregdetit Shqiptar në kuadër Mesdhetar”- IA
Vendimi Nr. 61, date 04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Qyteti mesjetar Drisht-Shkoder”-IA
Vendimi Nr. 62, date 04.06.2015- Projekti shkencor ne vazhdim ”Rruga mesjetare Vlore-Tepelene”-IA
Vendimi Nr. 63, date 04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Fshati mesjetar Kamenicë (Delvinë)”- IA
Vendimi Nr. 64, date 04.06.2015 TAP AG
Vendimi Nr. 64, date 13.05.2015 – ”Projektin e rrugëve të aksesit dhe urave” TAP
Vendimi Nr. 65, date 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Paleoliti dhe Mezoliti”- IA
Vendimi Nr. 66, date 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Germime ne Maligrad”- IA
Vendimi Nr. 67, date 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Handrianopolis”- IA
Vendimi Nr. 68, date 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Antigonea”- IA
Vendimi Nr. 69, date 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Alinura”- IA
Vendimi Nr. 70, date 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Dyrrachium”- IA
Vendimi Nr. 71, date 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Koman”- IA
Vendimi Nr. 72, date 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Metodologji ne fushen e prehistorise”- IA
Vendimi Nr. 73, date 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Sondazhe arkeologjike ne Mesopotam”- IA
Vendimi Nr. 74, date 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Vezhgime pernjohese Lezhe-Shkoder”- IA
Vendimi Nr. 75, date 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Kerkime ne luginen e Vjoses”
Vendimi Nr. 76, date 23.06.2015 – ”Zhvendosjaa e linjes se transmetimit Shqiperi-Kosove”- OST
Vendimi Nr. 77, date 23.06.2015 – Xhamia e Plumbit-Shkoder
Vendimi Nr. 78, date 23.06.2015 – Punime infrastrukture per shrimin e fibrave optike- Elbasan
Vendimi Nr. 79, date 23.06.2015 – Parku Fotovoltaik- Malesi e Madhe
Vendimi Nr. 80, date 15.07.2015 – Ujesjellesi Fushe Kuqe, Durres
Vendimi Nr. 81, date 15.07.2015 – Projekti Kerkimor Shkencor ”Kisha Paleokristione ne Suken e Gjelit” – IA
Vendimi Nr. 82, date 15.07.2015 – Projekti Kerkimor Shkencor ”Castrum-i i Vigut ne Antikitetin e Vone” – IA
Vendimi Nr. 83, date 15.07.2015- Miratim i raportit paraprak te germimit arkeologjik ”Linja Babice-Sarande”- OST
Vendimi Nr. 84, date 15.07.2015 – ”Linja Uznove-Corovode”-OST
Vendimi Nr. 85, date 15.07.2015 – Varret e zbuluara ne menyre rastesore ne fshatin Krahes, Tepelene
Vendimi Nr. 86, date 15.07.2015 – Ndertimi i shtepive zevendesuese qe preken nga ndertimi i HEC Banje, Gramsh
Vendimi Nr. 87, date 15.07.2015 – Standardet e vezhgimit arkeologjik siperfaqesor
Vendimi Nr. 88, date 15.07.2015 – Sistemimi biologjik ne Parkun Arkeologjik, Kala Lezhe
Vendimi Nr. 89, date 15.07.2015 – Sondazhe arkeologjike ”Rruga Levan-Tepelene”, segmenti Dames-Memaliaj- Loti II
Vendimi Nr. 90, date 01.09.2015-Ekspedite pernjohese nenujore ne liqenin e Ohrit
Vendimi Nr. 91, date 01.09.2015-Linja Uznove-Corovode, spostimi i shtylles 74
Vendimi Nr. 92, date 01.09.2015- Rruga Levan-Tepelene, Qesarat
Vendimi Nr. 93,date 01.09.2015 Ujesjellesi i Librazhdit
Vendimi Nr. 94, date 01.09.2015 Hec Prell
Vendimi Nr. 95, date 01.09.2015 – Raporti i sondazheve ne fshatin Dukaj, Tepelene- ASHA
Vendimi Nr. 96, date 01.09.2015 New Born
Vendimi Nr. 97, date 01.09.2015 Hec Bigas
Vendimi Nr. 98, date 01.09.2015-HEC Veleshnje, KAEXH
Vendimi Nr. 99, date 01.09.2015 Hec Vebdreshe
Vendimi Nr. 100, date 01.09.2015- Legalizim
Vendimi Nr. 101, date 01.09.2015 – Standardet e sondazheve arkeologjike
Vendimi Nr. 102, date 01.09.2015 -Relacion shpjegues mbi mbikeqyrjen arkeologjike
Vendimi Nr. 103, date 08.09.2015- Ujejsjellesi i Lezhes, STRABAG
Vendimi Nr. 104, date 21.10.2015-Raporti i vezhgimit arkeologjik per zonifikimin e ne fshatin Sherishte
Vendimi Nr. 105, date 21.10.2015-Raporti i vezhgimit Ujesjellesi Fushe-Kuqe-Durres-AD-STAR
Vendimi Nr. 106, date 21.10.2015-Raporti i vezhgimit arkeologjik CE Zheja 1&2-L.Miraj
Vendimi Nr. 107, date 21.10.2015-Raporti i vezhgimit HEC Qarr-Kaltanj-L.Miraj
Vendimi Nr. 108, date 21.10.2015-Raporti i vezhgimit arkeologjik Puzi i Zvernecit Perendimor-KAEXH
Vendimi Nr. 109, date 21.10.2015-Bypass Fier-Levan-AD-STAR
Vendimi Nr. 110, date 21.10.2015-Propozimi per rishikimin e zonifikimit arkeologjik te Durresit-IA
Vendimi Nr. 111, date 21.10.2015-Kryerja e sondazheve ne Kaskaden e Devollit nga shoqeri te licencuara ne arkeologji
Vendimi Nr. 112, date 21.10.2015-Licence per shoqri arkeologjike ABKONS
Vendimi Nr. 113, date 18.11.2015 Rehabilitimi i hapesires se amfiteatrit
Vendimi Nr. 114, date 18.11.2015-Raporti i vezhgimit arkeologjik per Ndertimin e nenstacionit Corovode-L.Miraj
Vendimi Nr. 115, date 18.11.2015-Kerkese per legalizim Astrit Mecaj
Vendimi Nr. 116, date 18.11.2015-Kerkese per legalizim Jetnor Hoxhaj
Vendimi Nr. 117, date 18.11.2015-Kerkese per legalizim Idriz Capi
Vendimi Nr. 118, date 18.11.2015 Orikum
Vendimi Nr. 119, date 18.11.2015-Relacion mbi zbulimin rastesor te nje varri-Dukat i Ri
Vendimi Nr. 120, date 18.11.2015-Relacion mbi zbulimin rastesoir te nje varri, Krahes-Zhulaj
Vendimi Nr. 121, date 18.11.2015-Realizimi i sondazheve ne Bypass Vlore
Vendimi Nr. 122, date 18.11.2015-Raporti i vezhgimit per Kompleksin turistik Playa del Este-KAEXH
Vendimi Nr. 123, date 18.11.2015-Raporti i sondazheve arkeologjike ne Linjen Llapaj-Peshkopi-L.Miraj
Vendimi Nr. 124, date 18.11.2015 Hec Zall Xhuxhe
Vendimi Nr. 125 date 22.12.2015.- Depozitat bregdetare te karburanteve, Porto Romano, Durres
Vendimi Nr. 126, date 22.12.2015 -Kompleks hotelier, Baks, Rrjoll, Velipoje, Shkoder
Vendimi Nr. 127, date 22.12.2015 -Linja e transmetimit 400 kv Shqiperi-Kosove-OST
Vendimi Nr. 128, date 22.12.2015 -Ujesjellesi, qyteti i Sarandes
Vendimi Nr. 129, date 22.12.2015 -Ujesjellesi ne qytetin e Lezhes dhe Balldrenit
Vendimi Nr. 130, date 22.12.2015 -Koncept germimi, Bypass Fier-Levan
Vendimi Nr. 131, date 22.12.2015 -Ndryshimi i kufijeve, Parku Arkeologjik i Amnatias
Vendimi Nr. 132, date 22.12.2015 -Rruga Levan-Tepelene