Vendime 2009 KKA

Vendime 2009

Vendimi Nr. 3 date 04.05.2009 Projekte ne vazhdim IA
Vendimi Nr. 4 date 04.05.2009 Marreveshje bashkepunimi
Vendimi Nr. 5 date 04.05.2009 Harta Arkeologjike Nenujore e Bregdetit Shqiptar
Vendimi Nr. 6 date 04.05.2009 Lagjja Romake Bizantine Jashte Mureve te Castrumit
Vendimi Nr. 7 date 04.05.2009 Vendbanimi Neolitik Kallamas
Vendimi Nr. 8 date 04.05.2009 Survey ne ishullin e Maligradit
Vendimi Nr. 9 date 04.05.2009 Survey ne Luginen e Bulqizes
Vendimi Nr. 10 date 04.05.2009 Porta Lindore e Castrum-it, Elbasan, Kulla 10
Vendimi Nr. 11 date 04.05.2009 Projektet IA – Fondacioni Butrinti
Vendimi Nr. 12 date 04.05.2009 Ndertimi i Rruges Finiq
Vendimi Nr. 13 date 04.05.2009 Linja 400 kv Tirane-Podgorice
Vendimi Nr. 14 date 04.05.2009 Linja 400 kv Tirane-Elbasan
Vendimi Nr. 15 date 04.05.2009 Zona turistike e Malit te Moraves
Vendimi Nr. 16 date 04.05.2009 Zona turistike e Gjirit te Drinit
Vendimi Nr. 17 date 04.05.2009 HEC-et Orgjost i Ri, Bele 1,2, Topojan 1,2
Vendimi Nr. 18 date 04.05.2009 HEC Rapun 1,2
Vendimi Nr. 19 date 04.05.2009 Poli Energjetik Rajoni Lezhe
Vendimi Nr. 20 date 04.05.2009 Fabrike per riciklimin e mbetjeve plastike, Bilisht
Vendimi Nr. 21 date 04.05.2009 Ndertimi i Fabrikes ne Balldren
Vendimi Nr. 22 date 04.05.2009 HEC Kabash 1 dhe 2
Vendimi Nr. 23 date 04.05.2009 Fabrika e cimentos Bushat, Shkoder
Vendimi Nr. 24 date 04.05.2009 Kompleks industrial per prodhimin e cimentos dhe tullave te lehta, Fushe Kruje
Vendimi Nr. 25 date 04.05.2009 Pike karburanti dhe ambiente sherbimi, ne zonen arkeologjike B, Shkoder
Vendimi Nr. 26 date 15.10.2009 Rikonstruksioni i segmentit rrugor Kanali i Cukes-Butrint
Vendimi Nr. 27 date 15.10.2009 Ndertimi i Farit, Lekurs, Sarande
Vendimi Nr. 28 date 15.10.2009 Ambientet perqark sternes se ujit, Kalaja e Beratit
Vendimi Nr. 29 date 15.10.2009 Studim urbanistik pergjate rruges se Rinasit
Vendimi Nr. 30 date 15.10.2009 Pike karburanti dhe ambiente sherbimi ne zonen arkeologjike B, Shkoder
Vendimi Nr. 31 date 15.10.2009 Licence individuale V. Dimo
Vendimi Nr. 32 date 15.10.2009 Licence individuale Gj. Frasheri
Vendimi Nr. 33 date 17.11.2015 Rikonstruksioni i rruges Kanali i Cukes-Butrint
Vendimi Nr. 34 date 17.11.2009 Raporti i sondazheve realizuar ne segmentin rrugor Kardhiq-Sarande
Vendimi Nr. 35 date 17.11.2009 Gjurma e rruges Fier-Levan