Foto Galeri

Foto Galeri

Banesa Vellezerve Frasheri, Permet

Kisha e Lindjes se Shen Merise, Labova e Kryqit

Kisha e Ristozit, Mborje, Korce

Kisha e Shen Apostujve, Hoshteve

Kisha e Shen e Premtes, Valsh, Elbasan

Kisha e Shen Ilias, Stegopull, Gjirokaster

Kisha e Shen Ilias, Voskopoje, Korce

Kisha e Shen Kollit, Kurjan, Roskovec

Kisha e Shen Kollit, Mesopotam,Sarande

Kisha e Shen Kollit, Voskopoje, Korce

Kisha e Shen Merise, Benje, Permet

Kisha e Shen Merise, Kosine, Permet

Kisha e Shen Thanasit, Leshnice, Sarande

Kisha Fjetja e Shen Merise, Voskopoje, Korce

Kisha Shen e Premtes, Balldren, Lezhe

Kisha Shen Merise, Peshkepi e Siperme

Kisha Shen Thanasit, Karavasta, Lushnje

Kulla e Sahatit ne Kalane e Gjirokastres

Kulla e Sahatit, Kavaje

Manastiri i Shen Prodhromit, Voskopoje, Korce

Memoriali i Skenderbeut, Lezhe

Muzeu i Kastrioteve, Sine, Diber

Pazari i Gjirokastres

Pazari i Korces

Teqeja Helvetive, Berat

Tyrbja dhe Teqeja e Kanines

Ura Abdyl Ages, Kruje

Ura e Gorices, Berat

Ura e Katiut, Benje, Permet

Ura e Kordhoces, Gjirokaster

Ura e Nivanit,Gjirokaster

Ura e Shen Prodhromit, Voskopoje, Korce

Varri Monumental i Persqop-it, Petrele

Xhamia e Beqareve, Berat

Xhamia e Pazarit, Gjirokaster

Xhamia e Plumbit, Berat

Xhamia Et’hem Beut, Tirane

Xhamia Gjin Aleks-it, Rusan, Delvine

Xhamia Mbret, Berat

Kisha Shen e Premtes, Lukove