Njoftim per vend te lire pune

Njoftim per vend te lire pune

Njoftim per vend te lire pune ne pozicionin Specialist ne sektorin e Monitorimit te veprimtarise arkeologjike nentokesore dhe nenujore, ne Drejtorine e Sherbimit Arkeologjik, ne IKTK.

Njoftim per vend te lire pune – DSHA